![]() |
|
|
#1381 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
РІДНІ КАРПАТИ!!!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ! Востаннє редагував симчич: 06.03.2011 о 22:37. |
|
|
|
|
|
#1385 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
- Моя дружина за кермом неначе блискавка.
- Що так швидко їздить? - Ні весь час в дерево попадає. Поставили молодого солдата охороняти склади. Підходить до нього журналіст і з ушмішкою питає. - Ащо це ти друже тут охороняєш? - Та як що автомати, пістолети, кулемети. - А навіщо ти мені все це розповідаєш, а якщо я шпигун? Вояка швидко знімає автомата з плеча і стріляє. - Ти подиви яка гадина, а так був схожий на журналіста. - Ало це автосервіс? - Так. - Вишліть мені автомеханіка, в мене вода попала в карбюратор. - Як це вода могла попасти в карбюратор і де ви є? - сто метрів в воді від дального пляжу. |
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Передовик
|
![]()
|
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 09.02.2010
Вік: 46
Дописи: 166
Житомирська обл.
Мій ресівер: Dreambox500s,U2C+Maxi,Alphabox X4 HD
|
Реальний випадок :.....Солдати в одній із військових частин , з ранку 8-го Березня , по телефону вітають свого полковника з жіночим днем...бажають йому всього.........Він вислухав та задоволено відповів , що дякує,дякує і т.п.,а в кінці сказав - "що я все ж таки не жінка..." А солдати йому відповіли:" Так, Ви не жінка полковнику..., але така "бЛЯдЬ", що таку ще пошукати треба....." Розказували,що "шмону" було.......
|
|
|
#1390 |
|
Передовик
|
Зустрічаються два товариша. Один запитує:
- ну як живеться? - як у лісі. Начальник дуб, підлеглий пеньок, що не документ то липа. - А як життя? - як у казці. Вдома теща Баба Яга,дружина відьма,сусідка Царівна - Жаба, сусід Іванко - дурачок. Призивний пункт остання комісія. Викликають призивника показують йому автомат і запитують: - Що це? - Незнаю. Показують пістолет, ну а це що? - Незнаю. Показують цеглину, Що це? - Цеглина. Молодець підеш служити в стройбат. Виходить він а у нього інший призивник запитує, ну що там говорили ? Та нічого особливого хотів закосити від служби так на цеглині і піймали. Підійшла черга до іншого призовника. Заходить запитують все те саме але цегли не показують. Запитує: - А цегла де? - Допитливий, підеш служити у розвідку. Мавпа сидить на березі річки і полоще шкірки банана у воді. Пропливає повз крокодил і запитує: - Ти що робиш, мавпа? - Давай пять гривень - скажу. Крокодил кинув їй пять гривень. - Ну, говори! - Шкірки від банана мию, не бачиш? - От і дура! - Дура-дура, а своїх сто гривень в день маю! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |