![]() |
|
|
#3931 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Дід на 412-му москвичі в'їхав у BMW X5.
Виходять братки: - Ну, дід ти попав... - Хлопці, у мене син директор птахофабрики, дайте мобільний я йому подзвоню, він приїде і все владнає... Ті обмізкуваии, типу з директора птахофабрики бабок витягнемо і дали дідові мобільний, він подзвонив, змалював ситуацію. Чекають... Через 10 хвилин підлітають 2 тонованих Крузака, з них вибігають 10 хлопців в масках, довбають братків мордою об асфальт, добивають прикладами, з одного з автомобілів виходить хлопець і говорить дідові: - Тату, скільки разів тобі говорити: я не директор птахофабрики, а начальник "Беркуту"... |
|
|
|
|
|
#3935 |
|
Moderator
|
Жінка підходить до маленького хлопчика, який сидить у пісочниці й палить:
— Хлопчику, а твої батьки знають, що ти палиш? Він, не виймаючи цигарки з рота, відповідає: — А ваш чоловік знає, що ви чіпляєтесь до незнайомих чоловіків на вулиці? |
|
|
|
|
|
#3937 |
|
Moderator
|
Зібрав Бог Адама і Єву і каже:
- Адам, в мене є для тебе подарунок, ти можеш пісяти стоячи. Адам: - Що чесно? А можна я спробою? - Так, звичайно. Адам попісяв під дерево, потім побіг в кущі, потім на полі, потім в озеро, Бог на це все дивиться і каже: - Єво, в мене теж був для тебе подарунок – мозок, але я віддам його Адаму, інакше він тут все обісцить. |
|
|
|
|
|
#3938 |
|
Moderator
|
Хлопець і дівчина знайомляться на дискотеці. Він: - Ходімо на вулицю щось покажу! Виходять, хлопець оглядається по сторонам знімає свої штани і діставши з них член вкладає його дівчині в руку зі словами:
-Ну Як, великий? Вона в жаху кидається від нього в кущі з диким криком. Біжить, гілки б'ють по обличчю, плаття рве об кущі, в голові думки: Говорила мама що довкола одні маніяки! Хоч би не торкнув! Швидше до дому!!! і кричить як скажена. Підбігає до будинку, судорожно тиче ключ в двері і тут їй на плече лягає рука. Вона в жаху повертається і бачить два величезних ока і чує: - Пісю відпустити... |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |