![]() |
|
|
#1772 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Одного разу зустрілися Ілля Муpомец і Змій Гоpинич. Ілля Муpомец і питає:
- Ось голови в тебе тpи, а скажи, як з рештою-то? Змій Гоpинич: - Як тобі не соромно, Ілля?! Спочатку pубаєш напpаво і наліво без pозбоpу, а потім ще такі питання задаєш! У тролейбусі дві дівчатка 15-16 років сидять, розмовляють. На зупинці заходить хлопець, стає поруч і каже, усміхаючись: - О, які дівчата симпатичні. Дівчата соромляться: - Так прям вже симпатичні ... хлопець: - Ну добре, жартую, жартую ... -Онучок! Я сьогодні знову літала уві сні! онук: - Бабуся! Скільки можна пояснювати! Твої таблетки в іншій коробочці!!!
Востаннє редагував slavon: 03.07.2011 о 20:59. |
|
|
|
|
|
#1773 |
|
FeDoRoV
Гість
Дописи: n/a
|
А мій дідусь заздалегідь знав, якого дня помре.
- Він що, був екстрасенсом? - Ні! Йому про це сказав суддя. Ну і життя у мене тепер! Курити не можна, пити - не думай і не мрій, улещувати за жінками - під страхом смерті! Боже праведний! - Ви що, так серйозно захворіли? - Та ні. Аби ж то так... Я одружився! Дві подруги пліткують про життя. Одна: - А мені тут недавно заміж пропонували вийти... - Вітаю! А хто? - Батьки... Востаннє редагував slavon: 02.07.2011 о 22:31. |
|
|
|
#1774 |
|
FeDoRoV
Гість
|
|
|
|
|
#1775 |
|
FeDoRoV
Гість
|
|
|
|
|
#1777 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
- Можу легко порахувати до трьох мільярдів.
- Але це ж неможливо! - Чому ж? Один мільярд, два мільярди, три мільярди. Обожнюю Гугл. Тільки він міг на запит "Ьн щтдн дщму изкгтп акщь ьн щтдн рфеу" видати: "Можливо, ви мали на увазі : Ьн щт дщму изкгтп акщь ьн щт ьу" Бабуся виховує онука: - Андрюша, коли чхаєш, прикривай хоча б рот долонею. - Не бійся, бабуся, у мене не вилетять зуби, як у тебе минулого разу. Вбігає хлопчик в кімнату: - Мама, мама, там тато в коридорі повісився! Мама, хапаючись за серце, біжить в коридор, там нікого не немає. Вона з полегшенням сповзає по стіні Вибігає синок і кричить: - Перше квітня, брехня всесвітня! Він в спальні висить! Востаннє редагував slavon: 03.07.2011 о 20:58. |
|
|
|
|
|
#1778 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Їде автобус, народу в ньому як кільки в банці. В автобусі
притиснуті один до одного низенький лисий і високий. високий тримає над головою лисого кульок. Через деякий час з кулька починає капати на голову лисому. Той слізнув зі свого обличчя стікаючу краплю запитує високого: - Що солоні огірочки веземо? - Та ні, цуценя купив.
|
|
|
|
#1779 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Лікарю якщо ви вилікуєте мене від інтернет-залежності, я добавлю вас до друзів вконтакті.
|
|
|
|
|
|
#1780 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 01.02.2010
Дописи: 76
|
Велосипед для високовольтних ліній
|
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |