![]() |
|
|
#1331 |
|
respect
Гість
Дописи: n/a
|
Йде українець дивиться молдаван яму копає . Чого ти копаєш яму? Хочу фотографію по пояс
йде на другий день, знову копає, чого копаєш..?? Хочу 2 фотографії йде на 3 день, молдаван знову яму копає, чого копаєш питає українець а де я глину діну!!?
|
|
|
|
#1332 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
7 ознак того, що діснеєвський мультик Вінні Пух пропагує наркотики:
1. Ослик Іа-Іа - йому все по барабану, у нього уповільнені реакції і виражена відсутність мотивації - конопля 2. П'ятачок - всього боїться і страждає манією переслідування - гриби 3. Кролик - скрізь суне свій великий ніс, все йому треба - кокаїн 4. Тигер - не може стояти спокійно, постійно стрибає і кричить ніколи не втомлюючись - екстазі 5. Крістофер Робін - може розмовляти з тваринами - вживає галюциногени 6. Вінні Пух - любить солодке, має воістину безмежну фантазію - LSD 7. Сова - завжди приходить на допомогу, якщо у когось"проблеми" - дилер.
|
|
|
#1333 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Церква Марії і 300-літня липа в Цвітовій біля Требухівців. Коли в Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! ви звертаєте на Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цвітова лишається трохи осторонь, ліворуч. Якщо вас цікавлять дерев'яні (хоча б в анамнезі) храми України, варто зробити паузу в дорозі - і відправитись в Цвітову. (Звідти до Трибухівців зовсім близько, на горизонті вже видно неймовірну Успенську церкву, а до цвинтарної церкви ще ближче, так що при бажанні можете здійснити подорож пішки. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 19.02.2011 о 22:40. |
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Зустрічаються дві дружини військовослужбовців. - Ну розказуй як там твій чоловік,та як, у всіх чоловіків зброя як зброя, а у мого якийсь втинок.
Мати питає доньку: - ну як там твій чоловік? Він такий мускулистий, здоровань,мабуть у інтимному житті він теж огого. Та куди там, таке враження що на тебе падає трьохдверна шафа, а з неї вивалюється малесенький ключик. Востаннє редагував D-Misha: 20.02.2011 о 13:57. |
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Моє рідне село....
Татарів — село, кліматичний курорт на Гуцульщині (в Яремчанській міськраді Івано-Франківської області), розташований у долині річки Прут на висоті 750 м. Перші згадки про село датуються 1671 роком. За радянських часів село дістало назву Кремінці від імені лейтенанта, який загинув тут у 1944 році під час бойових дій у Другій світовій війні. За часів незалежності України селу повернуто історичну назву.Одна з особливостей Татарова — його довжина 25 км вздовж річки Прут. Кліматичний курорт Курортом Татарів був ще за Польщі: в путівнику по польським курортам за 1912 рік він описаний як такий, “що має дуже мальовниче положення в лісистій гірській місцевості, багато віл і будинків, а також санаторій доктора Жураковського”. Село розміщене на відстані: 14 км від підйомників гірськолижного курорту Буковель cела Поляниця [1]; 6 км від бугельного витягу в смт. Ворохта; 80 км від аеропорту та залізничного вокзалу Івано-Франківська; 20 км від курортного містечка Яремче. Звідси здійснюють походи на гору Хом'як та на Женецький водоспад. І на додачу декілька ретро фото: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ! Востаннє редагував D-Misha: 21.02.2011 о 00:31. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |