![]() |
|
|||||||
| Результати опитування: Який антивірус накращий | |||
| Антивірус Касперського (KAV, в минулому AVP) |
|
34 | 22,52% |
| Dr.Web |
|
14 | 9,27% |
| Panda Antivirus |
|
0 | 0% |
| Norton Antivirus |
|
2 | 1,32% |
| NOD32 |
|
67 | 44,37% |
| ADinf |
|
0 | 0% |
| Український Національний Антивірус (UNA) |
|
0 | 0% |
| AviraAntivirus |
|
13 | 8,61% |
| Zillya |
|
2 | 1,32% |
| Інший (обов'язково написати знизу який) |
|
19 | 12,58% |
| Голосували: 151. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#62 |
|
Radist
Гість
Дописи: n/a
|
Користуюсь NOD,проблем не маю.
За останні півроку трішечки забув про нього, але днів 5 назад просканував комп,він знайшов 12 поганих файлів. |
|
|
|
#63 |
|
Меня
Гість
|
ESET v.4.2.35.10 Final ®
|
|
|
|
#64 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 25.03.2010
Дописи: 254
Ukraine
Мій ресівер: Dreambox800se Cryptobox550HD OptiboxEvo M7
|
для тих кому набриблі пошукі ліцензій для НОД.ось програмка.яка сама шукае та вводить ліцензію у антивірусну програму.користуюсь два місяці.забув про щотижневі пошукі ключиків
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 25.12.2009
Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
|
Гарна прога сам користуюся нею біля року
не підводить
|
|
|
|
#66 |
|
respect
Гість
|
NOD самий кращий....!!!всі інші поступаються йому
|
|
|
|
#69 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.07.2010
Вік: 37
Дописи: 207
Ukraine
|
З місяць тому назад, на вихідних вирішив замінити nod, яким користуюсь більше 80% часу. Лише іноді його замінював на зілля та фрі аваст. За 2 дні перепробував близбко 6, здається, антивірусів. Ставив: зілля, панду бета 12 ( безкоштовна для тестування, бо ще з багами), аваст фрі, аваст платний, касперського інтернет секюріті, авіру платну і безкоштовну. То кожен мені чимсь не подобався, то версія тільки англійська і незручний, то проблемно ключі шукати. Найбільше простояв касперський 2011 до нього ліцензія на 3 місяці йде, а потім знову можна знайти. Але він на стільки "наворочений" зайвим і систему грузить, що я і його зніс. Але сподобався взагальному і знаходив те, що інші не бачилі, і шукає не тіки віруси та трояни а й слабкі місця системи. Та як би це для якоїсь фірми з конфіденційними даними, то він може й корисний.
А так знову повернувся до НОДА, бо зрозумів, що як для домашнього користувача це найоптимальніший варіант.
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|