![]() |
|
|
#131 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Америка в захваті від гри Долгополова
Вперше за 12 років український тенісист в 1 / 8 фіналу US Open Вперше за 12 років український тенісист в 1 / 8 фіналу US Open. Останній раз так далеко забирався Андрій Медведєв у 99-му. Тепер радіємо за Олександра Долгополова - він з другої спроби в четвертому колі американського «шолома». Рік тому Саша зачохлив тут вже в першому раунді. «Чудовий! Незрівнянний! Шикарний теніс Долгополова! І цьому хлопцю лише 22 роки! Супер, суперталант! »- Дивувалися весь матч американські телекоментатори. Таке враження, що вперше побачили таку варіативну і сміливу манеру гри Сашка. На тлі простенької манери Карловича - подав, і якщо не ейс, то побіг до сітки - взагалі феєрверк! До речі, і ейсів не найвищий Долгополов (180 см) подав стільки ж, скільки гігант з Хорватії (208 см) - по 22! Після суботи ці двоє очолювали список ейсменов Відкритого чемпіонату США-2011: у Іво після трьох матчів - 74, у Саші - 45. Але у Долгополова, на відміну від хорвата, тепер буде і четвертий матч. І який! Перша ракетка України проти першої ракетки світу Новака Джоковіча. «З Карловичем я зіграв так, як потрібно для перемоги (6:7, 6:2, 6:4, 6:4. - Авт.). Плюси в грі проти такого рослого тенісиста - на задній лінії у мене була перевага. Мінуси - при такій подачі, як у Іво, навіть показуючи супергру можна програти, і до тай-брейка краще не затягувати, - зізнався «Сьогодні» Долгополов. - Захоплення коментаторів? Мої матчі тут не транслюють, та й у США в мене ще не було гарних результатів ». Суперник Саші в четвертому колі визначався у матчі Джоковича проти Давиденко. Серб легко виграв - 6:3, 6:4, 6:2, станцював після матчу і сказав пару слів про Долгополова: «Думаю, хард - його улюблене покриття. Він грає дуже активно, і у нього потужна подача ». Чи хотів Довго в суперники Новака? «Хворів за Джоковича. Я з ним ще не грав і не виступав тут на центральному корті. Так що хотілося вийти на матч з Новаком. Думаю, мені це буде дуже корисно », - говорить Долгополов. «Коли останній раз бачили вживу матчі першої ракетки світу?» - Питання нашому тенісистові. «Ніколи. Тільки по телевізору, - дивує. - Я не ходжу на матчі. А з Новаком знаємо один одного ще з юніорів. Як людина - він веселий і добрий, як тенісист - незвичайно стабільний і знає, за рахунок чого йому вигравати ». За Сашу в Нью-Йорку хворіють батьки. «Для мене це скоріше додаткова підтримка, стимулу і так вистачає. Вони живуть у друзів, тому бачимося тільки на кортах », - говорить Долгополов. Вихід в 1 / 8 одинаки і програш у першому колі пари принесли Саші 115 тисяч доларів. Плюсуем цю суму і зароблені раніше $ 879 014, і до «лимони» призових за рік залишається мізер, близько 6000. Останній раз зірвати такий куш за сезон вдавалося знову-таки Медведєву. Перемога над Новаком принесе Долгополову ще $ 115 тисяч і питання про мільйон буде знято. Але навіть у разі поразки Саші легко взяти бракуючі 6 тисяч на інших турнірах.
|
|
|
|
#132 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Долгополов: "Джоковіч не робить нічого особливого"
Олександр Долгополов у матчі проти серба Новака Джоковіча в 1/8 фіналу US Open намагатися незручно грати для суперника. Про це українець заявив після перемоги над Карловічем в третьому раунді турніру. "Сам він нічого не віддає, грає стабільно у всіх лініях, всіх елементах, всіх ударах. При цьому я б не сказав, що він щось робить особливе. Так, відмінно рухається, не помиляється ні технічно, ні у виборі тактики", - сказав він. "Але грати з Джоковічем можна, і потрібно не боятися "гнути свою лінію". Я завжди намагаюся грати так, щоб було незручно супернику, постараюся знайти варіанти і з Джоковічем", - цитує Долгополова championat.com.
|
|
|
|
#133 |
|
Передовик
|
US Open. Долгополов не зміг переграти Джоковіча
US Open АТР Чоловічий турнір у Нью-Йорку, США Призовий фонд - $ 21 016 000 Четверте коло Новак Джоковіч (Сербія, 1) - Олександр Долгополов (Україна, 22) 7:6 (14), 6:4, 6:2
|
|
|
|
#134 |
|
Передовик
|
Долгополов повернеться в топ-20 АТР
По закінченню Відкритого чемпіонату США український тенісист Олександр Долгополов повернеться в кращу двадцятку світового рейтингу. Як високо в топ-20 зможе піднятися киянин залежить і від того, як виступить в Нью-Йорку американець Джон Існер. Українець, що займає зараз 23 рядок у світовій класифікації забезпечив собі 20 місце за підсумками нинішнього тижня. Олександр обійде в рейтингу таких тенісистів, як Фернандо Вердаско, Юрген Мельцер і Михайло Южний. У випадку, якщо Існер програє сьогодні французу Жилю Сімону, Долгополов виявиться в понеділок на 19 сходинці світової класифікації. Сашкові не вистачило 26 очок, щоб обійти Роддіка і 21-го - щоб опинитися вище Станісласа Ваврінки, повідомляє sapronov-tennis.org. Нагадаємо, що киянин дійшов на Відкритому чемпіонаті США до четвертого раунду, в той час, як рік тому він не зумів навіть подолати стартовий бар'єр в Нью-Йорку.
|
|
|
|
#135 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Долгополов: «Це був найдовший тай-брейк у моїй кар'єрі»
Український тенісист про матч з Новаком Джоковичем на Відкритому чемпіонаті США Після фантастичного першого сету із затяжним тай-брейком блискуча гра Олександра Долгополова кілька згасла, і він поступився першій ракетці світу Новаку Джоковічу в трьох партіях - 6 / 7 (14), 4 / 6, 2 / 6. Після матчу Саша дав ексклюзивне інтерв'ю кореспонденту Порталу GoTennis.ru. - Саша, вітаємо з прекрасною грою, звичайно, в першу чергу мова про першому сеті, в якому ти виглядав приголомшливо впевнено. Причому ти був незвично серйозним - зазвичай ти спокійний і часто посміхаєшся по ходу матчу, а сьогодні був майже непроникний зовні. Налаштовував себе на жорстку гру? - Я б не сказав, що якось спеціально налаштовувався. Коли вийшов, намагався просто грати якомога незручніше для Новака, а серйозний був, точніше, зол, тому що мене трохи дратувала моя подача, заважав до того ж вітер, і не вдавалося використовувати подачу у вирішальні моменти. Я більше атакував, але в кінцівках доводилося переходити в оборонний теніс, тому витратив багато сил, більше втомився, ніж суперник, він фізично готовий краще за мене. Навіть якби я виграв на тай-брейку, це навряд чи змінило б кінцевий результат, так як сил витратив багато. - Тай-брейк відняв багато сил? Другий сет ти почав несхожим на себе ... - Так, я втомився, а Новак грав так само як і в першому сеті, а я частіше подавав з другої, тобто у мене не було розіграшів, в яких би я відразу захоплював ініціативу, а ззаду змагатися з Джоковичем на рівних я більше не міг. - Тобто основна проблема в тому, щоб витримувати тривалі фізично матчі? - Не тільки фізично. Подача, гра у важливі моменти, в яких я часто міг би діяти краще, - з цього і складається вся гра, не вистачило кількох компонентів, а не чогось одного. Так що є над чим працювати (посміхається). - Новак на флеш-інтерв'ю після матчу сказав, що цей тай-брейк, можливо, був найдовшим у його кар'єрі. Ти можеш пригадати щось подібне в своїй практиці? - Чесно кажучи, навіть не можу сказати, не знаю, може, колись у юніорських матчах (сміється). Але і я думаю, що зіграв сьогодні найдовший тай-брейк у своїй кар'єрі. - Ти вів 4:0 на тай-брейку, потім рахунок зрівнявся, і в тебе, і у Новака було кілька сетбол, причому на вашій подачі. Підводили нерви в ці моменти? - На одному сетбол я вирішив ризикнути, трохи поспішив і потрапив в аут, потім пару раз розіграші склалися невдало. Але насправді я мав закінчувати сет при 4:1, коли не зміг виграти жодного м'яча на своїй подачі. Після цього все й перекинулося. - Як оцінюєш загальні підсумки турніру для себе? Над чим у першу чергу будеш працювати? - У плані фізики я вже не зможу нічого виправити в цьому сезоні, тому що належить зіграти багато турнірів до кінця року. З інших елементів хотілося б налагодити подачу, хоча минулі два матчі я подавав не так погано для себе, плюс сьогодні було вітряно, тому мені важко судити, наскільки подача збилася в дійсності. Коли є вітер, мені складніше, тому що доводиться старатися подавати максимально сильно. В іншому особливо нічого можна не міняти, тільки підправити по дрібницях. - Минулого року ти готувався до сезону в Австралії. Як буде цього року, вже визначився? - Так, буде все так само, цей підхід себе виправдав, тому приблизно за місяць до першого турніру полечу до Австралії, буду тренуватися там.
|
|
|
|
#136 |
|
Передовик
|
На Кубку Кремля Долгополов буде посіяний під третім номером
Став відомий попередній список учасників Кубку Кремля - 2011 в чоловічому одиночному розряді. Нагадаємо, що турнір пройде з 15 по 23 жовтня. Перший номер посіву отримає діючий чемпіон серб Віктор Троіцкі. Під другим номером має бути посіяний його співвітчизник Янко Тіпсаревич, під третім - українець Олександр Долгополов, під четвертим - росіянин Микола Давиденко, інформує championat.com.
|
|
|
|
#137 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.01.2011
Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
|
Новак Джокович: «Янко мій друг, і грати проти нього було непросто»
Перша ракетка світу серб Новак Джокович, що обіграв у чвертьфіналі US Open співвітчизника Янко Тіпсаревича (20), в п'ятий раз поспіль вийшов у півфінал US Open. Нагадаємо, перші два сети зважилися на тай - брейку: перший виграв Джоковіч, другий - Тіпсаревич, після чого Тіпсаревич програв дев'ять геймів поспіль і відмовився від продовження боротьби. « Я вітаю Янко з прекрасним турніром і відмінним матчем сьогодні. Він мій хороший друг, і грати проти нього було непросто. Але він зараз показує найкращий теніс в житті, і я бажаю йому подальших успіхів і якнайшвидшого відновлення. По-моєму, на початку третього сету, коли я повів з брейком, я відчув, що він зменшив. Він не міг як слід рухатися. Дуже шкода, що таке сталося в чвертьфіналі турніру «Великого шолома », - наводить слова тенісиста офіційний сайт АТР. У півфіналі Джокович зіграє з Роджером Федерером (3).
|
|
|
#138 |
|
Активіст
домі
|
Серена Вільямс: « Намагалася зберігати бойовий настрій, тому що гра не йшла »
Американка Серена Вільямс (28), яка обіграла у чвертьфіналі Юсо росіянку Анастасію Павлюченкова (17) з рахунком 7:5, 6:1, розповіла про перших шести геймах матчу, протягом яких ніхто з тенісисток не міг утримати подачу. «Я довго запрягали, поволі почала матч, а втративши подачу, я зібралася в що б те не стало зробити брейк, щоб не відстати в рахунку. Спочатку так гра і йшла. Дуже дивно. Я намагалася краще рухатися і зберігати бойовий настрій, бо відчувала, що я не дуже в грі. Залишалося тільки робити все трохи краще. Вона грає незвичайно. Б'є то сильно, то м'яко. Вона вміє варіювати гру. Думаю, на початку матчу я була не на ходу. Останні дні я тренувалася в приміщенні, а це зовсім інші умови. Але коли я увійшла в матч, заграла краще. Мене два дні перерви через дощ не дуже зачепили. Мені пощастило, що вчора мій матч був призначений на вечірню сесію, так що ми вийшли, коли і повинні були, а потім нас відмінили. Так що проблеми не було. А напередодні у мене взагалі був вихідний, так що все пройшло гладко ». За вихід у півфінал Вільямс зіграє з Каролін Возняцкі (1). «Каролін дуже стабільна - як на корті під час матчу, так і у виступах на різних турнірах. В принципі, саме це і необхідно для того, щоб бути кращою. Думаю, її головна зброя - це те, що вона ніколи не здається. Як у матчі з Кузнєцової - вона програвала, але в підсумку перемогла. Мабуть, це взагалі головний козир в тенісі. До того ж вона дуже швидка. Вона дістає всі м'ячі ». Також тенісистку запитали, як вона розпорядиться 2800000 доларів призових, які отримає в разі перемоги на турнірі. Нагадаємо, Вільямс виграла US Open Series, тобто у разі чемпіонства в Нью-Йорку отримає бонусний 1 000 000 доларів. «Ну половину я, напевно, віддам мою знаменитому дядькові, а половину відкладу. Будемо сподіватися, з банками все буде нормально », - наводить слова екс-першої ракетки світу офіційний сайт турніру.
|
|
|
#139 |
|
Активіст
домі
|
Роджер Федерер: «Вімблдонський матч приходив в голову сьогодні»
П'ятикратний чемпіон US Open швейцарець Роджер Федерер (3), що обіграв у чвертьфіналі турніру француза Жо-Вільфреда Тсонгу (11), вийшов у півфінал турніру восьмий поспіль. Нагадаємо, Тсонга виграв у Федерера дві останні зустрічі, в тому числі в чвертьфіналі «Уімблдону» з рахунку 0:2 за партіями. «Дійсно, Вімблдонський матч приходив в голову, особливо, коли він отримав брейк-пойнт в третьому сеті. У такий момент мимоволі починаєш думати, а чи не вийде як того разу. Але сьогодні я благополучно вийшов з цієї ситуації ». У півфіналі турніру Федерер зіграє з Новаком Джоковичем (1). Тенісисти зіграють у Нью-Йорку п'ятий рік поспіль. Три з чотирьох зустрічей виграв швейцарець, проте минулого року перемогу святкував серб. У нинішньому році тенісисти грали чотири рази, і рахунок протистояння 3-1 на користь Джоковича. Останній матч виграв Федерер у півфіналі «Ролан Гаррос», коли перервав 43-матчеву безпроігришную серію суперника. «Не знаю, кому з нас і в якому сенсі допоможе той паризький матч. Просто це був відмінний матч, один з яскравих моментів року. Сподіваюся, тут буде щось схоже », - цитує Федерера Tennis.com.
|
|
|
#140 |
|
Передовик
|
US Open. Возняцкі та Кербер вийшли до 1/2 фіналу
US Open WTA Жіночий турнір у Нью-Йорку, США Призовий фонд - $ 21 016 000 Чвертьфінал Ангеліка Кербер (Німеччина) - Флавія Пеннетта (Італія, 26) - 6:4, 4:6, 6:3 Каролін Возняцкі (Данія, 1) - Андреа Петковіч (Німеччина, 10) - 6:1, 7:6
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |