![]() |
|
|
|
|
#1 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
З цих "ментів" поліцейські не вийшли: На Дніпропетровщині викрито групу працівників МВС, котрі "кришували" наркобізнес
Цитата:
|
|
|
|
#2 | |
|
Передовик
Ukraine
|
В Україні успішно випробувано новий БТР з посиленим протимінним захистом
Цитата:
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
|
#3 | |
|
Передовик
Ukraine
|
У суботу, 19 березня, українська поетеса Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! . Ліні Василівні виповнюється 86 років.
Ліна Костенко: "Я вибрала Долю собі сама. І що зі мною не станеться, - у мене жодних претензій нема до Долі - моєї обраниці". Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цитата:
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Ні" окупанту: Профільний комітет Ради вирішив розірвати дипломатичні відносини з Росією
Документ винесуть на розгляд після відповідного рішення на Погоджувальній Раді парламенту за попередніми даними 11 квітня. Комітет Верховної Ради України із закордонних справ ухвалив рішення про припинення дипломатичних відносин із Росією. Про це заявив народний депутат України Володимир Парасюк, передають Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! з посиланням на ТСН. Проект постанови був ухвалений під час засідання профільного комітету парламенту у середу, 30 березня. За словами Парасюка, документ винесуть на розгляд після відповідного рішення на Погоджувальній Раді парламенту. Це станеться, за попередніми даними, 11 квітня. Авторами постанови стали народні депутати Борис Тарасюк, Володимир Парасюк, Оксана Корчинська, Юрій Шухевич і Олег Петренко. Згідно з документом, причинами розірвання дипломатичних відносин із РФ є порушення прав громадян України, захоплення та утримання в Російській Федерації заручників, а також порушення принципів міжнародного імунітету, в тому числі відносно народного депутата України, депутата Парламентської асамблеї Ради Європи Надії Савченко. У разі ухвалення постанови Кабінету міністрів в місячний термін потрібно подати на розгляд Ради проекти законів України про припинення або зупинення міжнародних договорів з РФ; розірвати всі міжнародні договори з РФ і визначити країну, посольство та консульства якої представлятиме інтереси України. Крім того, президент має вирішити питання про припинення або зупинення дії міжнародних договорів.
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
Кинули гранату: На нардепа Парасюка скоєно замах, - Луценко
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Володимир Парасюк. У машину народного депутата Володимира Парасюка кинули гранату. Про це повідомив нардеп Ігор Луценко на своїй сторінці в Facebook, передають Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! . "У машину Парасюка хтось кинув гранату. Їду зараз туди", - написав Луценко.
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 24.12.2013
Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
|
Польський журналіст поставив на місце російських пропагандистів !!!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! "Когда вы говорите, что украинцы разводят русофобию, то я вспоминаю тот момент, когда на мою страну напал лучший союзник СССР Адольф Гитлер" Польський журналіст і політолог, викладач МДІМВ Якуб Корейба в ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1" дав жорстку відсіч прихильникам "русского міра" з приводу війни на Донбасі. Так, на ток-шоу "Весті.doc" Корейба, під час обговорення фільму Олександра Рогаткіна "Без строку давності" про війну на Сході України, заявив, що доля жителів Донбасу спіткає "імперську сволота і будь-якого продажного сепаратиста". "Я дуже радий, що ви показали цей фільм, я б його показував кожен день, для того щоб будь-яка імперська сволота і будь-який продажний сепаратист знав, до чого призведе, якщо він почне втілювати свої хворі ідеї в життя. Коли ви говорите, що українці розводять русофобію, то я згадую той момент, коли на мою країну напав кращий союзник СРСР Адольф Гітлер, і мій дідусь і його друзі вбивали німців і тих поляків, які встали на його сторону ... Якщо хтось зважиться на нас напасти, то ці кадри здадуться вам квіточками! " - Сказав поляк, коментуючи зміст документальної стрічки. Після цих слів КОРЕЙБА назвали "нацистської сволотою" і вигнали зі студії. Востаннє редагував vinimm5: 09.04.2016 о 20:40. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
Пішов геть: З'явився запис заяви Арсенія Петровича Яценюка про відставку
Він був одним з найкращих прем’єрів за останні 25 років. Однак не достатньо добрим для скрутних часів. Скажемо прямо – до кулі в лоба героя-відчайдухи та споротий живіт камікадзе Арсеній Петрович не доріс… Нажаль... Бо тисячі співвітчизників за роки його прем'єрства віддали життя та здоров'я за Вкраїну... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У мережі з'явилося відео з заявою прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка про те, що голова уряду оголосив рішення піти у відставку, зазначають Патріоти України. "Я прийняв рішення скласти повноваження Прем'єр-міністра України. 12 квітня заява буде внесена до Верховної Ради. Політична криза в державі розв'язана штучно (?-ПУ). Бажання замінити одну людину засліпило політиків і паралізувало їх волю до реальних змін (а Ваша воля «камікадзе?!-ПУ). Процес зміни уряду перетворився на бездумний біг на місці(суспільство не погодиться, мабуть-ПУ)", - заявляє Яценюк.
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Сьома хвиля мобілізації: Стало відомо, скільки українців призовуть на службу
Вісім тисяч призовників проходитимуть службу в Збройних силах, по чотири тисячі в Нацгвардії і Прикордонній службі, ще шістсот чоловік відправляться в Державну службу транспорту. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Понад шістнадцять тисяч українців підлягають призову на строкову військову службу у травні - липні. Відповідне розпорядження було затверджено урядом в середу, 20 квітня. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог. "Затверджена кількість громадян, які підлягають призову з областей України та міста Києва, вона становить 16 615 осіб", - повідомляє Міністерство оборони. Вісім тисяч призовників проходитимуть службу в Збройних силах, по чотири тисячі в Нацгвардії і Прикордонній службі, ще шістсот чоловік відправляться в Державну службу транспорту. Також було затверджено і фінансування призовної кампанії. На дані цілі виділено понад 54 млн. гривень.
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
Названо термін: Стало відомо, коли Савченко обміняють на російських ГРУшників
Процеси обміну будуть синхронізовані, але відбудуться тільки після того, як вирок Александрову та Ерофєєву вступить в силу - тобто не раніше середини травня. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Надія Савченко. Москва і Київ домовилися про механізм звільнення льотчиці Надії Савченко і двох російських ГРУшників Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва. Про це повідомив федеральний чиновник і підтвердив співрозмовник, близький до керівництва Ради Федерації, передають Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! з посиланням на Еспресо TV. Ці процеси будуть синхронізовані, але відбудуться тільки після того, як вирок Александрову та Ерофєєву вступить в силу - тобто не раніше середини травня. За російським законом, вирок суду вступає в силу через десять днів після оголошення, якщо не були подані апеляційні скарги, за українським законом - через 30 днів. І якщо судове рішення щодо Савченко вже вступило в силу 5 квітня, то вирок Александрову та Ерофєєву вступить тільки в середині травня, якщо не буде до цього оскаржений. "Повинні пройти терміни процедури оскарження. Тому до травня все зависне", - сказав співрозмовник в Раді Федерації.
|
|
|
#10 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Що означає відмови Порошенко від мобілізації
Цитата:
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |