SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 12.05.2023, 11:38   #1
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.692

Типово

35-річна біатлоністка збірної Фінляндії Марі Едер пояснила, чому вирішила завершити кар'єру після закінчення минулого сезону.

«На жаль, наприкінці сезону з’явилися певні проблеми з серцем. Минулого місяця найскладнішою була неможливість тренуватися або займатися якою-небудь фізичною активністю.

Зазвичай мені подобається проводити час без тренувань, але мені довелося змінитися. Я почала працювати над облаштуванням нашого майбутнього магазину та зрозуміла, що мені не вистачає фізичної активності.

Тому я стала зовсім новою людиною, почала генерувати нові думки та ідеї. Було дуже складно перестати тренуватися та змагатися в гонках, але це ефективний шлях, аби обрати новий напрямок у житті», - сказала Марі.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_625774.jpg (33,6 КБ, 0 переглядів)
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 16.06.2023, 14:14   #2
yyyyyhhh
Moderator

Типово

30-річний біатлоніст національної збірної Норвегії Йоганнес Бьо розповів, що його вкусила гадюка, коли він працював у своєму саду.

«Коли я зайшов у будинок, то побачив, що з литки тече трохи крові. А потім я помітив два проколи. Тоді я склав два і два разом.

У травмпункті я був у безпеці та під наглядом. Будемо сподіватися, що цей хробак надасть мені такі ж магічні надздібності, які павук дав Спайдермену», - сказав Бьо.

Нагадаємо, раніше Йоганнес Бьо назвав дату завершення своєї кар'єри.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_629934.jpg (25,1 КБ, 0 переглядів)
Старий 07.07.2023, 17:07   #3
yyyyyhhh
Moderator

Типово

В італійському Фрассіноро пройшли змагання з літнього біатлону – Frassinoro Summer Biathlon Festi.

Переможницею жіночої частини Фестивалю стала українська біатлоністка Дар’я Блашко, яка показала на фініші найкращий результат, випередивши інших призерок гонки – Доротею Вірер та Аллу Гіленко.

Спочатку спортсмени провели дуельну стрільбу, визначаючи стартові номери. Далі – невеличка кваліфікація, схожа на міні-спринт, але з трьома запасними патронами на кожен рубіж. Вирішальні гонки проходили у форматі мас-стартів, в кожному з яких брали участь по чотири учасніці (за кількістю підготовлених установок для стрільби).

Півфінал Блашко впевнено подолала з чистою стрільбою на обох рубежах, а ось у фіналі, в якому було чотири стрільби, припустилась трьох хиб. Щоправда, основна суперниця, Вірер, була ще менш точною: чотири кола штрафу, тож, на фініші Блашко випередила італійку на вісім секунд.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_632485.jpg (41,1 КБ, 0 переглядів)
Старий 13.07.2023, 13:41   #4
yyyyyhhh
Moderator

Типово

26-річна біатлоністка збірної Франції Жюлья Сімон, яка виграла загальний залік Кубка світу за підсумками минулого сезону-2022/23, звинувачується у шахрайстві з банківськими картками.

Повідомляється, що Сімон мала доступ до особистих даних олімпійської чемпіонки Жюстін Бреза-Буше. Жюлья Сімон використала комп'ютер та електронну пошту партнерки по команді для здійснення покупок.

Бреза-Буше звернулася зі скаргою до Французької федерації лижного спорту, але до зими жодних розслідувань не проводилося, через що Жюстін подала позов.

Звинувачення у використанні карток, що не належать їй, Сімон заперечує. Жюлья видалила свої облікові записи в соцмережах.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_633152.jpg (54,0 КБ, 0 переглядів)
Старий 27.07.2023, 10:24   #5
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоністи збірної України Дмитро Підручний та Віталій Мандзин виступлять на літньому фестивалі BLINK, який відбудеться у норвезькому Саннесі.

Підручний та Мандзин уперше виступлять на турнірі. BLINK пройде з 2 по 5 серпня.

Турнір об'єднує у програмі змагання з біатлону та лижних гонок.

Нагадаємо, що літня світова першість з біатлону пройде з 24 по 27 серпня у словацькому Осрблі.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_633008.jpg (26,3 КБ, 0 переглядів)
Старий 02.09.2023, 09:40   #6
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Керівництво Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) відвідало Україну. Йдеться про президента організації Олле Далліна та генерального секретаря Макса Кобба.

Вони побували в Україні на запрошення президента Федерації біатлону України (ФБУ) Івана Крулька. Вони побували в Бучі та Києві, де зустрілися з головою НОК України Вадимом Гутцайтом.

Обговорювали перспективи будівництва біатлонного комплексу в Бучі. Пізніше делегація вирушила до Чернігова, де також обговорили питання відновлення місцевої тренувальної бази, яка постраждала через ракетні удари.

У майбутньому розглядається можливість проведення одного з етапів Кубка світу в Україні.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_640029.jpg (51,4 КБ, 0 переглядів)
Старий 07.10.2023, 11:01   #7
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Зірковий німецький біатлоніст Бенедікт Долль заявив про те, що сезон 2023/2024 стане прощальним у його кар'єрі:

«На жаль, я не зможу виступити на Олімпіаді 2026 року. Прийшов час присвятити себе сім'ї та своїй дитині. Цей зимовий сезон стане останнім у моїй кар'єрі», – заявив Долль.

33-річний Долль дебютував на Кубку світу в сезоні 2011/2012. Головним досягненням у його кар'єрі є золото чемпіонату світу 2017 року в спринті.

Сумарно Долль здобув три перемоги і 15 разів піднімався на подіум на етапах Кубка світу. Брав участь в Олімпіадах 2018 і 2022 років, 2018 року в Пхенчхані завоював дві бронзи – у переслідуванні та в естафеті.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_645182.jpg (33,2 КБ, 0 переглядів)
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:09.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум