![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Роберто Карлос: "Різниця у три голи занадто велика для команд, які були лідерами"
Півзахисник "Анжі" Роберто Карлос після поразки від ЦСКА (0:3) в матчі 13-го туру чемпіонату Росії визнав закономірність результату. "ЦСКА грав сьогодні дуже добре. Результат такий, який є. Думаю, різниця в три голи занадто велика для команд, які були лідерами", - розповів Роберто Карлос.
|
|
|
#2 |
|
Передовик
|
Нобоа відправився в збірну Еквадору
У середу півзахисник "Рубіна" Крістіан Нобоа вирушив у розташування своєї національної збірної. Збірна Еквадору візьме участь у Кубку Америки, який пройде в Аргентині з 1-го по 24-е липня. Згідно з регламентом, футболіст повинен прибути в розташування збірної за 15 днів до початку турніру, повідомляє офіційний сайт клубу.
|
|
|
#3 |
|
Передовик
|
Каналес потрібен "Евертону"
"Іриски" не проти запросити таланту. Як рапортують британські ЗМІ, англійський "Евертон" проявляє інтерес до атакуючого півзахисника мадридського "Реала" Серхіо Каналеса. "Вершкові" мають намір віддати гравця в оренду, щоб той мав більше ігрової практики, чим і хочуть скористатися "іриски". Проблемою для "Евертона" може стати той факт, що сам Серхіо хоче залишитися в Примері, де на нього має плани "Валенсія".
|
|
|
#4 |
|
Передовик
|
Бартон не збирається йти з "Ньюкасла"
Півзахисник "Ньюкасла" Джої Бартон заявив, що не має наміру за власною ініціативою слідом за капітаном команди Кевіном Ноланом залишати цього літа команду і збирається повністю відпрацювати свій контракт на "Сент-Джеймс Парк". Бартон не приховував свого розчарування, коли дізнався, що "Ньюкасл" прийняв пропозицію "Вест Хема" про продаж Нолана, який вже прибув до Лондона для проходження медогляду і узгодження умов особистого контракту, заявивши, що "пригнічений" цією новиною. Сумно пожартувавши при цьому через Twitter, що він також може стати одним з тих, з ким керівництво "Ньюкасла" вирішить в найближчі тижні розлучитися, Бартон одночасно з цим заявив, що повністю щасливий на "Сент-Джеймс Парк" і не стане наполягати на переході в інший клуб. "Я люблю цей клуб, без тіні сумнівів, і я думаю, це знають всі, - сказав Бартон в інтерв'ю Sky Sports News. - У мене прекрасні робочі відносини з менеджером і багатьма гравцями, в першу чергу з тими, з ким я пройшов через всі злети і падіння - Кевіном Ноланом, Стівом Харпером, Аланом Смітом ". "Це важка ситуація, і я повністю розумію позицію клубу, але, з іншого боку, мені важко в це втручатися. Я є найманим працівником клубу і має влітку повернутися, щоб виконувати свою роботу. Наскільки мені відомо, я повернуся в" Ньюкасл "і відпрацюю свій контракт до тих пір, поки мені не скажуть, що в моїх послугах більше не потребують ". "У мене немає ні амбіцій, ні бажання покидати клуб, і мені нічого не хотілося б більше, ніж завоювати з" Ньюкаслом "який-небудь трофей. Чи буде у мене така можливість, вже вирішувати не мені". "Я найманий працівник, і якщо клуб вирішити щось зробити, з мого боку буде нерозумно не слухати це. Якщо я не буду тут потрібен, то я маю велику віру у власні здібності і буду змушений переглянути наявні опції". "Це та ситуація, яку ми маємо на дану хвилину. Якщо ситуація залишиться такою ж через місяць, я повернуся до передсезонної підготовки. Якщо ні - значить, немає. Але це все в теорії - зараз я думаю про те, як набрати потрібну форму і підготуватися до початку нового сезону з "Ньюкаслом".
|
|
|
#5 |
|
Передовик
|
Жусілей вибув на сорок днів
Головний тренер "Анжі" Гаджі Гаджієв розповів про ситуацію в команді напередодні матчу 14-го туру з "Амкаром". "Графік непростий, і важкий він для всіх. Ще одне доповнення до складнощів - це все-таки те, що ми перебуваємо в розташуванні своєї бази, а не в Махачкалі і нам знову доводиться грати на виїзді. Будь-який домашній матч - це додатково емоційний заряд , який так потрібен гравцям. Особливо, в період декількох виїзних ігор. Це, звичайно ж, вибиває емоції. Один матч на виїзді, потім другий, третій ... При цьому складно підтримувати високий рівень мотивації ". "Жусілей отримав чергову травму. На жаль, вони в нього зачастили і це другий перелом поспіль, цього разу у бразильця постраждала плюсневая кістка стопи. Дана травма важча, ніж попередня. Тепер Жусілей пропустить днів сорок. У лазареті як і раніше Тарделлі. Кебе начебто тільки видужав, а тепер знову поїхав на діагностику - дало про себе знати коліно, на яке перед сезоном була зроблена операція ", - цитує Гаджиєва офіційний сайт клубу.
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |