![]() |
|
|
#242 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Вовочка запитує в батька:
- Тато, звідки з'являються діти? - Звідки, куди потім посилають дорослих!
|
|
|
#243 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Українсько-молдавський кордон. Прямо на кордоні борсається вовк в капкані ... Через два дні хохли не витримують і дзвонять молдаванам:
- Заберіть вашого Вовчару - дістав вже всіх, другу добу виє. Молдавани: - А з чого ви взяли, що це наш вовк?! Хохли: - Так, три лапи вже собі відгриз - а до цих пір в капкані!
|
|
|
#244 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
biss_txt_klucze_by_aa112_13.03.2010
|
|
|
#245 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Верховна рада України розпускається частіше ніж коса Тимошенко!
|
|
|
#246 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Ховають наріка за труною як водиться йдуть родичі мати покійного голосно кричить, ой Вася кудаж тебе несуть там-же холодно, світла немає, а за родичами йдуть кенти наріка і один іншому говорить Колюня я не зрозумів вони що до мене додому його несуть.
|
|
|
#247 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Йдуть два наркомана по селу, бачать - на лавочці дід сидить, курить, проходячи повз чують запах коноплі, підходять до діда,
-дід, дай покурити! -ні, синки, для вас вона дуже сильна! -дід, ну почастуй, Не скупіться! -ну ладно беріть!-відсипав дід драпу і пішов у двір. Сіли на лавочку, забили косяк, викурили. -Ну як, вставило?-Говорить один наркоша -Ні, ніфига, давай ще заб'ємо,-відповідає інший Забили ще один косяк. -Ну як? -да не пойму, то потемніє в очах, то посвітлішає, то потемніє, то посвітлішає! -і в мене такеж! Виходить дід. -дід, що ти за фігню нам підсунув, не вставляє, тільки те потемніє в очах, то посвітлішає, то потемніє, то посвітлішає! - Ну нічого собі фигня-ви вже дві доби на лавочці сидите!
|
|
|
#248 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Зима, вечір йде мужик дивиться на бровці сидить мужик і двома руками взявшись за голову і нарікає - і навіщо я їх покликав і навіщо я їх покликав, той і питає що сталось ? кого покликав ? ну каже розумієш йду до дому - підходять троє і кажуть давай гаманець, я кажу не дам - мене побили забрали гаманець і пішли, як я дивлюсь лом лежить, я кричу ей козли ідіть сюди - як я до лома а він - примерз І НАВІЩО Я ЇХ ПОКЛИКАВ
|
|
|
#249 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Йдуть два кума по дорозі, коли - Вжик!..- їх обігнав мотоцикліст без голови. Глянули куми один на одного з подивом й пішли далі.
Коли знову - Вжик!.. - мотоцикліст знову без голови. Знову здивувались куми і йдуть собі далі. В третій раз - Вжик!.. - знову мотоцикліст і знову без голови. Тоді один і говорить: - Послухайте, куме, що це робиться - нічого не розумію? - Здається, куме, вам потрібно косу на друге плече перекласти...
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |