SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 10.07.2011, 21:21   #1
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

ICTV планує показувати матчі "Ворскли" у Лізі Європи?

Наразі найактивнішим у переговорному процесі з європейськими правовласниками на показ міжнародних офіційних зустрічей за участю "Ворскли" є телеканал ICTV.

Про це стверджує офіційний сайт полтавського клубу.

Нагадаємо, що у серпні 2009-го саме на частоті вищезгаданого каналу і були організовані трансляції обох поєдинків "Ворскли" з лісабонською "Бенфікою".
Старий 11.07.2011, 07:41   #2
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

"Хапоель" з Тель-Авіва остаточно відмовився від Лобоса

"Хапоель" з Тель-Авіва остаточно вирішив відмовитися від послуг чилійського воротаря Едуардо Лобоса, якому була виплачена компенсація в розмірі 30 тисяч доларів.

Лобос, відомий в Росії за виступами за "Крилья Совєтов", провів у розташуванні ізраїльського клубу всього тиждень. Замість чилійця головний тренер "Хапоеля" Дрор Каштан прийняв рішення укласти контракт з голкіпером камерунського походження Апулії Едель. Останні чотири роки 25-річний воротар, що володіє вірменським паспортом і зіграв шість матчів за збірну Вірменії, виступав за французький ПСЖ.
Старий 11.07.2011, 13:52   #3
Эмин
Активіст

Вік: 31
Дописи: 360
Київ
Мій ресівер: GM SPARK RELOADED
Типово

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Бразильский легионер Виллиан, признаный лучшим игроком Шахтера минувшего сезона, в интервью бразильскому порталу Globo рассказал о том, какие планы на сезон ставит перед собой донецкая команда.

Виллиан: Цель Шахтера - третий подряд чемпионский титул / ФК Шахер Донецк

"Если мы выиграем следующий чемпионат, то серия из трех побед подряд станет беспрецендентной в истории клуба. Поэтому вся команда будет стараться. Шахтер усилил состав, и мы надеемся начать с победы. Моя цель - прогрессировать дальше в игре. Я хочу забивать больше голов и приносить больше пользы команде", - сказал футболист, которым интересуется Барселона.

Вместе с тем, Виллиан считает, что борьба за первое место в чемпионате не станет легкой для Шахтера, а главными соперниками Горняков в борьбе за титул чемпионов является отнюдь не киевское Динамо, а харьковский Металлист и днепропетровский Днепр.

Напомним, вчера, 10 июля, прошел первый тур чемпионата Украины по футболу. Действующий чемпион страны, донецкий Шахтер, без проблем на своем поле разобрался с киевской Оболонью со счетом 4:0. Два других претендента на медали, Динамо и Металлист, сыграли между собой вничью 1:1.

Зроби те - що не зможеш зробити
Эмин зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 13.07.2011, 07:48   #4
bilich
Передовик

Типово

Ростов" обіграв збірну Узбекистану

Вчора "Ростов" провів на австрійському зборі два контрольні матчі.

Основний склад обіграв збірну Узбекистану, а матч другого складу проти місцевого аматорського клубу завершився пізно ввечері з рахунком 9:0 на користь ростовчан. У п'ятницю, 15-го липня, ростовці повертаються додому.

"Ростов" 3 - 2 Збірна Узбекистану

Голи у "Ростова": Адамов, 9, Янков, 13, Адамов, 35.
Старий 13.07.2011, 13:26   #5
bilich
Передовик

Типово

Бартон не зміг вирушити з "Ньюкаслом" в США через відмову у візі

Півзахисник "Ньюкасла" Джо Бартон не зміг вирушити зі своєю командою в турне по США через те, що не отримав візу через своїх минулих гріхів.

У 2008-му році Бартон відсидів півроку у в'язниці за бійку в ліверпульському "Макдональдсі", і з-за цієї обставини у своїй біографії півзахисникові не вдалося отримати візу до Сполучених Штатів.

Турне "сорок" по США тривав до кінця місяця - підопічні Алана Пардью проведуть 3 матчах проти місцевих клубів 20-го, 23-го і 26-го липня. Замість першої команди Бартон відправиться до Голландії в тренувальний табір резервістів.
Старий 14.07.2011, 14:30   #6
bilich
Передовик

Типово

Тарханов: "Заради Самари я кинув" Хімки "

Екс-наставник "Крил Рад" Олександр Тарханов розповів про свій відхід з самарської команди.

- Розумію, що враховуючи той факт, що ми займаємо 16 місце, моя відставка виглядає об'єктивною. Але з іншого боку, потрібно враховувати і причини, чому ми займали таку позицію: це, в першу чергу, фінансові борги перед командою. Торік, коли я прийшов в "Крилья", вони були на останньому місці з перших турів. Заради Самари я кинув "Хімки", за що мені перед підмосковній командою дуже незручно. Мабуть, я так вчинив через те, що я більшу частину тренерської кар'єри провів у "Крилах". Я коли підписував контракт, навіть не звертав увагу на фінансові умови. Була одна думка: "Як врятувати Крила?". У підсумку я залишився ні з чим. Коли відправили у відставку, відчув плювок в душу. Гаразд, розлучилися, але завжди потрібно це робити по-людськи. Це перша команда, для якої я найбільше зробив, і вони зі мною дуже погано розлучилися у фінансовому плані. Спочатку обіцяли, що оплатять контракт повністю, але потім з якихось причин вирішили цього не робити. Чисто юридично вони мають рацію, але по-людськи поступили негарно.
Старий 11.07.2011, 23:07   #7
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Офіс "Ворскли" захопила СБУ

СБУ протягом 11 липня проводить атаки на власність президента "Ворскли" Костянтина Жеваго.

Спочатку був атакований офіс компанії "Росава", а пізніше центральний офіс банку "Фінанси і кредит". Наступною метою став його футбольний клуб.

Як стало відомо сайту 11na11, декілька годин тому співробітники СБУ увірвалися в офіс "Ворскли", з якого були вилучені комп'ютери. Ця ситуація поставила під загрозу виліт клубу на матч Ліги Європи в Північну Ірландію.
Старий 11.07.2011, 23:54   #8
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Динамо підписало нападника зі Львова

Київське "Динамо" підписало контракт з 16-річним форвардом ФК "Львів" Олегом Маїком. Угода розрахована терміном на три роки, повідомляє прес-служба киян. Найближчим часом Маїк буде виступати за молодіжний склад "Динамо".

Олег Маїк. Народився 23 жовтня 1994 року. Зріст - 182 см; вага - 76 кг. Дебютував за ФК "Львів" 20 березня 2011 року. Зіграв шість матчів.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 12.07.2011, 20:55   #9
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

ОФІЦІЙНО: Крістобаль Маркес - гравець Карпат

Львівський клуб посилилися досвідченим півзахисником

Іспанський півзахисник Крістобаль Маркес підписав контракт з львівськими «Карпатами». Про це повідомляє офіційний сайт «Вільярреала», за який раніше виступав 27-річний футболіст.

Маркес приєднався до «Вільярреалу» минулого літа, але закріпитися в складі «жовтої субмарини» не зумів, провівши всього два матчі. У зимове міжсезоння півзахисника відправили в оренду в «Ельче», де він провів 12 матчів і забив 3 голи.

Про умови трансферу поки не повідомляється.
Старий 12.07.2011, 20:59   #10
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

ОФІЦІЙНО: Герман Пачеко - гравець Карпат!

Львів'яни підписали гравця молодіжної збірної Аргентини

Сьогодні, 12 липня, футбольний клуб «Карпати» (Львів) отримав міжнародний трансферний сертифікат гравця молодіжної збірної Аргентини Германа Пачеко.

Нападник підписав із «зелено-білими» контракт на 4 роки, повідомляє Інформаційний центр клубу.

Герман Пачеко

Народився: 19 травня 1991 року в Буенос-Айресі

Амплуа: Нападник

Громадянство: Аргентина, Іспанія

Коли Герман Пачеко підписав контракт з мадридським «Атлетико», іспанська преса заговорила про нового Мессі чи нового Кун Агуерро. Новачок «матрацників» і справді виділявся швидкістю, напором, технікою та потужним ударом.

Однак молодість та брак відповідного досвіду не підпускали аргентинця до основи команди, де в нападі грали зірки світового рівня - Дієго Форлан та Кун Агуерро...

Як і тисячі інших юних аргентинців, Пачеко вирішив пов’язати своє життя з футболом. Він вступив до академії відомого клубу «Велес Сарсфілд» - багаторазового чемпіона та володаря Міжконтинентального Кубку. Не відомо, як би склалася доля Германа далі, якби у 2006 році Буенос-Айрес не накрила хвиля злочинності.

Якось бандити напали на будинок Пачеко, після чого батько Германа вирішив забрати сім’ю і покинути Аргентину. Родина переїхала до Іспанії. В Мадриді батько знайшов собі роботу, а для сина нову команду - «Атлетико». Навчання в академії «синьо-червоних» давало результати.

Герман навіть забив гол у ворота лондонського «Арсенала» на одному з міжнародних товариських турнірів, а також дебютував у складі молодіжної збірної Аргентини. Однак конкурувати з більш зірковими форвардами йому було ще зарано, тож керівництво клубу вирішило віддати його в оренду до сусідів з «Райо Вальєкано», гравцем якого Пачеко став у 2009 році.

Трохи згодом він провів кілька матчів за молодіжний склад «Атлетико» і прийшов час нової оренди. Талантом зацікавився аргентинський гранд «Індепендьєнте», за який Пачеко провів 11 матчів і забив один гол.

А пізніше він пограв ще й за «Хімнасію Ла Плата». Мрія Германа Пачеко - зіграти в парі з Кун Агуерро. «А хто б не хотів? Кожен молодий гравець «Атлетико» у своїх снах бачить момент, коли виходить на поле разом з ним».
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:23.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум