SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.07.2011, 10:06   #251
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Вирішальні переговори про Фабрегаса

Барселона хоче чимшвидше завершити епопею з купівлею Сеска Фабрегаса у лондонського Арсеналу. Для цього у столицю Великобританії спеціально поїхав віце-президент каталонського клубу Хосеп Марія Бартомеу. Він має досягти остаточної угоди з керівництвом гармашів.

Попередні спроби каталонців купити Фабрегаса "Арсенал" відхилив. Тоді "Барса" пропонувала 30 мільйонів євро за Фабрегаса, а у другій спробі - 35 млн. Нині сума може зрости до 40 мільйонів, стверджує AS. Саме таку суму за свого лідера вимагає Арсен Венгер.
Сам Фабрегас горить бажання повернутись у Каталонію, адже він є вихованцем "Барселони".

Тренер синьо-гранатових Пеп Гвардіола оголосив трансфер Фабрегаса головною ціллю у літнє міжсезоння. Тож, дуже ймовірно, що клуби все ж дійдуть згоди у непростих переговорах. Раніше ми також повідомляли, що "Арсенал" може продати Сеска Фабрегаса лише у тому випадку, якщо у команді залишиться інший провідний півзахисник - француз Самір Насрі. Та Арсен Венгер схоже уже переконав француза залишитись у Лондоні.
До слова, 24-річний Фабрегас провів за "Арсенал" у цьому сезоні у чемпіонаті Англії 24 матчів і забив 3 голи. Кінцівку сезону Сеск пропустив через травму.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.07.2011, 10:09   #252
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Тренер збірної відправляє Снейдера в МЮ

Наставник національної збірної Нідерландів Берт ван Марвейк вважає, що Веслі Снейдеру слід погоджуватися на пропозицію "Манчестер Юнайтед".

"Трансфер в "Манчестер Юнайтед" стане для Снейдера кроком вперед по кар'єрній драбині. У нього вже є досвід виступу за такі команди, як "Реал" та "Інтер".

"МЮ" - це особливий клуб, якому вдається перебувати на вершині європейського футболу протягом багатьох років", - сказав ван Марвейк в інтерв'ю ESPN.

"У "МЮ" все на найвищому рівні: і підбір тренерів, і методика проведення занять. А головним є те, що стиль гри "Манчестер Юнайтед" схожий на стиль гри збірної Голландії. Я впевнений, що Веслі досить швидко адаптується в Англії. Він повинен грати в "МЮ" ".
Старий 22.07.2011, 10:11   #253
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Металіст може підписати півзахисника Наполі
Старий 22.07.2011, 10:15   #254
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Цитата:
Допис від manduvoshka Переглянути допис
Металіст може підписати півзахисника Наполі

Атакувальний півзахисник "Наполі" Хосе Соса все-таки стане гравцем "Металіста". Соса був близький до переходу в "Естудіантес", але після розмови з клубом вирішив залишитися в Європі і прийняти пропозицію з Харкова, пише terrikon.com.

Представник "Металіста" Рікардо Гіакконе в коментарі Ole підтвердив інформацію про перехід Соси. Усі питання з "Наполі" вже погоджені, так що в найближчі декілька годин 26-річний аргентинець вилетить в Україну для підписання контракту.
Старий 22.07.2011, 12:02   #255
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Федецький на рік залишається в Карпатах

Захисник «Карпат» Артем Федецький, що залишався поза грою у двох стартових турах Прем`єр-ліги України, внесений до заявки ФК «Карпати» для участі у національних змаганнях.

ФК «Карпати» продовжив оренду гравця з ФК «Шахтар» (Донецьк) щонайменше на один рік. Артем Федецький зможе дебютувати у сезоні вже в наступному матчі «зелено-білих» у Донецьку. Поєдинок команди Олега Кононова проти чемпіона України, нагадаємо, відбудеться на «Донбас-Арені» 24 липня о 19:00.
Старий 22.07.2011, 12:03   #256
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Марадона допомагав Мессі стати чоловіком

Екс-наставник збірної Аргентини Дієго Марадона адресував похвали нападнику команди Ліонелю Мессі, передає Ole.

За словами Марадони, Мессі вже набуває індивідуальності, яку всі хотіли бачити в ньому.

"Після того, як збірна програла у розіграші Кубка Америки, мені не вдалося поговорити з Лео. Справа в тому, що легше додзвонитися до Крістіни Кіршнер (президент Аргентини), ніж до Мессі. Однак ми дуже багато розмовляли в ті часи, коли команду очолював я. Він ділився зі мною всіма своїми проблемами, а я завжди радив йому вирішувати їх самому. Бо немає іншого шляху, щоб стати справжнім чоловіком. Але тепер Лео вже став людиною, яку всі хотіли бачити", - заявив Марадона.
Старий 22.07.2011, 13:44   #257
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

На першу гру в Києві їде працювати іспанець Борбалан, для якого це буде дебют в Лізі чемпіонів.

УЄФА назвав арбітрів, які будуть працювати на матчах третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між київським "Динамо" і казанським "Рубіном".

Перший матч у Києві довірено обслуговувати бригаді арбітрів з Іспанії на чолі з Давидом Фернандесом Борбаланом, для якого це стане дебютом у Лізі чемпіонів.

Борбалан лише в минулому році став арбітром ФІФА 2-ї категорії і поки в Європі відпрацював на трьох матчах кваліфікації Ліги Європи, у тому числі 14 липня 2011 він судив матч "Хакен" - "Хонка".

Поки до Ліги чемпіонів іспанця підпускали лише як резервного рефері - в попередньому сезоні іспанець тричі працював резервним рефері в Лізі чемпіонів, крім того в цій же ролі він був на фіналі Ліги Європи.

А от матч у відповідь буде обслуговувати набагато більш досвідчена бригада арбітрів на чолі з 45-річним голландцем Еріком Браамхааром, який проводить останній рік в якості арбітра ФІФА.

Цікаво, що міжнародна кар'єра Еріка Браамхаарда почалася в Запоріжжі, коли він обслуговував матч "Металург" - "Вердер" у 2002 році (2:2).

Після того доля ще чотири рази зводила арбітра з українськими командами - в 2006 році він працював в Донецьку на матчі "Шахтар" - "Олімпіакос" (2:2), в 2008 в Харкові на матчі збірних України та Хорватії (0:0), в 2009 році "Штурм" - "Металіст" (1:1) і в минулому році на матчі "Боруссія" (Д) - "Карпати" (3:0).
Старий 22.07.2011, 13:47   #258
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Кріштіану Роналду в товариському матчі зробив хет-трик за 10 хвилин, а Вейн Руні - за 20.

"Манчестер Юнайтед" обіграв американський футбольний клуб "Сіетл Саундерс" з розгромним рахунком 7:0 у товариському матчі, що відбувся в США, причому автором трьох голів став Вейн Руні, який відзначився на 51-й, 69-й та 72-й хвилинах.

Наступним супротивником "МЮ" стане "Чикаго Фаєр". Гра пройде 23 липня.

Не відстав від Руні і Кріштіано Роналдо, а в певному сенсі навіть "переплюнув" британця. Португалець, який грає за "Реал", також забив три голи в товариському матчі своєї команди проти мексиканської "Гвадалахари", причому зробив це протягом 10 хвилин - на 73-й, 76-й (з пенальті) та 82-й хвилинах поєдинку.

Наступний матч турніру команда Жозе Моурінью проведе у суботу проти американського клубу "Філадельфія Юніон".

Нагадаємо, що чемпіонат Англії стартує 13 серпня, а чемпіонат Іспанії - 21 серпня. "Манчестер Юнайтед" і "Реал" захищатимуть титули національної першості, завойовані навесні 2011 року.
Старий 22.07.2011, 14:14   #259
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Форвардом "Шахтаря" цікавляться в Росії і Франції

Французький "Ренн" розглядає можливість придбання болівійського нападника "Шахтаря" Марсело Морено.

Клуб з Бретані шукає гострого і результативного форварда, і, на думку тренерського штабу "Ренна", латиноамериканський гравець здатний принести користь команді.

Спостерігають за грою Морено і в московському "Локомотиві". Також, за інформацією видання Topmercato.com, за персоною болівійця стежать скаути клубу "Реал Сосьєдад", представники "Нюрнберга", "Галатасарая" і ряду бразильських команд.

В минулому сезоні Марсело Морено взяв участь в 18 матчах "Шахтаря" в українській прем'єр-лізі, забивши 5 голів, пише championat.com
Старий 22.07.2011, 14:15   #260
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Карпати підписали молодого форварда

Один з найталановитіших карпатівських вихованців Ярослав Мартинюк підписав з "Карпатми" контракт на 5 років.

"Я підписав контракт на 5 років, це багато про що говорить. В "Карпатах" треба постійно доводити свою необхідність, свою користь команді. Протягом цих п'яти років я буду вимагати від себе максимум, щоб все було добре. Хочу подякувати головному тренеру за довіру, а також клубному керівництву. Сподіваюся, що усі в результаті залишилися задоволеними" - цитує гравця офіційний сайт клубу.
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:38.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум