![]() |
|
|
|
|
#1 | |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 21.12.2010
Дописи: 5
|
Цитата:
Востаннє редагував prizraksat: 28.04.2011 о 01:02. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 16.06.2010
Вік: 66
Дописи: 447
|
Цитата:
А взагалі то, прилади існують і вони потрібні. Востаннє редагував svovka: 28.04.2011 о 10:09. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Цитата:
вивчайте і незасмічуйте мови русизмами. А з технічної сторони по формі напруги багато чого не скажеш повірте мені як людині з двадцятипятерічним стажем. Книга вимірювальний пробник Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 18.09.2010
Дописи: 54
|
Свіжий приклад.Ремонтував телевізор.Включив осцил.Хотів щось поміряти,але ящик швидко переходив в черговий режим.ESR метром за пару хвилин знайшов несправний конденсатор-10мкФx250V.Мав опір 4Ом.Поставив новий з опором 1 Ом і все запрацювало.
Кожному приладу-своє призначення. ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 21.12.2010
Дописи: 5
|
Цитата:
Каждый решает сам на каком ему языке общаться, а если не хочеш общаться с человеком на русском (отвечать на любом удобном для вас языке) то твой круг общения очень сужается, так уж сложилось на Украине. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 16.06.2010
Вік: 66
Дописи: 447
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 18.11.2010
Дописи: 865
|
Згідний що для ремонту потрібно мати широкий набір вимірювальних приладів.Заміна тільки вздутих кондесаторів не гарантує вирішення
всіх проблем в томуж блоці живлення.Випаювати інші і провіряти їх LC-метром на втрату ємності чи провідність довга процедура. А осцилографом провіривши рівень пульсацій після діодів і замінивши висохші кондесатори, можна не чекати клієнта в найблищі дні після повернення йому апарата.Для виявлення пробоїв діодів і транзисторів ясно що осцилограф не підходить,і тут незамінимий любий мультиметр. І тому в нашому ремонтно-вимірювальному *арсеналі* повинно бути всього вдосталь.А до *жарівок* в мене скептичне відношення.Мої С1-73 і М890 не зраджують мені вже на протязі купи років. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Прилади для налаштування антенн | sat-prof | Вибір супутникогово обладнання | 86 | 19.12.2025 12:10 |