![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Українці, може досить вже стогнати про свою лиху долю?
Переважній більшості легше законсервуватися у своїй бідності, аби вже нічого не прагнути, але ж хіба ми хочемо для своїх дітей такої долі? Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! "Чого бідні - бо дурні, чого дурні - бо бідні"
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 04.12.2016 о 22:18. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Звільнити Донбас можна за два тижні": Командир батальйону "Правого сектора" розповів свій план деокупації
На думку Андрій Гергерта, завдяки застосуванню танків і авіації можна за два тижні й забути, хто такі сепаратисти. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Андрій Гергерт. Командир 8-го батальйону Українського добровольчого корпусу "Правий сектор" Андрій Гергерт вважає, що звільнити Донбас можна за два тижні. На підтвердження своїх слів він навів незвичайну метафору. Свою думку він висловив в інтерв'ю журналісту видання "Цензор.Нет". Командир порівняв армію зі слоном. Завдання бійця, на думку Гергерта, цього слона штовхати і дратувати. Тоді з часом цей слон починає рухатися, не може зупинитися і "топче цих сєпарів". А потім він знову зупиняється. Його необхідно годувати, гладити і просити знову зробити крок. Гергерт каже, армія – дуже потужна сила. Завдяки застосуванню танків і авіації можна за два тижні й забути, хто такі сепаратисти.
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
Лідер "Радикальної партії" вимагає підвищити пенсії на 60%
Ляшко також наголосив, що "прекрасно розуміє, що мало кого в Раді цікавлять мінімальні зарплати, пенсії та тарифи". Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Олег Ляшко. В Україні можуть підвищити соціальну пенсію на майже 60%. Вимогу збільшити розмір виплати Кабінету міністрів висунув лідер Радикальної партії Олег Ляшко, повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційний канал "Рада онлайн". "У нас є 500 тисяч українців, які отримують менше 1000 гривень - так звану "соціальну" пенсію в розмірі 947 гривень. Ми зараз домагаємося від уряду, щоб скласти цю пенсію на рівні не нижче прожиткового мінімуму - 1500 гривень. Та індексувати її на рівень інфляції. Це теж мало, але! Якщо стоїть питання: підвищити пенсії хоча б на 500 чи ні - однозначно так. Сьогодні 500, завтра 500, післязавтра 500 - так ми доведемо пенсії до гідного рівня", - заявив з трибуни Ради парламентарій. Ляшко також наголосив, що "прекрасно розуміє, що мало кого в Раді цікавлять мінімальні зарплати, пенсії та тарифи". "Тому що вони не живуть за такі гроші, та їм байдуже, як виживають українці", - сказав лідер Радикальної партії.
|
|
|
#4 |
|
Передовик
Ukraine
|
Дочекались, вже майже європейці: ЄС з січня широко відкриває двері для українців
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Нарешті громадяни нашої держави матимуть, симетричні права з мешканцями Європи, котрі вже давно подорожують Україною без зайвих перепон. Про це повідомила кореспондент телеканалу "112 Україна" в Брюсселі: "Під час тристоронніх конституційних переговорів Європейський союз прийняв механізм призупинення безвізового режиму. Це означає, що до кінця 2016 року може бути прийнято позитивне рішення з українського питання, і вже в січні українці зможуть їздити в країни ЄС без віз", - зазначила кореспондент. За словами журналіста, інституціям Євросоюзу залишилося вирішити декілька "формальних бюрократичних питань". Сьогодні президент України Петро Порошенко повідомив, що в Брюсселі знайшли компроміс щодо механізму призупинення безвіза. 24 листопада після саміту Україна - ЄС президент Європейської ради Дональд Туск заявив, що Україна виконала всі вимоги для отримання безвізового режиму і на даному етапі дискусія про безвізе вже не стосується Києва. Він додав, що європейські інститути продовжують погоджувати механізм припинення безвізового режиму на випадок неконтрольованого збільшення мігрантів. Після узгодження цього механізму, як очікується, рішення про надання безвіза Україні буде остаточно затверджено і вступить в силу.
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
Дописи: 3.575
|
Стою у білому палаці,
На пальцях рук блищить рубін. Десь на Карибах, чи Ямайці, в гламурних шортах до колін. Засмаглі слуги у бікіні, тонкі мотузки на стегні, в поклоні сік несуть, мартіні любов, повага… Все мені! Ласкаве сонце в окуляри, басейн, підстрижені кущі, лунає струнний плач гітари, вона щось грає… Для душі. Біль в голові – це біль похмілля, нема палацу і колон, в вікно поглянув на подвір’я, і зрозумів…..Що це був сон! Пливуть померлі мухи в супі, прокис, гіркий немов полин. Облізлі стіни у халупі, Нема шпалер, нема гардин. Ну я й проснувся…Краще спати! Назад, туди де є басейн, у інкрустовані палати, бо там мартіні і портвейн! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
Ukraine
|
Не треба тисячі слів - суть у кількох словах.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
Україна має достатньо ресурсів для забезпечення власних потреб газом і має можливості його добувати самостійно.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! На шельфі Чорного моря знайдені величезні запаси газу Єдине в Україні геолого-розвідувальне судно "Шукач" виявило 35 млрд кубометрів газу на північно-західному шельфі Чорного моря (Одеська область). Про це повідомив тимчасово виконуючий обов'язки голови Держслужби геології і надр України Микола Бояркін......... "Той факт, що Україна відновила пошук нафти і газу на шельфі Чорного моря, свідчить про титанічні зрушення в геологорозвідці України. За нашими оцінками, запаси газу становлять не менше 40 млрд кубометрів газу на площі 7 тисяч кв. км Північно-західного шельфу Чорного моря", - сказав Бояркін. Він підкреслив, що Україна має достатньо ресурсів для забезпечення власних потреб газом і має можливості його добувати самостійно. "40 млрд кубометрів - це самі мінімальні цифри, які можна було назвати, адже тільки на двох обстежених ділянках згаданої площі в 7 тисяч кв. км вже знайдено близько 35 млрд кубометрів газу. Ще залишається обстежити шість ділянок, на яких запаси також вельми значні" , - зазначив Бояркін.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 13.12.2016 о 19:32. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Спіть спокійно, брати наші, ми помстимося за вас: На Харківщині прощаються з трьома загиблими Героями, чий подвиг вражає відданністю
Один з бійців прикрив собою друга. "Немає більшої любові, ніж хто душу свою віддасть за друзів своїх". Ваш приклад завжди житиме у наших сердцях! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Страшна новина, загинули відразу троє бійців - старший солдат Віктор Клименко, 1978 р.н, солдат Володимир Шоломінскій, 1983 р.н. і старший солдат Андрій Лелякін, 1982 р.н. Ще один боєць - молодший сержант Олександр Літченко, залишився в живих. Його від смерті врятував побратим - Володимир Шоломінський. Боєць своїм тілом закрив товариша від осколків снаряда. Траурна панахида за загиблими бійцям пройшла сьогодні на плацу 92-ї окремої механізованої бригади в Башкирівці Харківської області. У загиблих бійців залишилися сім'ї та діти. Як розповів Олександр Літченко, головний сержант 3-й мінометної батареї по матеріальному забезпеченню 92 бригади: "Бійці загинули героїчно, 10 числа почався обстріл, а так як ми - мінометна батарея - нас по Мінським домовленостям вивели з лінії зіткнення далеко - ми були в 2 годинах їзди. Почався дуже інтенсивний обстріл. Нам прийшов бойовий наказ виїхати на допомогу. Прибувши на позицію, отримали координати. Тільки навів - і прилетіла з непідконтрольною території ворожа міна. Вона прилетіла прямо в яму, де в окопі стояв розрахунок міномета. Володимир Шоломінський - він прикрив собою мене, всі осколки, основне він забрав з собою. Мене тільки вибуховою хвилею відкинуло" - згадав подію Літченко. За словами заступника командира 3-го механізованого батальйону 92-ї бригади підполковника Олександра Солов'ян, загиблі бійці повинні були повернутися додому буквально через пару місяців. Всі вони служили за контрактом, який підписали на півроку. Вперше побачивши цю страшну звістку, трохи зніяковів, троє хоробрих синів України, - загинули. Якось воно моторошно, я не був у окопі, хіба що навчальному. Перша думка, яка мені прийшла? Це не прокльони до влади, не пошук винних, я згадав слова Євангелія - "Немає більшої любові, ніж хто душу свою віддасть за друзів своїх". Справжня святість. Спіть спокійно, брати наші, ми помстимося за вас! Ваш приклад завжди житиме у наших сердцях! о.Лука Радванський.
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
“Хоробрий напарник”
Маленький, але він ніколи не зрадить побратима. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Це растєніє. Воно мусить померти. І нашо йому скору визивать?": На Житомирщині в будинку-інтернаті медперсонал закрив дитину помирати
На момент потрапляння в реанімацію температура тіла хлопчика досягла 40,7 °, були постійні судоми, від яких він голосно стогнав, задихався і хрипів. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Дитину з температурою залишили помирати в кімнаті дитбудинку. В одному з будинків-інтернатів Житомирської області медичний персонал закрив шестирічну дитину з високою температурою в кімнаті, щоб він там помер. Про це розповів у своєму Facebook уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба, зазначають Патріоти України. "Це растєніє. У нього куча діагнозов, несовмєстімих з жізнью. Воно мусить померти. І нашо йому скору визивать?" - процитував слова медичного персоналу дитбудинку Кулеба. Незважаючи на перешкоди з боку персоналу, представнику організації "Україна без сиріт" вдалося потрапити до хлопчика і викликати "швидку". На момент попадання в реанімацію температура досягла 40,7 °, були постійні судоми, від яких він голосно стогнав, задихався і хрипів. "Колір шкіри був синім. У лікарні хлопчика назвали "рекордсменом". Пацієнтів з такою температурою у них ще не було. Вранці температура спала до 37°", - пише Кулеба. За його словами, хлопчик від народження хворий на церебральний параліч (з вини медиків, до речі), і коли йому було чотири роки, мама віддала Андрія в будинок дитини. Щоб смерть хлопчика не зіпсувала репутацію будинку дитини, його перевели в будинок-інтернат. Причому, матір не повідомляли ні про переведення, ні про погіршення стану здоров'я її сина. "По цій справі триває кримінальне провадження. Хлопчика перевели до київської лікарні, там він разом з мамою під цілодобовим наглядом лікарів. Дитина обожнює яскраві кульки і обіймати іграшкового ведмедика. Андрійко навіть почав усміхатися. Але він міг померти у жахливих муках тільки тому, що поруч були байдужі працівники інтернату. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! На жаль, наша система не готова підтримувати маму з такою дитиною за місцем її проживання, а система інтернатів лише наживається на горі родин, отримуючи постійне фінансування у величезному розмірі... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |