SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 15.07.2011, 10:15   #191
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Неймар домовився з "Реалом" про 5 млн.

Нападник "Сантоса" і збірної Бразилії Неймар досяг принципової домовленості з "Реалом" про підписання контракту, повідомляє AS.

За інформацією іспанського видання, угода буде розраховане на шість років. Мадридський клуб заплатить за 19-річного бразильця близько 45 мільйонів євро, при цьому зарплата гравця складе 5 мільйонів євро на рік.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.07.2011, 13:41   #192
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Ліга Чемпіонів.
"Динамо" знову поїде
брати Казань

Опісля двох років жереб
знову звів ці команди. Тепер
у кваліфікації.

У п'ятницю, 15 липня, віце-
чемпіон України київське
"Динамо" дізналося
суперника у третьому
кваліфікаційному раунді
Ліги Чемпіонів. "Біло-сині" потрапили до
числа "сіяних" через свій
клубний коефіціент. За
пудсумками п'яти років
кияни набрали 60.776 балів.
"Динамівців" за рейтингом випереджає тільки
португальська "Бенфіка". Також до "сіяних" потрапили
грецький "Панатінаїкос",
голландський "Твенте", а
також бельгійський
"Стандард". З цими
командами жереб звести киян не міг. Водночас потенційними
суперниками підопічних
Сьоміна були: російський
"Рубін", швейцарський
"Цюріх", данський "Оденсе",
турецький "Трабзонспор" і румунський "Васлуй". І саме
на казанців пав жереб!

Шлях нечемпіонів "Стандард" (Бельгія) - "Цюріх" (Швейцарія) "Твенте" (Нідерланди) -
"Васлуй" (Румунія) "Бенфіка" (Португалія) -
"Трабзонспор" (Туреччина) "Динамо" (Київ, Україна) - "Рубін" (Росія)
"Оденсе" (Данія) -
"Панатінаїкос" (Греція)

Шлях чемпіонів "Могрен" (Чорногорія)/"Літекс" (Болгарія)
- "Сконто" (Латвія)/"Вісла" (Краків, Польща) "Маккабі" (Хайфа,
Ізраїль)/"Борац" (Боснія та
Герцеговина) -
"Марибор" (Словенія)/"Дюделанж" (Люксембург) "Бангор Сіті" (Вельс)/ГІК
(Гельсінкі, Фінляндія) -
"Динамо" (Загреб,
Хорватія)/"Нефтчі" (Азербайджан) "Шкендербеу" (Албанія)/
АПОЕЛ (Нікосія, Кіпр) - "Слован" (Братислава,
Словаччина)/"Тобол" (Казахстан) "Копенгаген (Данія) - "Шемрок Роверс" (Ірландія)/"Флора" (Естонія) "Генк" (Бельгія) -
"Партизан" (Сербія)/"Шкендія" (Македонія) "Русенборг" (Норвегія)/"Брейдаблік" (Ісландія)
- "Пюнік" (Вірменія)/"Вікторія" (Пльзень,
Чехія) "Зестафоні" (Грузія)/"Дачія" (Молдова) - "Штурм" (Австрія)/"Відеотон" (Угорщина) "Валлетта" (Мальта)/"Екранас" (Литва)
- "Лінфілд" (Північна
Ірландія)/БАТЕ (Білорусь)
Перші матчі відбудуться
26/27 липня, матчі-відповіді -
2/3 серпня.
Додам, що у разі виходу
"Динамо" у стиковий раунд,
кияни, швидше за все, будуть
"несіяними". Точно вище
"біло-синіх" у рейтингу є
мюнхенська "Баварія", лондонський "Арсенал",
французький "Олімпік Ліон",
а також іспанський
"Вільярреал". До того ж не
варто забувати про
"Бенфіку". Тому, аби бути "сіяними" в останному раунді
кваліфікації ЛЧ, всі
прихильники "Динамо"
мають сподіватися на поразку
португальців у протистоянні
із "Трабзонспором"
Старий 15.07.2011, 19:13   #193
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

Карпати і Ворскла дізналися суперників

Відбулося жеребкування третього відбіркового раунду Ліги Європи

Представники Україна в Лізі Європи львівські «Карпати» та полтавська «Ворскла» (яка ще не гарантувала собі вихід в наступний етап) дізналися своїх можливих суперників по третьому відбірковому раунду турніру. Перші матчі команди проведуть 28 липня, а поєдинки будуть зіграні 4 серпня.

У третьому відбірковому раунді до 40 найсильнішим клубам попередній стадії приєднаються 30 нових учасників. Команди були поділені на дві частини відповідно до коефіцієнтів в рейтингу УЄФА.

«Карпати» свій перший поєдинок зіграють будинку 28 липня проти переможця пари «Шахтар» Караганда - «Сент-Патрікс» (перший матч цих команд завершився з рахунком 2:1 на користь казахів). Матч-відповідь відбудеться в Казахстані чи в Ірландії 4 серпня.

У разі загальної перемоги над «Глентораном», полтавська «Ворскла» у наступному раунді зіграє з представником Ірландії - «Слайго Роверз». Перший матч відбудеться в Полтаві 28 липня, повторний - в Слайго 4 серпня.

Результати жеребкування:
Старий 15.07.2011, 21:48   #194
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

"Ліверпуль" придбав воротаря "Роми"

Голкіпер "Роми" Алешандре Доні стане гравцем англійського "Ліверпуля".

Про це повідомляє офіційний сайт британського клубу.

Воротар вже пройшов медобстеження і погодив умови особистого контракту з клубом.
Старий 15.07.2011, 22:01   #195
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Nike хоче бачити Снайдера в МЮ

Відомий виробник спортивного одягу планує оплачувати частину зарплати голландця.

Американська фірма, яка є постачальником інвентарю для Манчестер Юнайтед, готова допомогти Червоним Дияволам в здійсненні трансферу Уеслі Снайдера, взявши на себе частину витрат клубу.

Агент Снайдера повідомляв, що голландець розраховує заробляти близько 200 тисяч фунтів на тиждень, у той час, як МЮ готові платити півзахисникові Інтера не більше 170 тисяч.

"Якщо Nike вигідний трансфер, він відбудеться. У тому випадку, якщо Уеслі опиниться в МЮ, концерну буде легше використовувати його в якості комерційної ікони. Якщо буде різниця між необхідною зарплатою і можливостями клубу, Nike доплачуватиме цю суму. Так робив Adidas, коду реал купував Роналду і Бекхема », - повідомило джерело, близьке до компанії.
Старий 16.07.2011, 14:44   #196
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Камерунський захисник переходить в "Дніпро"

Захисник бельгійського "Генка" камерунець Ерік Бенуа Матуку продовжить кар'єру в Україні. В п'ятницю "Генк" отримав пропозицію від українського клубу і вирішив її прийняти, повідомляє офіційний сайт команди.

За інформацією Goal.com, Матуку стане футболістом "Дніпра".

28-річний Ерік Матуку, у якого є і бельгійський паспорт, є гравцем збірної Камеруну. У її складі він вже провів 8 матчів, пише terrikon.com
Старий 16.07.2011, 20:42   #197
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

Оттмар Хітцфельд: «Хотів бути спортивним директором Динамо»

Один з найбільш титулованих тренерів світу про ЧС-2018, РПЛ та переговорах з київським «Динамо»

Коли Оттмар Хітцфельд запропонував зустрітися в ресторанчику неподалік від його будинку, розташованого в німецькому Леррахе, я, зізнатися, незвичайно надихнувся - дуже цікаво було побачити одного з найавторитетніших тренерів світу, можна сказати, в домашній обстановці. Але, виявилося, зустріч була призначена в ... Швейцарії, кордон якої я непомітно перетнув, блукаючи по вуличках крихітних, дуже схожих один на одного, селищ.

Втім, і в «закордонному» ресторанчику «Арте» містечка Ріхен Хітцфельд відчував себе як вдома.

- Президент Російського футбольного союзу Сергій Фурсенко поставив перед нашою командою мету виграти ЧС-2018. М'яко кажучи, не всім виконання цього завдання здається реалістичним. Як думаєте, чи є сенс ставити таку планку?

- Звичайно, краще ставити високі цілі і проголошувати, що будемо чемпіонами світу, ніж говорити: мовляв, збираємося бути тільки гостинними господарями турніру. Але ніколи не можна заявляти, що команда повинна або, тим більше, зобов'язана стати чемпіоном світу. Навіть Бразилія, бувало, грала чемпіонати, хоча частіше за все мала найкращу збірну.

Ви ж знаєте, потрібно ще багато удачі - тим більше на стадії плей-офф. Можна мати хорошу команду, відмінно її підготувати, але це не означає, що вона візьме трофей. У футболі перемоги не можна гарантувати. Це може хіба що робить ставки на тоталізаторі мафія (сміється).

- Як сприйняли звістку, що ЧС-2018 пройде в Росії?

- Для мене тут немає ніякого сюрпризу, адже Росія - футбольна нація. Велика нація. Ось Катар - це несподівано. А Росія, повторюю, - ні. Міжнародна преса, в тому числі і в Німеччині, підтримала вибір ФІФА. У Росії багаті футбольні традиції, багато хороших гравців, мільйони вболівальників. Так, це хороший вибір.

- Так у Німеччині вважали не все. Були люди, які ФІФА критикували ...

- Критика і критики є завжди, з цим треба жити. Це теж робить футбол цікавим. Ви з Росії і тому ставитеся до ситуації кілька чутливіші - трохи критики, і вже її відзначили. Але мені особисто така критика як тенденція в очі не кинулася. Вона була тільки на адресу Катару. І чимала.

- Відомі в бундеслізі Кураньї, Місімовіч, Хусті, Фаті добре знають, що таке російська ліга. Що думаєте про неї ви?

- Вона розвивається, прогресує, завдяки цьому клуби можуть купувати іноземних гравців хорошого класу. Загалом, рівень виріс. Як і очікування. Але справжній масштаб турніру можна зрозуміти тільки після виступу кращих клубів на міжнародній арені. Російські команди повинні показати хорошу гру і в Лізі чемпіонів. Ось головний критерій класу.

- ЦСКА, «Зеніт», «Шахтар» вигравали Кубок УЄФА. Це стеля для команд з колишнього СРСР?

- Гадаю, немає. Перемоги в Кубку УЄФА мають надати вам впевненості. У 2008-му ми з «Баварією» теж хотіли взяти Кубок УЄФА, але виграв Санкт-Петербург. Але ж тоді у нас була зоряна «Баварія». Але головним мірилом, як уже говорив, повинна бути все ж Ліга чемпіонів. Тим не менше кожен міжнародний успіх - це чудове досягнення, яке не залишається непоміченим у нас в Німеччині.

- У вас у свій час були пропозиції очолити московський «Локомотив», київське «Динамо». Чому їх не прийняли?

- Так, запит з «Локо» був, але переговорів я не вів. А до Києва приїхав, зустрівся з Суркісом, все подивився, ознайомився з інфраструктурою. Я хотів бути спортивним директором, але кияни хотіли мати мене як тренера. Взагалі-то момент виявився невдалим - якраз коли я отримав ті пропозиції, мав намір зробити в тренерській роботі паузу.

- У «Баварії» ніколи не було росіян. Чи правда, що у ваш час в Мюнхені міг виявитися Єгор Титов?

- Так, «Баварія» ім цікавилася. У 2001-му зі «Спартаком» він проти нас зіграв сильно і дуже сподобався - відмінно бачив поле, володіючи м'ячем, голову завжди тримав вгору, демонстрував відмінну техніку, видавав хороші паси. Не пам'ятаю точно, чому трансфер не відбувся: ймовірно, Титов виявився надто дорогий. Але «Баварії» він підійшов би ...
Старий 16.07.2011, 21:04   #198
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Бойова нічия Волині і Таврії

Дубль на рахунку бразильця Майкона.

Волинь - Таврія 2:2
Голи: Майкон, 4, 90 +4 - Монахов, 6, Калиниченко, 63

Шахтар знову сильніший в дербі

Нудний поєдинок у Донецьку завершився очікувано.

Металург Д - Шахтар 0:2
Голи: Срна, 45 +1, Вілліан, 64
Старий 16.07.2011, 21:11   #199
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Перемога Динамо і супердебют Ідеє

Дебютант Прем'єр-ліги "Олександрія" іспит на матчі з віце-чемпіоном у рідних стінах не склала. "Динамо" без проблем розібралось із новачком елітної футбольної ліги України.

"Олександрія" пручалась лише у першому таймі, який завершився без голів. У другому господарі посипались, а можливо це Юрій Сьомін під час перерви у роздягальні знайшов потрібні слова для Ідеє, який виходив на заміну, і Ярмоленка. Саме вони удвох і створили перший гол. Забігаючи наперед скажу, що новобранець киян Ідеє видав чудовий дебют і став найкращим гравцем матчу.

Браун Ідеє отримав м'яча у карному майданчику, на кілька секунд притримав і віддав чудову передачу на Ярмоленка, який набігав. Андрій без проблем вразив дальній кут воріт "Олександрії".

Пройшло кілька хвилин і вже Ідеє змусив капітулювати воротаря господарів, забивши свій перший гол у футболці "Динамо". Нігерієць чудово відкрився у карному майданчику суперника, отримав точну передачу від Попова і з другого дотику пробив у дальній кут воріт. Голкіпер зреагував на постріл і навіть торкнувся м'яча ногою, однак ситуацію не врятував.

"Динамо" збавило обрети і поплатилось. Запорожан відквитав один м'яч. "Олександрія" тайкома уже думала, що вдасться врятувати нічию, однак іншої думки був Ідеє, який опустив господарів із небес на землю. Нігерієць вирішив, що у дебютному матчі слід забивати два голи.

Браун оформив дубль за 10 хвилин до завершення поєдинку. Нігерійський форвард отримав передачу на лівому фланзі, змістився у центр, пройшов у карний майданчик, обіграв захисника і чудовим ударом зняв павутина із дальньої дев'ятки воріт Паньківа. Цей гол претендує на гол туру!

У підсумку 3:1 на користь "Динамо" і фантастичний дебют Брауна Ідеє. Так би й у Лізі чемпіонів, зокрема у матчі проти "Рубіна"!

Олександрія - Динамо - 1:3

Голи: Запорожан (77) - Ярмоленко (52), Ідеє (54, 80)

Олександрія: Паньків, Сахневич, Назаренко, Чередниченко, Запорожан, Довгий, Старенький, Зейналов (В. Шевченко, 57), Таргамадзе, Салхі (Давидов, 63), Ксьонз (Арурі, 87)

Динамо: Шовковський, Данило, Хачеріді, Діакате, Попов, Вукоєвіч (Ідеє, 46), Аруна, Єрьоменко, Гусєв (Ель Каддурі, 84), Ярмоленко, Мілевський (Алієв, 85)

Попередження: В. Шевченко - Єременко, Данило, Ярмоленко
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 17.07.2011, 11:33   #200
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Ідейе: Не міг навіть мріяти про такий дебют

Два забиті голи та результативна передача у матчі проти "Олександрії" стали певною несподіванкою навіть для героя матчу Брауна Ідейе.

Про це новий нападник "Динамо" заявив офіційному сайту клуба.

"Мені зараз важко говорити. Я по-справжньому щасливий, не міг навіть мріяти про такий дебют в команді. Сьогодні була дуже важка гра", - сказав він.

"Не можна сказати, що висока температура повітря звична для мене. При такій спеці мені доводилося грати дуже давно, ще в Нігерії. Останнім часом я виступав в Європі, і трохи відвик від спеки. Втім, особливих проблем я не відчував, оскільки перебуваю в хорошій формі і готовий грати", - зазначив африканець.

Ідейе запевнив, що для нього нема різниці зі старту виходити чи на заміну.

"Головне - грати, для чого я і перейшов в "Динамо". Я ставлю перед собою максимальні цілі, і хочу допомагати команді перемагати в кожному матчі", - наголосив він.

"Грати "самотнього" форварда було трохи незвично для мене, оскільки впродовж тривалого часу я грав з використанням схеми гри в два нападаючих. Але, думаю, з часом мені вдасться пристосуватися і все буде о'кей", - посміхнувся наостанок Ідейе.

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:47.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум