SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > SD тюнери > Samsung > Samsung S300

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.03.2010, 11:11   #1
Android-80
Учасник

Дописи: 72

Типово

Взагалі то взявся я за того трупака заради спортивного інтересу. А софт поки не викладаю, бо ніхто мені навіть дякую не скаже, а ще краще почнуть хуйкати, що криптоворк не приліпив Про матеріальну сторону взагалі мовчу, блін, жлоби навіть для тестування донора не хотіли дати задарма, а навіть тут хотіли заробити
Друга сторона. Я викладаю софт, після чого він розповзається по інтернету, починаються прошиватись сотнями самсунги в більшості навіть не вказують джерело і автора. Ну а про те, щоб хтось якусь двадцятку чи п"ятдесятку кинув на рахунок мобілки я щось глибоко сомніваюсь.
Android-80 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.03.2010, 11:39   #2
roger5000
Активіст

Дописи: 262

Типово

Цитата:
Допис від Android-80 Переглянути допис
А софт поки не викладаю, бо ніхто мені навіть дякую не скаже, а ще краще почнуть хуйкати, що криптоворк не приліпив Про матеріальну сторону взагалі мовчу, блін, жлоби навіть для тестування донора не хотіли дати задарма, а навіть тут хотіли заробити
Викладати чи ні це Ваше особисте право, а на рахунок того що жлоби, не спорю, але не варто ставити всіх під одну лінійку, більшість людей з якими я спілкуюся на цьому і не тільки цьому форуму, є щирі і хороші люди
Старий 11.03.2010, 12:09   #3
Android-80
Учасник

Типово

Цитата:
Допис від roger5000 Переглянути допис
Викладати чи ні це Ваше особисте право, а на рахунок того що жлоби, не спорю, але не варто ставити всіх під одну лінійку, більшість людей з якими я спілкуюся на цьому і не тільки цьому форуму, є щирі і хороші люди
По-порше, давай перейдемо на ти. Як не як, ми все ж знайомі тай по телефону спілкувались Згадай матрицю до DELL. В Тернопільській області виходило 150-160$. Вийшов на Львів і на ціну в половину нижчу.Це про жлобство.
А тепер про хороших і щирих людей. Так дійсно, є ще такі. Часто зустрічаюсь з однодумцями по форумах, на виставках. Думаю, що цього року після Паски знову відбудеться зустріч форумчан з *****************
Про жлобство. Іноді сам потребую допомоги технічної. Поляки,італійці 100% не жлоби, бо одразу при необхідності допомагають. Росіяни в більшості випадків жлоби, українці частково
Старий 11.03.2010, 15:32   #4
roger5000
Активіст

Типово

Цитата:
Згадай матрицю до DELL. В Тернопільській області виходило 150-160$. Вийшов на Львів і на ціну в половину нижчу.Це про жлобство.
Ти не повіриш, я на тобі ні копійки не хотів наварити, це не мій профіль, знайомі цим займаються, ти попросив я запитав, звернися до мене по запчастинах до мобільних, ціни будуть веселішими.
Пропоную припинити ці пусті балачки, або перийти в відповідний розділ!
Тему пізніше очищу.
Старий 11.03.2010, 15:53   #5
Yaro
Передовик

Вік: 65
Дописи: 602

Мій ресівер: Amiko Alien 8900, Pioneer 1430,1530 et.al.
Типово

Цитата:
звернися до мене по запчастинах до мобільних, ціни будуть веселішими.
Вітя, я брав у Віталіка до Нокії 6300 дисплей, можеш мені вірити - ціна була дійсно веселою З ним працювати - одне задоволення, тьху-тьху щоб не зурочити
Yaro зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.03.2010, 16:23   #6
Android-80
Учасник

Типово

Цитата:
Ти не повіриш, я на тобі ні копійки не хотів наварити, це не мій профіль, знайомі цим займаються, ти попросив я запитав
Так я про це і писав, а не про тебе особисто. Я про жлобство тих, до кого ти звертався.)))
Віталік, не ображайся! Нажаль з мобілами справи не маю, но якщо є можливість комплектуючих до ноутів, то можем співпрацювати. Проци, чіпсети, відеокарти, відеоакселератори і т.д.

Востаннє редагував Android-80: 11.03.2010 о 16:28.
Старий 11.03.2010, 17:38   #7
roger5000
Активіст

Типово

Дякую за приємні слова! Не кожен день таке читаю про себе, дуже приємно! Вітя ображатися мені нема за що!

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:41.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум