![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Новорічні анекдоти... Бабуся питає внучку: - Що б ти хотіла одержати в подарунок від Діда Морозу? - Протизаплідні таблетки, - відповідає дівчинка. - Галочка, навіщо тобі ця гидота?! - в жаху вигукує бабуся. - Бабуся, ну ти подумай: у мене вже чотири ляльки, куди мені ще п'яту? Йде якось мужик по вулиці, бачить, в калюжі жінка сидить. - - Чого ж ви в калюжі сидите? - А може я Снігуронька, а може я розтанула! Дід Мороз, а правда, що Снігуронька заміж збирається? - Ні, неправда. Не можна їй заміж. - А чому? - Вона від тертя розтанути може. Вранці першого січня з дитячої лунає крик: - Мама, ти ж обіцяла, що Дід Мороз мені настільний футбол подарує! А під ялинкою нічого немає! - Та не кричи ти так! Я через тебе гол пропустила. У вірменського радіо питають: - Як відрізнити Сніговика від Сніжної баби? - Дуже просто, треба подивитися, куди дітвора морквину увіткнула. - Приходьте до нас з дружиною на Новий рік. - Ми не зможемо. - О, це дуже люб'язно з вашої сторони. Зустрічаються два приятелі через декілька днів після нового року. - Ну, як зустрів Новий рік? - Не знаю, ще не розказували...
|
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |