![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Лісапетний батальйон "Давай,баби,давай!..."
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Отче, чи можна в піст кохатися з жінкою?
- Можна, але коли жінка не жирна. На капоті машини нашкрябано: - Костя, зайди в "Однокласники"! (Наташа). Наташа! Більше так не роби! (Костя). Наташа і Костя, ВИ небіжчики! (Господар машини).
|
|
|
#4 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Заслужена артистка України Софія Ротару відмовилася від російського громадянства ....
Як передає Oxu.Az з посиланням на російські ЗМІ , син співачки Руслан розповів , що вона , будучи молдаванкою , яка народилася в Україні , не збирається змінювати громадянство , незважаючи на те , що проживає в Криму. Вся родина Софії Ротару бажає залишитися українцями , передають « Вести». «Софія Михайлівна , хоч і постійно в роз’їздах , більше любить бувати вдома , в Ялті. Я – українець , і громадянство міняти не буду. Я не відчуваю себе росіянином. Софія Михайлівна теж , будучи молдаванкою , яка народилася в Україні , не планує змінювати громадянство. Якщо ситуація ускладниться , ми оформимо вид на проживання » , – зауважив Руслан. Він також підкреслив , що зараз у Криму повна плутанина з документами. « Є тільки чіткий механізм видачі російських паспортів , але немає механізму відмови від них. По суті , є тільки один варіант – виписуватися з Криму » , – сказав син Ротару. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#6 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Київ запропонував Росії зробити українську мову другою державною....
Україномовна громада є найбільшою на території РФ. Яценюк закликав російську владу відкрити українські школи в РФ Україна пропонує Росії зробити українську мову другою державною, заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк. “МЗС України зробило з цього приводу заяву. Україномовна громада є найбільшою на території РФ і буде абсолютно природно, якщо українська мова буде другою державною в Росії, або, принаймні, буде носити спеціальний статус”, – повідомив Яценюк на 10-й щорічній інвестиційній конференції компанії Dragon Сарitаl в Києві. Україна також просить російську владу відкрити українські школи на території Російської Федерації. ”Також необхідно давати відповідь на релігійні переконання українців у Росії, щоб принцип свободи віросповідання був не просто задекларований, але і виконувався”, – сказав прем’єр. “Я бачу, що Росія дуже переживає за українську Конституцію і за український державний лад, і ми, дійсно, так само переживаємо за наших російських сусідів. Ми бажаємо їм всього найкращого, щоб у них все було добре, і щоб 65 млрд доларів в квартал не втікало з їхньої економіки, а також, щоб у них працювали кредитні карти Visa і Master Card”, – додав прем’єр-міністр України. Раніше повідомлялося, що Росія пропонує Україні стати федерацією з двома державними мовами і “відпустити” Крим.
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- У вас є хоч якісь рекомендації з попередньої роботи?
- Звичайно, мені начальник порекомендував починати шукати нову роботу. Повернувшись з роботи, чоловік вимовляє дружині: - Сьогодні вранці ти зварила таку міцну каву, що я на службі цілий день не стулив очей... Директор прощається з працівником, який переходить на іншу роботу: - Дуже шкода, я звик до вас. Ви мені були як рідний син: такий же безвідповідальний, ледачий, неорганізований. ---------- Додано в 08:19 ---------- Попередній допис був написаний в 08:10 ---------- – Лікарю, у мене депресія. – Ну що я можу Вам порадити… Найкращі ліки – поринути з головою в роботу! – Але я замішую бетон, лікарю.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |