SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 28.04.2024, 17:52   #1
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.692

Типово

Тренер зі стрільби жіночої збірної Швеції з біатлону Жан-Марк Шабло прокоментував рішення Стіни Нільссон повернутися в лижні гонки:

«Вона сказала мені, що хоче дещо обговорити і що мені це не сподобається. Коли вона розповіла про відхід, я лише кілька хвилин намагався переконати її, але швидко зрозумів, що своє рішення вона вже прийняла. А побачивши в її очах той самий блиск, який був у неї на початку занять біатлоном, а відпустив ситуацію і сказав, що їй варто спробувати і я повністю поважаю її рішення.

Більше про біатлон та лижні види спорту читайте в Telegram-каналі «Зимовий спорт на Sport.ua».
Я говорив їй, що вона близька до успіхів у біатлоні. Їй не вистачало стабільності в лижному ході, яка дала б їй змогу спокійніше проводити стрільбу. Загалом, же, вона домоглася хороших результатів у біатлоні. Однак їй все складніше було реагувати на критику, з якою вона раніше не стикалася. Тому я ні про що не шкодую і дуже за неї радий».
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_680693.jpg (65,9 КБ, 0 переглядів)
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 24.05.2024, 07:31   #2
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Новим головним тренером збірної Болгарії з біатлону призначено легендарного німця Рікко Гросса. Він працюватиме як із чоловічою, так і з жіночою збірними Болгарії.

Більше про біатлон та лижні види спорту читайте в Telegram-каналі «Зимовий спорт на Sport.ua».
Контракт із 53-річним німецьким фахівцем розрахований на два роки – до кінця олімпійського сезону 2025/2026.

Раніше Гросс працював зі збірною Словенії, проте у квітні стало відомо, що контракт із ним не буде продовжено.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_683423.jpg (57,1 КБ, 1 переглядів)
Старий 06.06.2024, 17:34   #3
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Франція претендує на проведення зимової Олімпіади 2030 року, і через це зняла свою заявку на проведення чемпіонату світу з біатлону 2028 року.

Зіркова французька біатлоністка Жюлья Сімон хотіла завершити кар'єру на домашньому ЧС-2028. При цьому вона заявила, що продовжувати виступи до 2030 року не буде:

«Коло могло замкнутися, проте зняття французької заявки [на проведення ЧС-2028] змінює ситуацію. Але не настільки, щоб продовжувати до 2030-го. Тоді мені виповниться вже 34 роки, і фізичні можливості в мене будуть не такі, як зараз. Тримаю в голові Олімпіаду-2026, ми вже готуємося до висоти, яка там буде».
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_687056.jpg (61,6 КБ, 0 переглядів)
Старий 02.11.2024, 08:53   #4
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Лідер жіночої збірної Норвегії з біатлону Інгрід Тандреволд повернулася до спільної групи.

Спортсменці довелося пропустити 3-4 тижні тренувального збору національної команди через травму стегна.

Очікується, що Інгрід зможе взяти участь у перегонах на передсезонних турнірах у місті Шушен (Норвегія). Подія відбудеться з 16 по 17 листопада.

«Все йде добре. На початку був якийсь біль, який змушував нас обмежувати певні рухи. Тому їй було б важко приїхати та тренуватися на висоті, де багато підйомів», – сказав тренер збірної Норвегії Сверре Хубер Кос.

Нагадаємо, що Тандреволд минулого сезону посіла третє місце в рейтингу Кубка світу.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_713644.jpg (69,1 КБ, 1 переглядів)
Старий 07.02.2025, 18:56   #5
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Капітан та лідер збірної України з біатлону Дмитро Підручний в соціальній мережі Instagram висловився щодо шведської шоу-гонки Skidskyttekampen, в якій представлятиме Україну в парі з Юлією Джимою.

Спортсмен з нетерпінням чекає початку заходу, що пройде на стадіоні «Олімпійський» в Стокгольмі.

«До зустрічі 3 березня в Швеції.

На мене чекає новий досвід у захопливій шоу-гонці», – написав Підручний в сторіс.

Нагадаємо, що збірна Україна з біатлону вперше братиме участь в Skidskyttekampen.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_736721.jpg (72,9 КБ, 0 переглядів)
Старий 09.03.2025, 11:58   #6
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Зранку 9 березня пройшов жіночий масстарт на етапі Кубка IBU в естонському Отепяя.

Згідно з регламентом до заявки на гонку потрапили 60 спортсменок, серед яких були присутні п'ять українських біатлоністок.

Закривши всі мішені, першою в масстарті фінішувала представниця Чехії Крістіна Отцовска. До того ж, тріумфаторка відірвалась від другого місця на 15.5 секунди. На другій та третій сходинках опинилися французькі спортсменки – Паула Боте та Камілла Бене відповідно.

Непоганий результат продемонстрували три представниці України, яким вдалося фінішувати серед двадцятки найкращих: Валерія Дмитренко з ідеальною стрільбою стала 14-ю, Анна Кривонос – 16-та, а от Анастасія Меркушина з чотирма штрафними колами посіла 20-те місце.

Інша українка Лілія Стеблина закрила 17/20 мішеней та завершила гонку на 30-й позиції. П'ята учасниця команди Любов Кип'яченкова провалила змагання, фінішувавши на 43-му місці.

Кубок IBU. 9 березня, Отепяя (Естонія)

Жіночий масстарт-60

1. Крістіна Отцовска (Чехія) (0+0+0+0) 36:02.6
2. Паула Боте (Франція) (2+1+0+0) +15.5
3. Камілла Бене (Франція) (0+0+1+1) +22.0
14. Валерія Дмитренко (Україна) (0+0+0+0) +1:38.8
16. Анна Кривонос (Україна) (0+0+2+0) +1:49.5
20. Анастасія Меркушина (Україна) (1+1+1+1) +2:17.7
30. Лілія Стеблина (Україна) (0+1+1+1) +3:06.2
43. Любов Кип'яченкова (Україна) (0+1+2+1) +4:49.5
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_744267.jpg (67,0 КБ, 0 переглядів)
Старий 12.03.2025, 09:28   #7
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Олімпійський чемпіон Пекіна-2022 у класичній чоловічій естафеті Ветле Шостад Крістіансен не потрапив у заявку збірної Норвегії на восьмий етап Кубка світу з біатлону. Змагання відбудуться у Поклюці з 13 по 16 березня.

Норвегія змогла дозаявити двох спортсменів, і тренерський штаб збірної обрав Ісаака Фрея та Йоханнеса Дале-Шевдаля. Таке рішення обурило Крістіансена. Біатлоніст відмовився брати участь у етапі Кубка IBU та вирушив додому.

«Я не розумію, чому мене не беруть до Поклюки. Я повністю розчарований, і якби це було можливо, я б змінив громадянство. Для мене це невиконання обов'язків з боку тренерів. Я вважаю, що це справді погана робота. Федерація каже, що дуже хвилюється за психічне здоров'я спортсменів, а потім так з нами поводяться... Дивний вибір. Зараз я їду додому, і не буду брати участь в останньому етапі Кубка IBU цього тижня. Я більше не почуваюся комфортно з цим вибором. Крім того, я завжди перемагав Йоганнеса Дале-Шевдаля, коли бував з ним в протистоянні в останні тижні», – заявив Крістіансен.

Раніше повідомлялося, що у розкладі етапу КС у Поклюці відбулися зміни.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_744855 (1).jpg (83,4 КБ, 0 переглядів)
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:37.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум