![]() |
|
|
#1883 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Урок географії у карпатському селі:
- Діточки, запам’ятайте: міста Варшава, Париж і Лондон знаходяться на правому березі Дніпра, а міста Москва, Пекін та Токіо – на лівому. *** Катастрофа. Розбився лiтак. Попали в чистилище українець, москаль та жид. Підходить до них апостол Павло та й каже: - Панове, катастрофа була незапланована, тому поки ми вияснимо, кому з вас в рай, а кому в пекло, можу запропонувати виконання одного вашого бажання, такого, про яке ви все життя мріяли, одним словом будь-якого, крім повернення на землю. Москаль: - А ви точьно виконаєтє цє бажання? Павло: - Обов'язково. - Тоді я хачу, щоб вимєрли усі жиди, а то вони всюди пхають свого носа, лєзуть в уряд і заважают нам жить. Жид: - А я хочу, щоб всі москалі повимирали як мамонти, вони нам, эвреям, жити нормально не дають, у всіх своїх бідах звинувачують, хотіли б всім світом керувати. Українець: - А ви точно виконаєте попередні бажання москаля та жида? Павло: - Я ж пообіцяв! Українець: - Ну, тоді мені лише філіжанку кави. Українські тости - Ну, куме, за незалєжність! - Так, куме, за самостійність! - Ну, куме, за панів Стецька та Бандеру! - Хай дохнуть кляті москалі! - Ну, куме, давай-но за китайських педерастів? - Навіщо?!! - Та, вони такі ж, як ми - жовто-блакитні! Пане, Ви чому свою сторінку на домен “ru” поставили? - А що? - Так то ж “Раша” - москалі! - і треба ж мені такий сором ! А я думав, що “ru” - то Рідна Україна!
Кожен помирає . Але не кожен насправді живе. Востаннє редагував slavon: 25.07.2011 о 11:06. |
|
|
|
|
|
#1884 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 22.03.2011
Вік: 40
Дописи: 258
Львів
Мій ресівер: ORTON HD X403p
|
Футбольна тема!!! Впізнали...???)))))))))))))
|
|
|
#1885 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
народна прикмета: якщо вранці ваш кіт загадково посміхається, тапки краще не одягати
У сільській хаті вночі лунає стук у вікно. - Дрова потрібні? - Ні. Вранці прокидаються - дров немає. Востаннє редагував slavon: 25.07.2011 о 11:31. |
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Чоловіка судять за самогоно-виріння, оскільки знайшли в нього вдома самогонний апарат.
— Ви визнаєте, що гоните самогон? — Ні, не гоню. — Апарат є, отже, гоните! — Не гоню! — Ваше останнє слово. — Прошу судити мене також і за зґвалтування. — А ви ще когось і зґвалтували?! — Ні, але апарат є!
|
|
|
#1888 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Дівчино, вашій мамі зять не потрібен?
- Ні, ми ще того не доїли.
|
|
|
#1889 |
|
Administrator
Ukraine
|
Йде собі порядний вуйко Львовом, гуляє. Проходить повз бордель, раптом чує якийсь ґвалт згори. Підіймає голову - там на даху борделя коти злягаються.
Котяри зрештою так захопились, що зісковзнули з даху и гепнулись просто перед вуйком, так їх разом і заціпило... Вуйко пригладив вуса, підняв котячу парочку обережно, і ввічливо стукає у двері борделю. Відкриває така добряча пишна бандерша, рази у півтора більша за вуйка, і дивиться на нього. Вуйко простягає їй котів і чемно каже: „Вибачте, пані шльондро, у вас тут реклямка звалилася..." В клюб приїхав лектор і читає, відповідно, лекцію "Про шкоду мяса". Лекція йде так собі, ніхто дуже сильно не реагує, ажіотажу в залі нема. Ну і коли лектор вже видихся, то вирішив привернути увагу залу запитанням: хто може шось сказати про шкоду мяса? Встає мужик і каже: - Від мяса ноги мерзнуть! Лектор (зацікавлено) : О! Як цікаво, а від чого б то??? Мужик : Мяса наніч як поїм, вночі х*й встає, піднімає ковдру, от ноги і мерзнуть! Москвич в Киеве: - Извинице, как папасць в расийскае пасольства? - Дуже просто: навів ракетницю, націлився і йобнув!
|
|
|
#1890 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Їдуть в купе поїзда батько і син Українці, і підсаджують до них маму з донькою ..
ну їдуть значить їдуть, і син каже: «батько, піду поср", встає і йде .. Мама звертаючись до батька серуна: -Розумієте, донька у мене молода, культурна, безневинна, а ваш син "піду поср" Приходить син в купе, ну батя йому бамс у вухо -Батько за шо? -Бачиш дівчина не еб @ на, а ти "піду поср ..."
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |