![]() |
|
|
#1154 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Якось один учень поставив учителю-поліглоту таке запитання:
- Як ви думаєте: що скажуть про нас люди через 100 років? - Я думаю, що через сто років про нас скажуть: «Вони жили на Україні в епоху Юліанських обіцянок і Вікторіанських «любих друзів». |
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Moderator
Ukraine
|
Приходить бойко до штабу Януковича і просить конче записати його в члени Партії реґіонів. Секретар пояснює, що так відразу не можна, спочатку треба побути кандидатом.
Але бойко вперся: - Або мене зараз запишете, або не запишете взагалі. - Але ж, ґаздо, хоча б поясніть, чому Вам так спішно? - Як мене запишете, то вповім. - Але, ґаздо, не можу Вас записати, бо ж навіть не знаю, з якої причини. Після годинної суперечки секретар врешті погодився і записав бойка. - Ну, тепер розкажіть, ґаздо, чому так нагло захтілося Вам до партії? - Ну, тепер вповім. Приходжу до хати, заходжу до покою, а там моя жінка в моєму ліжку з коханцем. Ну, то пішов-єм на кухню, налив си склянку горівки, ґольнув, закусив вогирком і пішов-єм до другого покою. А там бачу свою доньку в ліжку з якимсь хлопом. Ну то я вернувся на кухню, налив си склянку горівки, ґольнув, закусив вогирком і кажу: “Ага, то як ви такі курви, то і я вам встиду нароблю!”. |
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Moderator
Ukraine
|
Так сталося, що німкеня, українка та португалка народжували дітей в одному пологовому будинку. П’яні акушери забули їм написати де ж чий син. І тут німкеня каже:
- Хай гітлєр! Малий німець зразу підняв руку… Українка забрала зразу свого синочка, а та португалка – вже того, що лишився. Лікар питає в українки: - А як пані знала що то її син? А та каже: - Коли німка таке сказала, то мій тільки міцніше кулаки стиснув, а португалець всрався! |
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Moderator
Ukraine
|
Великий прийом у Маріїнському. Президент звертається до англійського посла:
- Мені здалося, що ви чимось стурбовані і розстроєні… Посол: - Мені не хотілося б про це говорити, але в мене пропав годинник. Це подарунок королеви, і він дуже дорогий мені. Президент: - А з ким ви спілкувалися на моєму прийомі? Кого б ви запідозрили? Посол: - От з цим паном з білою хризантемою в петличці… Президент: - Це глава моєї адміністрації. Посол: - О, приношу найглибші вибачення. Президент залишає посла і через якийсь час повертається до нього, граючись золотим годинником: - Це ваш годинник? Забирайте. Посол: - А що ж сказав глава вашої адміністрації? - Сказав? Так він нічого і не помітив! |
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Moderator
Ukraine
|
Їхав Кучма на зустріч в регіон. Коли президентський кортеж їхав через якесь село – під колеса президентської машини, загавкавши, потрапляє собака. Водій тисне на гальма – але пізно. Президент обурений: “Ах так твою перетак! Мало того, що мене народ не любить, так ти ще усугубляєш! Але нічого не вдієш – ось тобі сто баксів, маєш знайти господарів собаки і компенсувати їм їх втрату”. Пішов водій, взявши труп собаки на плечі. Немає його годину, дві, три. Всі стоять і чекають. Вже передзвонили і скасували намічену зустріч – немає водія. Під вечір з’являється він – п’яний у дошку. “Ти де був, мерзотнику!” – кричить Кучма. – “Ну, я зробив усе так, як ви сказали. Взяв собаку на плечі і заходжу в кожну хату. Кажу: Добрий день, я водій Кучми, і я вбив цього пса. Ось тут мені і почали наливати, пригощати…”
|
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |