![]() |
|
|
#216 |
|
Super Moderator
Дописи: 3.662
|
Колись, давним-давно, я ремонтував відіки! Перебрав їх стільки, що з них можна було б дім збудувати, якби всі скласти докупи... Займався цим десь років десять! І от, за результатами цієї монументальної праці, зробив кілька цікавих висновків про клієнтів:
Усі відіки зламали діти! Усі відіки ламаються після натискання «якоїсь кнопки» Якщо в відіку застрягла касета — то в переважній більшості випадків це фільми... ну, скажімо, для дорослих! Але траплялися й особливі випадки! Особисто розмовляв з бабусею, яка запевняла, що її чорно-білий, якийсь там УНТ47-59, показував настільки добре, що іноді навіть було видно кольори! Але після ремонту — вже нічого не видно. Зламали, прокляті! Коли клієнти починали мене дратувати, я використовував один фокус... Поки слухав історію про те, як шестирічна дитина щось натиснула, і касета залишилась у відіку, я швидко, але обережно витягував її, і — поки клієнт не встиг отямитися — вставляв у свій програвач, який завжди був напоготові. Хто бачив вираз обличчя клієнта, коли прямо перед усіма — хто тільки хотів подивитись — запускається оте саме відео для дорослих, яке, за словами клієнта, «дивилась дитина» і «через нього зламався відік»?.. От це було шоу! Васисуалий |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Що таке прошивка тюнера? | sat-prof | Не знаєш, де написати? Пишем тут. | 14 | 28.04.2017 10:15 |
| Нестандартні поломки тюнерів і їх рішення | kreshnot | Проф розділ | 28 | 01.01.2016 14:37 |
| Обговорення проблем SMART RAPIDO II | walik | SMART RAPIDO II | 4 | 27.01.2014 21:33 |
| Обговорення проблем із Samsung DSR9500 | sat-prof | Samsung 9500 | 23 | 22.10.2013 21:20 |
| Проблема з USB TO RS232(Viewcon) і рішення. | kreshnot | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 0 | 01.06.2012 18:25 |