![]() |
|
|
#11 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Володимир Кличко: «Є ще Повєткін, Бойцов, Чісора, Ф'юрі і Арреола»
![]() Чемпіон WBA / WBO / IBF / IBO в суперважкій вазі Володимир Кличко заявляє, що у нього немає ніякого приводу вдруге боксувати з Девідом Хеєм і каже, що Хей недостатньо хороший, щоб боксувати з лідерами суперважкої ваги. «На даний момент я не потребую Девіді Хея, тому що він не знає, як боксувати на цьому рівні. Він просто не розуміє цього. Він хотів дати мені справжній бій, але вся його балаканина була проявом страху. Хей - такий тип боксера, який добре боксує в тренувальному залі, але коли потрібно було проявити себе в реальності, він не впорався з цим психологічно. Було занадто багато суспільного тиску на нього », - говорить Володимир, -« Є ще багато хлопців, з якими я можу зустрітися - Олександр Повєткін, Дерек Чісора, Денис Бойцов, Тайсон Ф'юрі, Кріс Арреола. Я розмовляв з Емануелем Стюардом і він думає, що Арреола хороший суперник. У нього є досвід, він втратив зайву вагу і ми могли б організувати наш поєдинок в Нью-Йорку. Я хочу вийти на ринг в цьому місті. Коли я боксував з Султаном Ібрагімовим і Келвіном Броком, прийшло багато глядачів і сподіваюся, що вони прийшли б знову ».
|
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|