![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Семен Глузман: I Президент, i прем'єр вигодованi попередньою системою...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Вiдомий дисидент i психiатр спробував пояснити, чому в країнi не вiдбуваються змiни на краще .. "Ми сидiли довго. Розумнi й гiркi виявилися хлопцi. Менi було щиро шкода їх, серйозно стурбованих долею країни. Країни, яка категорично не хоче чути правду про себе. Країни, де її правителi, поховавши з почестями мертвих романтикiв, далi крадуть, беруть хабарi й одночасно ревно моляться у храмi". Ось так надривно, пронизливо i навiть якось безнадiйно вiдомий дисидент, громадський дiяч i психiатр Семен Глузман описує свою зустрiч iз трьома молодими солдатами, на якiй вони поговорили про долю країни. -- Але чому так діється? Ми ж маємо нову владу: Президента, прем'єра. А країна, здається, не розумiє, що стоїть на краю прiрви. Чому? -- Скажу рiзко, але вiдверто: по-перше, не зовсiм це новi люди. I наш Президент, i прем'єр вигодованi тiєю системою, яка була у країнi ранiше. По-друге, чимало високопосадовцiв не реально з корупцiєю борються, а демагогiєю займаються. Найбільше говорити про боротьбу з корупцiєю люблять у нас тi, хто брав, бере i братиме. Зрозумiло, що одномоментно змiнити це неможливо, однак заплющувати очi на цю проблему також не можна. Треба нарештi перестати iмiтувати боротьбу з корупцiєю й почати повiльно, але впевнено крок за кроком її викорчовувати. -- Чи може бути вiйна на Сходi поясненням того, що нiчого не змiнюється? -- Тепер усiм зручно говорити, що у проблемах, якi ми маємо в Донецькiй i Луганськiй областях, винен Путiн. А знаєте, ще у 2004-му в нас провели серйозне американсько-українське психiатричне дослiдження, яке показало жахливi цифри депресiї, суїцидiв, алкоголiзму й багато iншого негативу саме на Донбасi - у Донецькiй та Луганськiй областях. Цей регiон дуже рiзко вирiзнявся серед iнших. Я передавав данi цього дослiдження суперпатрiотовi Ющенку, однак йому вони видалися нецiкавими. Однак саме вони ще тодi - десять рокiв тому - показували, що настрої на Донбасi можуть обернутися чимось страшним. З цими людьми треба було починати ще тодi працювати. Можливо, якби вони були хоч трохи емоцiйно стабiльнiшi та щасливiшi, то не допустили б того, що тепер дiється на їхнiх землях. -- Сьогоднi Порошенко робить спроби змiнювати країну, але помiтних успiхiв у цьому не досягає. Чи не матимемо ми такого ж розчарування, як було за правлiння Ющенка? -- Люди, якi давно знайомi з Порошенком, кажуть, що вiн доволi жорстка, а моментами навiть жорстока людина. Вiн серйознiший державний дiяч, анiж Ющенко. Але вiн також може наламати дров i зробити неправильнi кроки, як будь-яка людина, що має багато влади в руках. Припускаю, що i в Порошенка, i в Яценюка є реальне бажання дати лад в країнi. Але не тому, що вони такi хорошi, а тому, що в них вибору нема. Бо якщо вони не виправдають надiй людей, їх зметуть. Втiм, скажу щиро, я не впевнений, що в них усе вийде. Надто все складно, надто багато ризикiв. Тому я боюся, що без третього, агресивнiшого i серйознiшого Майдану не минеться. -- Чи маєте свiй рецепт змiни i пiднесення країни? -- Перш за все я хотiв би закликати до активностi звичайних людей. Якщо ми не будемо контролювати чиновника в селi чи Президента країни, то матимемо те, що й ранiше. Полiтики роблять все, щоб якомога менше вiдкриватися виборцям, а ми, навпаки, повиннi домагатися максимальної вiдкритостi i пiдзвiтностi. Це змiнить ситуацiю. Однак важливо, щоб усi грошi, якi надходять у країну, стали контролювати. I перше, що я зробив би, - це вiдкрив би для загального доступу бюджети всiх вiдомств, установ, що утримуються коштом платникiв податкiв. Може, мене не цiкавить, скiльки отримують спiвробiтники мiлiцiї й СБУ, але я хочу знати, скiльки йде на школу, на лiкарню, що поряд з мiсцем, де я живу. Щоб усi ми, сусiди, могли оцiнити, чи рацiонально витрачаються кошти у полiклiнiцi або у школi. Бо кожен чиновник - вiд працiвника райдержадмiнiстрацiї до глави держави - найнятий за нашi грошi й повинен максимально широко звiтувати про свої дiї. Ось iз такого маленького кроку я б почав велику справу - зробити людей вiдповiдальнiшими за свою країну. Iрина КОВАЛЕНКО, газета Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#2 |
|
Передовик
Ukraine
|
Ще один пам'ятник Леніну не пережив "люстрації"
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! В селищі Білокуракине Луганської області активісти повалили пам'ятник Леніну, повідомляє Еспресо.TV. "Вночі в Білокуракине впав Ленін", - йдеться в повідомленні облорганізації. При цьому, не повідомляється, які саме активісти звалили пам'ятник. Нагадаємо, уселі Тридуби Кривоозерського району Миколаївської області впав пам'ятник Леніну. за даними Українського інституту національної пам’яті, за останній час в Україні зруйновано майже 300 пам`ятників Леніну. Наразі в країні залишається ще близько 2200 постаментів вождю. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
На свято Покрови російські спецслужби готують численні провокації у Києві, -- УПЦ КП....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Російські спецслужби 14 жовтня готують провокації у Києві та інших регіонах України. Про це повідомляє прес-центр Київської Патріархії. "З достовірних джерел Київська Патріархія отримала інформацію про те, що російськими спецслужбами на свято Покрови Пресвятої Богородиці, 14 жовтня ц.р., готуються численні провокації в Києві та областях України з метою розпалювання релігійної і соціальної ворожнечі", - йдеться в повідомленні, передає РБК-Україна. Як розповіли в прес-центрі, під виглядом українських націоналістів провокаторами готуються напади на Києво-Печерську Лавру і храми Московського Патріархату. Вже зараз з різних областей України надходить інформація про поширення листівок нібито від імені українських патріотів, в яких містяться заклики на Покрову, 14 жовтня, вчинити фізичну розправу з духовенством Московського Патріархату та захоплювати храми УПЦ МП. При цьому, за даними прес-центру,14 жовтня вищі керівники УПЦ МП планує перебувати за кордоном. Нагадаємо, вчора Президент України Петро Порошенко закликав правоохоронні органи запобігти провокації та заворушення, спрямовані на зрив роботи народних депутатів під час пленарного засідання Верховної Ради 14 жовтня 2014 р. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#4 |
|
Передовик
Ukraine
|
Центральна область позбудеться радянських назв і одним махом -- усіх леніних...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У п'ятницю, 10 жовтня, Вінницька обласна рада ухвалила рішення демонтувати на території області пам'ятники та пам'ятні знаки особам комуністичного режиму. «Рекомендувати органам місцевого самоврядування Вінницької області прийняти рішення про демонтаж пам'ятників та пам'ятних знаків, присвячених особам комуністичного режиму, причетним до здійснення політичних репресій та Голодомору 1932-1933 рр.», – йдеться в рішенні облради. Крім того, облрада пропонує перейменувати назви вулиць, площ, провулків, проспектів та інших топонімічних назв у Вінницькій області, які носять імена комуністичних ідеологів, повідомляє НБН. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
Порошенко врешті помітив кращого за Гелетея і назве його вже завтра - ЗМІ
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Президент Петро Порошенко відправить у відставку міністра оборони Валерія Гелетея вже завтра, у неділю. Анонсуються і інші кадрові зміни у силовому блоці. Про це на свой сторінці у "Фейсбук" повідомив журналіст Юрій Бутусов. "За даними джерела "Цензор.Нет" в адміністрації президента, Верховний Головнокомандувач в неділю відправить у відставку міністра оборони Валерія Гелетея, представить кандидатуру нового міністра оборони, і винесе його на розгляд Верховної Ради. Кандидатура нового міністра оборони буде винесена на голосування Верховної Ради у вівторок. Планується і ряд інших серйозних кадрових рішень в силовому блоці", - написав він. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#6 |
|
Передовик
Ukraine
|
Віднині входить в дію люстрація...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У середу, 15 жовтня, в газеті "Голос України" опубліковано закон "Про очищення влади" (про люстрацію). Згідно з прикінцевими положеннями, документ вступає в силу на наступний день після його опублікування. Закон визначає правові та організаційні засади проведення перевірки ряду держслужбовців та посадових осіб "з метою відновлення довіри до влади і створення умов для побудови нової системи органів влади у відповідності з європейськими стандартами". Нагадаємо, закон №4359а "Про очищення влади" передбачає люстрацію осіб, які займали вищі посади в органах виконавчої та судової влади в період президентства Віктора Януковича, силовиків, які керували територіальними органами МВС і СБУ під час Майдану, та інших держслужбовців, які себе дискредитували. У той же час, закон не поширюватиметься на виборні посади, такі як депутати, уповноважений з прав людини, судді Конституційного суду. Люстрації також не підлягає президент України (хоча на Януковича цей закон поширюється). Як нагадує ZN.UA, 16 вересня Верховна Рада прийняла закон №4359а "Про очищення влади", 25 вересня закон підписав спікер парламенту. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Пєтя свідомо затіяв ці вибори, бо він ворог України. Військовий стан не вводив через вибори, і тепер не збирається, регіоналів не позбувся а надав їм новий мандат від виборців щоб вони ще довго панували, патріотів не допустив до парламенту завдяки Самопомочі з якої зараз почту бігти депутати по різним фракціям, жодної бригади у повному складі на фронт не відправив, та за певною ділянкою фронту не закріпив, жодного оборонного виробництва в Україні не створив, бронежилети купляє в Польщі по 24тис грн а в Мелітополі їх волонтери роблять по 1450грн. Чекаємо що патріот Пєтя далі буде робити.
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Україні потрібна загальна мобілізація, - заступник голови МЗС України....
28.11.2014 11:22 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Заступник міністра закордонних справ України Данило Лубківський вважає, що Україні необхідна загальна мобілізація. Про це він заявив сьогодні журналістам, передає кореспондент РБК-Україна. "Росія нам потрібна як демократична, стабільна і прогнозована держава, яке здатне вирішувати свої економічні проблеми. Росія буде змушена повернутися до цивілізованих відносин. Альтернативи цьому немає, але треба опрацьовувати всі сценарії , в тому числі і гірші. До гірших сценаріїв треба готуватися. Нам потрібна загальна мобілізація і це принципова позиція прем'єра Яценюка", - заявив Лубківський. Відзначимо, напередодні в РНБО виключили проведення четвертої хвилі мобілізації. Нагадаємо, третій етап часткової мобілізації проходив в Україні з 24 липня по 9 вересня. Метою цієї мобілізації було збільшення чисельності бойових частин, посилення захисту держкордону, а також створення умов для ротації. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
ТРИЗУБ ВИДНО З КОСМОСУ...
Щоб вшанувати загиблих побратимів, старий упівець виклав на горі Тризуб. Державний символ України виклав на схилі карпатської гори колишній упівець Анастасій Козак. Тризуб видно з космосу. Про це йдеться у матеріалі журналістів телеканалу ZIK. 90-річний гуцул самотужки вирубав чагарі на горі неподалік села Остриня Тлумацького району на Івано-Франківщині, кілька місяців носив каміння та садив дерева. І ось результат – на схилі біліє Тризуб. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Як пояснив Анастасій Козак, таким чином він вшановує пам’ять своїх загиблих побратимів з Української Повстанської Армії. Каміння на гору Козак носив власноруч у звичайній господарській сумці, де поміщається 10-12 кілограмів найбілішого гірського мергелю. Від кар’єру до схилу, де мав бути тризуб, треба подолати майже кілометр. За літо колишній упівець виніс на гору більше вантажівки каменю. Закінчивши викладати камінь, уздовж контуру тризуба пан Анастасій посадив смерічки та туї. Щодня поливав дерева, щоби не всохли. Воду носив руками. Старенький не приховує – було важко. Та образливо – від байдужості односельців: «Мій сусід говорив, що я гору псую,... худоба йшла, м’яла Тризуб, я сварився». Аби його творіння було довговічним, пан Анастасій викопав на схилі своєрідний фундамент для Тризубу – канави, щоб каміння не змістилося. Обране упівцем місце – напрочуд вдале. Державний символ видно не лише з усіх околиць Острині, але й з траси «Івано-Франківськ – Київ». І навіть з космосу – завдяки рівним лініям і вражаючому розмірові білий кам’яний тризуб добре проглядається на електронних картах.
|
|
|
#10 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Проблеми статусу мають лише сім'ї "Правого сектора" та "ОУН" - Держслужба
Проблем из підтвердженням участі в АТО та отримання посвідчень "Члени сім'ї загиблих" є лише у батальйонів "Правого сектора" та "ОУН". Про це йдеться у відповіді Держслужби у справах ветеранів війни та учасників АТО на запит "Української правди". "На сьогодні є невизначеність, зокрема з документальним підтвердженням безпосередньої участі в АТО, лише з тими добровольчими формуваннями, які ще ніде не стоять на обліку і нікому не підпорядковані. Це батальйони Добровольчого Українського Корпусу Правого сектору та підрозділ ОУН", - йдеться в документі. "Всі інші добровольчі батальйони підпорядковані Міноборони, МВС, Нацгвардії, СБУ тощо, то ж перебувають у законодавчому полі", - повідомили у держслужбі.
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |