SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.07.2011, 23:07   #281
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Кононов переконаний у перемогах Карпат

Керівництво "Карпат" докладає максимум зусиль, аби у кадровому питанні команди не було проблем.

Про це в інтерв'ю газеті "Команда" заявив наставник клубу Олег Кононов.

"Клубне керівництво докладає зусиль, щоб у нас в кадровому питанні все було в порядку. До речі, зараз в селекційній роботі ставку робимо на запрошення універсалів.

На питання, чи зможуть "Карпати" виконати поставлене завдання і вийти з групового турніру Ліги Європи, Кононов відповів: "Знаєте, я завжди дотримувався точки зору, що перед командою треба ставити максимальні цілі. В іншому випадку, навіщо тоді взагалі з'являтися на міжнародній арені? Переконаний, після першої перемоги ми заграєм ще краще".
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.07.2011, 23:36   #282
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Динамо розбило Оболонь 4-0 голи забили 2 Йдене,Хачеріді,Гусев.На черзі Рубін нехай готує вазелін.Слава Україні!!!
Старий 23.07.2011, 08:54   #283
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Моуріньо став
менеджером "Реала"

Головний тренер "Реала"
Жозе Моурінью отримав нову
посаду, посівши
місце менеджера клубу. Про це повідомляє офіційний
сайт іспанського гранда. Таким чином, організація
праці в "Королівському
клубі" буде такою ж, як і в
клубах Англії. Як зазначаться у заяві клубу,
таке рішення було прийнято
на раді директорів "Реала".
Старий 23.07.2011, 09:05   #284
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Арсенал купує Мату

Лондонський "Арсенал" хоче купити Хуана Мату із "Валенсії".

Якщо Сеск Фабрегас таки перейде у "Барселону", що дуже-дуже ймовірно, то Арсен Венгер зробить усе можливе, аби переманити Мату.

Трансферна вартість 23-річного іспанця складає 25 мільйонів євро, а його контракт з кажанами діє до літа 2014 року.

Відзначимо, що сам Мата, який нині захищає кольори молодіжної збірної Іспанії на чемпіонаті Європи, не горить бажанням міняти місце роботи. Але гроші можуть зіграти свою вагому роль.

У "Арсенала" крім того є конкурент. Раніше повідомлялося, що "Ліверпуль" готовий викласти за футболіста 22 мільйони фунтів стерлінгів.

В минулому сезоні Мата провів за "Валенсію" 43 матчі, в яких забив 9 м'ячів і віддав 18 гольових передач.
Старий 23.07.2011, 09:07   #285
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Iбрагімовіч "косить" під Каморанезі

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Нападник "Мілана" Златан Ібрагімовіч змінив стиль та зачіску. Тепер швед став дуже схожий на Мауро Каморанезі.

Італієць аргентинського походження, який з 2002 по 2010 рік виступав у "Ювентусі" має аналогічну зачіску, хвостик, вуса та борідку.

Що змусило Ібру копіювати екс-півзахисника "Юве" невідомо. Можливо, це на фарт - щоб виграти нарешті Лігу чемпіонів.
Старий 23.07.2011, 11:36   #286
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Дрогба з Челсі ще на рік

Нападаючий буде заробляти 120 тисяч фунтів на тиждень

Нападаючий "Челсі" та збірної Кот-Д’Івуару Дідье Дрогба продовжив контракт з лондонським клубом ще на рік. Угода 33-літнього футболіста з клубом розрахована до літа 2012-го року і згідно їй Дідье буде заробляти 120 тисяч фунтів на тиждень. Таким чином всі чутки про перехід форварда в "Марсель" так і залишились чутками.

Сам Дрогба прокоментував своє рішення залишитись у стані "аристократів":

"Ви прекрасно знаєте, як я відношусь до "Челсі". Я вже казав декілька років тому назад, що не піду з команди до закінчення мого контракту. Це буде мій восьмий сезон з "Челсі", та час проведений тут означає для мене дуже багато. Зараз я думаю тільки про те, щоб доказати, що я дійсно можу допомогти команді"
Старий 23.07.2011, 12:37   #287
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Молодий гравець "Барселони" переходить в "Челсі"

Молодий захисник "Барселони" Оріоль Ромеу став гравцем лондонського "Челсі".

Про трансфер гравця, котрий вважається одним з найбільш талановитих оборонців Європи, повідомляє сайт англійців.

Сума угоди та довжина терміну контракту поки що невідомі.

Наразі сам Ромеу виступає у складі збірної Іспанії на юніорській першості світу.
Старий 23.07.2011, 13:03   #288
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

ЧС-2014: Україна "посіють" в третьому кошику

На жеребкуванні відбірного турніру чемпіонату світу, яка 30 липня відбудеться в Ріо-де-Жанейро, українська збірна буде в третьому кошику.
На більше, судячи з поточним рейтингом ФІФА, згідно з яким і визначається склад "сіяних", в останні роки ми не награли. Для порівняння - після чемпіонату світу 2006 року рейтинг України у світі був 11-й.

Європі, нагадаємо, у фінальному турнірі, який в 2014 році пройде в Бразилії, відвели 13 місць. Їх розіграють між собою 53 збірних, попередньо розбиті на дев'ять груп.

Матчі в європейській зоні пройдуть з 7 вересня 2012 по 15 жовтня 2013 року. Учасники діляться на вісім груп по шість команд, а решта п'ять збірних утворюють собою квінтет. Переможці груп автоматично потраплять до фінального турніру, а вісім команд, що зайняли другі місця, будуть грати в стикових матчах, які пройдуть 15 і 19 листопада 2013 року. Переможці цих пар також візьмуть участь у фінальному турнірі, який відбудеться в Бразилії в 2014 році.

Усі команди будуть розподілені по шести кошиках залежно від рейтингу ФІФА за станом на липень 2011 року. Перші дев'ять команд потраплять до першого кошика, наступні дев'ять - у другу, і так далі. Вісім команд з найгіршим рейтингом опиняться в шостий кошику. У ході жеребкування в кожну групу потрапить по одній команді з кожної корзини, за винятком групи I, в якій не виявиться представника кошика 6.

Україна, згідно з останнім рейтингом, займає 42 місце, а серед європейських збірних йде 26-й.

Таким чином Україні буде посіяна у третьому кошику, разом з Швейцарією, Ізраїлем, Ірландією, Бельгією, Чехією, Боснією і Герцеговиною, Білоруссю та Угорщиною.

Перший кошик: Іспанія, Голландія, Німеччина, Англія, Італія, Португалія, Хорватія, Норвегія і Греція

Другий кошик: Франція, Чорногорія, Росія, Швеція, Данія, Словенія, Туреччина, Сербія, Словаччина.

Четверта корзина: Болгарія, Румунія, Грузія, Литва, Албанія, Шотландія, Північна Ірландія, Австрія, Польща.

П'ята кошик: Вірменія, Фінляндія, Естонія, Кіпр, Латвія, Молдова, Македонія, Азербайджан, Фарери.

Шоста кошик: Уельс, Ліхтенштейн, Ісландія, Казахстан, Люксембург, Мальта, Андорра, Сан-Марино.
Старий 23.07.2011, 13:40   #289
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Казанський "Рубін" обіграв на виїзді грозненський "Терек" у матчі чемпіонату Росії.

"Рубін" піднявся на друге місце в турнірній таблиці російської Прем'єр-ліги, перемігши грозненський "Терек" з рахунком 1:0. Єдиний гол на 85-й хвилині забив Алан Касаєв після розіграшу штрафного.

"Рубін" набрав 30 очок, у "Терека" залишилося 19 балів.

У наступному турі команда Курбана Бердиєва на своєму полі прийме махачкалінський "Анжи".

У вівторок "Рубін" зіграє в гостях матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти київського "Динамо".

Головним суддею матчу "Динамо" - "Рубін" буде іспанець Фернандес Борбалан.

Нагадаємо, що на минулих вихідних "Рубін" лише по пенальті зумів переграти першолігові "Урал" в Кубку Росії.
Старий 23.07.2011, 13:41   #290
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Барселона" відпустила свого нападаючого до Італії.

"Барселона" і "Рома" домовилися про продаж 20-річного іспанського нападника Бояна Кркіча. Про це повідомляє офіційний сайт каталонського клубу.

За Бояна римляни повинні заплатити €12 млн. Але угода передбачає можливість викупу футболіста "Барселоною" наприкінці сезону 2012/13 за €13 млн.

Така перепродаж Кркіча може бути заблокована з боку "Роми", але в цьому випадку римлянам доведеться доплатити "Барселоні" ще €28 млн., тому що вартість трансферу збільшиться до €40 млн.

Як писав sport.tochka.net, Боян Кркіч потрапив до символічної збірної невдах чемпіонату Іспанії - 2010/11, яку склало популярне інтернет-видання Goal.com.

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:44.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум