SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Інше > Програмне забезпечення (ПЗ) для ПК

Примітки

Результати опитування: Який антивірус накращий
Антивірус Касперського (KAV, в минулому AVP) 34 22,52%
Dr.Web 14 9,27%
Panda Antivirus 0 0%
Norton Antivirus 2 1,32%
NOD32 67 44,37%
ADinf 0 0%
Український Національний Антивірус (UNA) 0 0%
AviraAntivirus 13 8,61%
Zillya 2 1,32%
Інший (обов'язково написати знизу який) 19 12,58%
Голосували: 151. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 19.03.2011, 02:02   #41
pro
Новачок

Дописи: 8

Типово

Немає ніякого. Я сам антивірус...
pro зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 27.03.2011, 21:19   #42
valmak-
Новачок

Дописи: 7

Типово

NOD 32 як на мене найкращий антивірус

Касперський.
Щось типу ЗРК С-300. Стає табором навколо комп'ютера, розсаджує операторів по кріслах в чотири зміни і не дає спуску нікому.
Переваги: ​​ловить все.
Основний недолік - солдатів треба годувати, так що від ресурсів системи (якщо їх небагато) не залишається майже нічого.

Avast.
Рота спецназу. Швидка і ефективна проти звичайного ворога чоло в чоло, але кілька втрачається при хитромудрих атаки з тилу, що для десантників, власне, досить характерно. Врешті-решт вони справляються і з тиловими наскоками, але це бере Час. КЕЧ великого гарнізону - пещені морди, незадоволених на все, що ворушиться і заважає їм ПРАЦЮВАТИ. Убивають все з пекельним вереском в паніці при натяку на ревізію.
Переваги: ​​десантники годують себе самі. Не питайте, як - не знаю. Але система залишається майже незачепленою.
Недоліки: А за фасадом - масові розкрадання, "чорні діри", "довірені паразити" ...

AVG.
Батальйон фольксштурму. Озброєний до зубів, але користуватися зброєю не уміє абсолютно, періодично стріляючи по своїх і підриваючи снаряди в глибокому тилу, завдаючи шкоди мирному населенню. При появі супротивника на горизонті починає судорожно будуватися в стрункі колони, не встигає, плює на все і лупить по танках, що наповзають з берданки, зазвичай без особливої ​​користі.
Переваги: ​​Фольксштурмівці обходяться підніжним кормом, так що ресурси системи практично не страждають.
Недоліки: безладна стрілянина і купа вірусів на диску, постійно - хоч, правда, і безуспішно - намагаються запуститися і напаскудити.

Panda. Жіночий батальйон, складений з інституток. При найменшому шереху починає нестямно верещати і палити в небо. За серйозної атаці втрачає свідомість.
Переваги: ​​не помітний.
Недоліки: ефект теж не помітний.

Нод32. Кавалерійський ескадрон. Намагається взяти нахрапом або психічною атакою з шашками наголо. Якщо не вдається з першого разу, розсіюється по ярах, йде в партизани і чекає відповідного моменту.
Переваги: ​​хоч і не відразу, але спрацьовує завжди
Недоліки: іноді доводиться чекати дуже довго. У місцевих красунь вже народжуються перші дітки, схожі на солдатів ворога, а ескадрон все ще шариться по лісах і пускає під укіс ворожі поїзди з жіночими підв'язками.

McAfee. Танкова бригада. Гарчать мотори, пахне мастилом, замурзані танкісти хапають пробігають повз за ягідні місця і десь за лісом йде стрілянина. Ворог всередину проникнути не може хоча б просто від страху.
Переваги: ​​надійність.
Недоліки: танкова змащення нині дуже дороге, не кажучи вже про снаряди.

Нортон. Ворожа окупаційна армія. Офіцери безкоштовно п'ють шнапс в розкішних ресторанах на правах переможця, а солдати бігають по дворах і реквізують їстівне. Інший-то ворог в країну, звичайно, вже не пролізе, це так. Але й життя в умовах окупації, чи знаєте, теж не цукор.
Переваги: ​​кордон на замку. Намертво.
Недолік: ворог вже всередині.

Востаннє редагував valmak-: 27.03.2011 о 21:21.
valmak- зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.03.2011, 01:10   #43
xoxol4uk
Активіст

Вік: 37
Дописи: 207
Ukraine
Типово

Valmak-, це самі склали чи десь скопіювали? Просто цікаво, бо треба бути або військовим, або затятим геймером, любитилем стратегій?
Старий 07.04.2011, 14:38   #44
roger5000
Активіст

Дописи: 262

Типово

Не користуюся антивірусом, і в мене Windows, і проблем жодних нема, вимкнув автозапуск програм і всe, раз в два місяці просканую онлайн сканером і завжди чисто.
Старий 07.04.2011, 16:06   #45
xoxol4uk
Активіст

Ukraine
Типово

Цитата:
Допис від roger5000 Переглянути допис
Не користуюся антивірусом, і в мене Windows, і проблем жодних нема, вимкнув автозапуск програм і всe, раз в два місяці просканую онлайн сканером і завжди чисто.
Є в мене такий знайомий, який не користується антивірусами, бо вважає, що від них вся бідда, а віруси якщо й є на ПК, то мирно собі живуть і нікого не чіпають. Я колись йому встановив, то полетів заражений віндовс. Після того він довго злився і ще більше переконався в своїй правоті. Я б таких слів скоріш чекав від неграмотного користувача, а не від вас. Спробуйте хоч куреітом просканувати разок
Старий 10.04.2011, 22:35   #46
kreshnot
Administrator

Дописи: 4.358
Ukraine
Типово

Цитата:
Допис від roger5000 Переглянути допис
В BIOSі теж можно відключити,нафіг він там.
kreshnot зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 10.04.2011, 23:05   #47
zhyryk.roman
Новачок

Вік: 40
Дописи: 10

Типово

Поставте собі любий антивірус і періодично оновляйте базу.
Я думаю легше поставити антивірус чим міняти Windows + програми.
zhyryk.roman зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 17.04.2011, 21:11   #48
andromed
Новачок

Дописи: 6

Типово

авакс
andromed зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 18.04.2011, 00:00   #49
xoxol4uk
Активіст

Ukraine
Типово

Цитата:
Допис від andromed Переглянути допис
авакс
Маєте на увазі Аваст? А, доречі, його ж немає вгорі в опитувані, хоча досить відомий і поширений.
Старий 22.04.2011, 07:08   #50
zoa123
Новачок

Дописи: 7

Типово

Як для мене КIС -2011 найкращий!
zoa123 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:31.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум