![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Йде браконьєр по березі озера, а на плечах дві величезні щуки несе.
Тут його рибнагляд зупиняє, мовляв, потрапив ти дядько, а браконьєр і каже: — Мужики, не повірите, я цих щук з дитинства знаю! — ??? — Ну відкриваю я якось банку з ікрою, а там два малька, ну я їх в цій баночці годував-годував, потім вони почали рости, місця, природно, мало стало, я пересадив їх в трилітровий слоїк, там годував, і там місця стала мало для них, пересадив їх у ванну, і там годував... і от нарешті і ванна для них мала стала, я прийшов на берег озера і відпустив їх... Тепер приходжу, свисну, вони припливають, я їх погодую і вони спливають. . Не вірите? Хочете, покажу? Рибнагляд в подиві: — Ну покажи? Мужик підходить до озера, випускає щук і стоїть курить... — Ну свисти! — Нах%я? — Ну, щук годувати! — Яких щук? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Поїзд. В одному купе їдуть молоді хлопець і дівчина. Він сидить понурившись в цікаву книгу. Вона бачучи перспективу на ніч із хлопцем, каже:
- Давайте познайомимось. Я - Аня Він на секунду відриває очі від книги: - Дуже приємно - Андрій. І далі в книгу. Вона відкриває декольте, і виставляє груди вперед, і каже: - Андрію, а давайте познайомимося поближче. Він посміхнувся і далі продовжив читати книгу. Вона оголила ноги, почала звабливо рухатись. Але він ніяк не реагує. - Ну чому ви на мене не реагуєте? - знервовано говорить дівчина. -Я що вам не подобаюсь? Андрій на це відповідає: - Я завжди користуюсь одним правилом: краще годинку почекати,чим потім всю ніч "уламувати"! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Дістали дві миші пляшку горілки, а закуски не знайшли.
Прибігли до ворони, а та на дереві з шматком сиру сидить. - Гей, ворона, випити хочеш? - Так! Сир впав, миші зкусили сиром. На наступний день миші знову: - Ворона, випити хочеш? Ворона мовчить. Одна миша наливає горілку в склянку і запитує: - Тобі повну? - Так! Сир впав і миші знову з сиром. На наступний день миші знову вдаються і запитують: - Ворона, пити будеш? Ворона мовчить. Миша наливає у склянку горілки і питає: - Тобі повну? Ворона мовчить. - Ворона, ти що, думаєш ми тебе знову обдурити хочемо? - Так-ааааа... |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |