![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Північ. Електропоїзд метро прибув на кінцеву станцію. Черговий міліціонер обходить склад. В останньому вагоні спить студент, на колінах лежить книжка Ландау "Теорія поля". Міліціонер будить студента: "Вставай агроном, приїхали!"
------------------------------------------------- - Чого ти мучишся, - заспокоює студента-композитора перед іспитом зі спеціальності його однокурсник. – Візьми прелюдію свого педагога і перепиши її навпаки – з кінця до початку... - Пробував, - зітхає студент, – вальс Шуберта виходить... -------------------------------------------- Багата українська мова: зелена зелень зеленить зелену зелень - green green green green green.
|
|
|
#2 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 09.04.2010
Дописи: 5
|
У маршруті, їде тато з дівчинкою на колінах, дівчинці років 5. Навпроти сидить бабуся. І тут дівчинка чхає. Бубуля добра, і говорить "будь здорова, внучка!" на що дівчинка реагує негайно: "Дивися сама не здохни".
Династія: Дід — Василь Іванович — куркуль — ворог народу. Син — Іван Васильович — інтелігент —- ворог народу. Онук — Василь Іванович — податковий інспектор... Востаннє редагував D-Misha: 12.09.2011 о 22:47. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Хороший асфальт на дорозі не валяється!
--------------- Студент прийшов в інститут складати іспит; професор йому й каже: — Беріть білет. Студент: — Білет номер 5. — Ось вам ручка й папір. Пишіть. — А ПИСЛО ЧЕСАТИ? — ПИСЛО?! Ну, чешіть, якщо вам допомагає…
|
|
|
#4 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Справжній чоловік повинен в житті зробити три речі: виростити пузо, «посадити» печінку і «построїти» тещу.
* * * В аптеці: -- Ні-ні, чоловіче, щоб купити миш’як, потрібен рецепт із печаткою, а самої лише фотографії вашої тещі недостатньо… * * * Син: - Тату, чого це бабуся такими зігзагами бігає по городу? - Кому бабуся, а кому й теща… Подай-но, синку, запасну обойму… * * * Чоловік запитує товариша: - Ти знаеш, чим караеться двоєжонство? - Ні. - Двома тещами! * * * Якщо на дівчині коротка спідничка, то чоловіку байдуже, чи пасує її сумочка до туфель.! * * *ї Помирає теща. Дивиться у вікно й каже: - Який гарний захід…. Зять: - Мамашо, не відволікайтесь! Займайтесь своєю справою!
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
|
— Сьогодні, — каже чоловік до дружини, — приходили з будинку перестарілих...
— Сподіваюся, ти щось їм дав? — Так. Я віддав твою маму. На весіллі. Теща цікавиться у зятя, яка у нього зарплата. Він говорить їй на вушко... Теща як закричить: - Та це моїй дочці і на туалетний папір не вистачить!!! Зять: - Ой, та якби я знав, що у вас дочка така засранка, я б на ній не оженився!!! Тесть зятеві: - Подобається теща? - Подобається. - Спрацюємося виходить, ми з тобою. Люблю людей з почуттям гумору. Відправив тещу в круїз на теплоході "Чапаєв". Не "Титанік", звичайно - але надія є. - У тебе теща в якій галузі працює? - У медичній. - Терапевт? - Ні, п'явка. Кров смокче. Хочеш довідатися майбутнє дружини - подивися на тещу, хочеш довідатися своє майбутнє - на тестя.
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Пояснювальна:
«Спізнилася на роботу тому, що вранці перелазили через чоловіка і трохи затрималася ...» ******** Пам'ятаєте, раніше майже всі дівчата стрибали на резинці? Тепер це навіть і звучить якось непристойно .
|
|
|
#7 |
|
Передовик
|
Важко бути тупим і розумним теж, але тупим важче, а ще коли ти розумний і розумієш, що ти тупий, то взагалі пипец.
- Мені здається, що моя дівчина мені зраджує! Може зводити її до гінеколога?! - Так?! Що ти там побачиш?! Список вхідних?! Якщо купити китайське синє простирадло, то до ранку можна прокинутися аватаром. Блін, буває ж так, ненавидиш якусь-небудь людину, відштовхуеш його від себе, а через деякий час розумієш що його не вистачає!
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Виявляється справжнє ім’я Віна Дізеля – Іван Солярка!
За законом фізики найбільше тяжіння до землі тіло має над диваном. Багата українська мова: зелена зелень зеленить зелену зелень – green green green green green.
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
|
Збірна України у впертій та безкомпромісній боротьбі поступилася бабусі місцем у трамваї. Це єдиний випадок, коли наші билися до кінця!
- Судячи по грі збірної Блохіна, чемпіонат в Польщі та Україні для нас вже треба скоротити до ПУк-2012 або перейменувати на Нєрво-2012. - Коментатор швидко-швидко говорить: - М'яч у Мілевського, прохід по лівому краю, пас у штрафний майданчик, удар по воротах, стійка! .. Тут двері з шумом відкриваються, вбігає захеканий Блохін: - Повільніше, будь ласка! Хлопці не встигають. - Спонсор збірної України з футболу - пиво безалкогольне. Давайте тверезо оцінювати наші шанси!
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Збираючись на побачення, витрачаєш купу часу на вибір одягу, перевертаєш гору ганчірок, перемірюєш все що є, біжиш в магазин (до подруги), знову перемірювати все що є, одягаєш-знімаєш-плюєшся-потієш-червонієш-бліднеш, нарешті вбираєшся.
І все тільки для того, щоб у когось виникло бажання тебе роздягнути. Пашка, в мене комп’ютер не працює. - А ти пробувала кнопочку натиснути таку велику? - Так! Все рівно не працює! - А в розетку включений? - Не знаю… зараз візьму ліхтарик і подивлюся. - А ліхтарик навіщо? - Та світло відключили…
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |