![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Тимошенко закликає до загальної мобілізації українців та прямої військової допомоги світу...
Юлія Тимошенко закликала світ відмовитись від політики умиротворення агресора і надати Україні пряму військову допомоги. Про це йдеться в її заяві, яку поширила прес-служба. Тимошенко заявила, що "час приймати рішення. Доба замирення агресора закінчилася". Вона підтримала "проведення рішучої антитерористичної операції із залученням Збройних Сил України". "Більше того, прийшов час оголосити про організацію загальнонаціонального опору російському агресору усіма доступними методами, в тому числі шляхом проведення загальної мобілізації", - заявила Тимошенко. Вона також закликала "лідерів всіх демократичних держав невідкладно застосувати третій рівень санкцій до Російської держави". "Також я прошу лідерів світу про пряму військову допомогу українському народу, який бореться за свою свободу, який гине за цю свободу. Я прошу лідерів світу діяти", - закликала Тимошенко. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Жириновський вже зібрався робити з 9 українських регіонів "цукерку Росії"
Одіозний російський політик, якого вважають "рупором Путіна", Володимир Жириновський вже "бачить" 9 південно-східних регіонів України у складі РФ. Про це він заявив в інтерв'ю Ехо Москви. "Це все для мене рідні місця. Могили, четверо могил у Рівненській області. Це найбільш розвинений (регіон): Дніпропетровськ, Миколаїв, Херсон, Донецьк, Харків. Більш розвиненої частини... ну, хіба, Урал... може змагатися з Уралом, - сказав Жириновський. "Тому, це донори, це стане частиною Росії. 9 південно-східних регіонів, які тимчасово перебували під українським прапором - це буде цукерочка , обличчя Росії", - заявив він. За словами одіозного російського політика, " вся Україна повстала, вона вся розпалася, її немає". "Всі люди хочуть бути в складі Російської Федерації, всі, включаючи західні регіони України. Все по-російськи говорять", - заявив Жириновський.
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
Жириновський: До 1 травня Янукович повернеться в Україну...
Понеділок, 14 квітня 2014 Депутат Держдуми, лідер ЛДПР Володимир Жириновський заявив, що до 1 травня екс-президент України Віктор Янукович повернеться в країну. Про це він сказав в інтерв'ю радіо Эхо Москвы. "Янукович. Він повернеться у свою резиденцію, він законний президент", - сказав Жириновський. Розшукуваний за підозрою в масових вбивствах Янукович, як вважає Жириновський, повернеться "за підтримки армії Південного Сходу України". "Армію вже створено - Південного Сходу України, є свої командувачі, начальники штабів, принесли присягу народу України. А ті фальшивомонетники, які сидять у Києві, вони всі будуть заарештовані. Але вони втечуть, у них у всіх літак стоєть. Турчинов, Яценюк, Наливайченко, Парубій і всі інші, там, 5-6 чоловік ", - заявив Жириновський. При цьому політик заявив, що ті сотні тисяч людей, які виходили на Майдан, "отримають нову владу". "У нас 1 травня скоро свято, в черговий раз люди вийдуть на вулиці наші. Солідарність з Україною", - заявив Жириновський. "До цього часу вже Янукович буде в Києві, і ми проявимо з ним почуття солідарності" - сказав політки, якого називають рупором Кремля. Раніше РНБО України повідомляв, що сепаратисти активізують свої дії 1 і 9 травня.
|
|
|
#4 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Зрада(інформація для роздумів)....
Цитата:
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
фото колишньої дачі Ющенка...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У соцмережі Facebook з'явилися фото та відео державної дачі у Конче-Заспі, де жив третій президент України Вітора Ющенка. Фото виклав на своїй сторінці журналіст Михайло Ткач. "Ця резеденція Ющенка коштувала державі 30 млн на рік", - нагадав він. За світло для Ющенка ми, платники податків, сплачували 400 тис. грн на рік - Ткач Як відомо, переїзд Ющенка з державної дачі на приватну його дружина Катерина анонсувала ще 1 вересня 2011 року. Однак у листопаді 2013 року Ющенко все ще там жив. В кінці березня 2014-го Ющенко повідомив, що "місяць-півтора тому" все-таки з’їхав звідти. Тоді на запитання журналіста hromadske.tv про те, чи з’їхав він з держдачі, Ющенко відповів: "Чого ви такі дрібні?". "Я вже починаю забувати дорогу до Конча-Заспи. Я покинув дачу. Я там не живу. І дуже щасливий. Я думаю, що це сталося десь місяць-півтора тому", - повідомив третій президент. "Ми збудували у Безрадичах будинок, де я і мешкаю сьогодні з родиною", - додав Ющенко. Більше Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#6 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Чого нам чекати?
Цитата:
|
|
|
|
#7 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Молодці хлопці!!!
![]() Цитата:
|
|
|
|
#8 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Захоплену в Краматорську телевишку звільнили від бойовиків. Мовлення російських каналів припинено.
![]() Цитата:
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
Сепаратисти благають більше їх не штурмувати і хочуть отримати російські паспорти....
Донецьк сепаратисти виступили із заявою. Виявляється, вони самі готові до примирення, лише за деяких умов, передає телеканал "Дождь".Перше і головне - щоб їх перестали атакувати. За словами федерастів, на них постійно нападають різні збройні структури, в тому числі і національна гвардія.Сепаратисти вимагають такі атаки припинити раз і назавжди. Тоді вони погодяться добровільно здати зброю. Це офіційна заява так званого "народного ополчення" Донбасу.Ще один варіант розвитку подій - видати протестувальникам російські паспорти (вони самі це запропонували). У такому випадку, вони вважають, що будуть відчувати себе в безпеці, тому що ніхто не стане нападати на російських громадян.Як відомо, Кабінет міністрів України підготував законопроект амністії для тих , хто добровільно складе зброю і звільнить захоплені приміщення. Про це повідомляє «Інтерфакс Україна». Прем'єр -міністр Арсеній Яценюк сподівається, що законопроект найближчим часом буде прийнятий. Амністія є однією з умов женевського угоди, підписаної напередодні. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
Ветеран Другої світової попросився до військових добровольцем...
Ветеран Другої світової війни 92-річний Микола Осташевський прийшов до штабу Національного захисту Дніпропетровської області, аби записатися добровольцем у військовий загін. Передає "ТСН".На всі заперечення прийняти заяву, враховуючи його вік, пенсіонер усе-рівно стояв на своєму, пише "Преса України"."Я готовий йти на війну не тому, що не люблю Росію. Як можна не любити народ, з яким вистраждав перемогу у Великій Вітчизняній війні? Просто я дуже люблю Україну", - підкреслив Микола Осташевський.Під час розмови в штабі ветеран повідомив, що кілька днів тому він написав листа президенту Росії Володимиру Путіну, в якому звинувачує його в збройному вторгненні в Україну і вважає, що кращим подарунком до 9 Травня буде новина про повернення Криму та міцний мир між двома колись братніми країнами.Нагадаємо, Крим перебуває під російською окупацією вже два місяці. Останні два тижні проросійські сепаратисти захоплюють будівлі держустанов та правоохоронних органів на Сході України. Є жертви. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |