SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 12.06.2011, 16:19   #11
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Евандер Холіфілд " У мене є все щоб побороти Кличків"

Колишній чотириразовий чемпіон світу в суперважкій вазі, 48-річний Евандер Холіфілд (44-10-2, 29 КО) планує стати абсолютним чемпіоном світу в суперважкому дивізіоні ще до 50-ти років і побити рекорд Бернарда Хопкінса (самий віковий чемпіон світу). При цьому хоче забрати цей пояс у кого-небудь з братів Кличко.

«Я збираюся стати абсолютним чемпіоном світу ще до 50-ти років. Вони тільки повинні дати мені шанс. Зараз я значно покращився. Незалежно від того, менше ви, ніж ваш противник чи ні, незалежно від вашого розміру і ваги - тренуйтеся і переважають над цим. Ви не повинні бути краще за всіх, ви повинні бути трохи краще за свого суперника », - говорить Холіфілд, -«Багато хто говорить, що Кличко хороші боксери. Але у них ніколи не було суперників, які могли б надати їм гідний опір. Я не знаю, що станеться, якщо на них постійно чинити тиск. У мене є все, щоб побити їх. Мене не цікавлять рекорди, я тільки хочу отримати титул чемпіона. Якщо я це зроблю, то тоді я піду тихо і спокійно ».

....чомусь я так не думаю...

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:19.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум