![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 11.03.2010
Дописи: 72
|
Взагалі то взявся я за того трупака заради спортивного інтересу. А софт поки не викладаю, бо ніхто мені навіть дякую не скаже, а ще краще почнуть хуйкати, що криптоворк не приліпив
Про матеріальну сторону взагалі мовчу, блін, жлоби навіть для тестування донора не хотіли дати задарма, а навіть тут хотіли заробити![]() Друга сторона. Я викладаю софт, після чого він розповзається по інтернету, починаються прошиватись сотнями самсунги в більшості навіть не вказують джерело і автора. Ну а про те, щоб хтось якусь двадцятку чи п"ятдесятку кинув на рахунок мобілки я щось глибоко сомніваюсь.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 06.01.2010
Дописи: 262
|
Цитата:
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Учасник
|
Цитата:
Згадай матрицю до DELL. В Тернопільській області виходило 150-160$. Вийшов на Львів і на ціну в половину нижчу.Це про жлобство.А тепер про хороших і щирих людей. Так дійсно, є ще такі. Часто зустрічаюсь з однодумцями по форумах, на виставках. Думаю, що цього року після Паски знову відбудеться зустріч форумчан з ***************** ![]() Про жлобство. Іноді сам потребую допомоги технічної. Поляки,італійці 100% не жлоби, бо одразу при необхідності допомагають. Росіяни в більшості випадків жлоби, українці частково
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 06.01.2010
Дописи: 262
|
Цитата:
Пропоную припинити ці пусті балачки, або перийти в відповідний розділ! Тему пізніше очищу.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.02.2010
Вік: 65
Дописи: 602
Мій ресівер: Amiko Alien 8900, Pioneer 1430,1530 et.al.
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Учасник
|
Цитата:
Я про жлобство тих, до кого ти звертався.)))Віталік, не ображайся! Нажаль з мобілами справи не маю, но якщо є можливість комплектуючих до ноутів, то можем співпрацювати. Проци, чіпсети, відеокарти, відеоакселератори і т.д. Востаннє редагував Android-80: 11.03.2010 о 16:28. |
|
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|