SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 07.09.2011, 15:39   #951
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Кавані передрікає зліт Наполі

Едінсон Кавані філософськи зауважив, що межею для його Наполі в Серії А, Кубку Італії і Лізі чемпіонів буде тільки небо блакитне.
"Думаю, що ми зможемо багато досягти у всіх трьох турнірах", - говорить уругваєць. "Межа? Тільки Небо. Третє місце в Серії А за підсумками минулого чемпіонату і відмінна трансферна кампанія дозволяють нам з оптимізмом дивитися на прийдешній сезон".

"Зазначимо, що вже 10-го вересня Наполі зіграє перший матч з Чезеною в рамках чемпіонату Італії, а в наступну середу поміряється силою з Ман Сіті.
Старий 07.09.2011, 15:47   #952
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Донецький "Шахтар" розпочинає свою нову єврокампанію матчем з переможцем Ліги Європи.

13 вересня "Шахтар" проведе перший матч у груповому турнірі Ліги чемпіонів 2011/2012. Календар ігор такий, що "гірникам" відразу ж доведеться зіграти з найсильнішим суперником, причому до того ж у гостях.

О 21:45 розпочнеться поєдинок "Порту" - "Шахтар". Чемпіон Португалії виграв цієї весни, нагадаємо, Лігу Європи, а в 2004-му році ставав переможцем Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, що наприкінці серпня "Порту" програв "Барселоні" в матчі за Суперкубок Європи.

Влітку "Порту" втратив свого кращого бомбардира Радамеля Фалькао, який перейшов до "Атлетико".

Крім "Порту", суперниками "Шахтаря" по групі ЛЧ є кіпрський АПОЕЛ і російський "Зеніт".
Старий 07.09.2011, 19:56   #953
genych
Передовик

Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Кривцов: "Майкон - реальна загроза"

Захисник Шахтаря поділився думкою про майбутній матч проти Волині.
"Це хороший клуб. Зараз вони набирають хід. У Волині сьогодні грає багато серйозних футболістів. Команду веде дуже сильний нападник Майкон, від нього, думаю, може виходити реальна загроза. Взагалі, Кварцяний вважає за краще бачити в Волині рослих гравців, тому, напевно, з ними буде не просто грати. Детально їх тактику ми вже будемо розбирати з тренером перед грою ", - розповів Сергій.

"Мені там дуже сподобалося, тому що колектив відмінний. Тренери дуже добре ставляться до всіх хлопців. Приємно було побувати на зборах, хлопців знайомих побачити. Взагалі, це головна команда нашої країни, тому для мене велика честь грати там, захищати честь України", - прокоментував Кріицов свій дебют у національній збірній.
Старий 07.09.2011, 20:26   #954
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Марко Балотеллі та Есекьєль Лавессі потрапили в неприємну історію.

Прокуратура Неаполя викликала на допит нападаючого "Манчестер Сіті" Марко Балотеллі та форварда "Наполі" Есекьела Лавессі, які підозрюються у зв'язках з італійською мафією.

15 вересня обидва футболісти повинні виступити в якості свідків по одному із справ з боротьби з неаполітанською мафією.

8 червня 2010 Балотеллі був помічений у компанії з товаришем керівника неаполітанської мафії Вітторіо Пізані. Ця людина зараз знаходиться у розшуку.

Лавессі також був помічений в компанії з "мафіозі".

Зазначимо, що Балотеллі та Лавессі - не перші гравці, викликані неаполітанською прокуратурою. Раніше в одній з мафіозних справ фігурувало ім'я екс-капітана збірної Італії та кращого футболіста світу 2006 року Фабіо Каннаваро.
Старий 07.09.2011, 22:31   #955
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Хто найдорожчий гравець Серії А?

Незважаючи на вимушену паузу в чемпіонаті, пов'язану зі страйком футболістів, журналісти La Gazzetta dello Sport не дають своїм читачам нудьгувати.

Одне з найавторитетніших спортивних видань Італії опублікувало цікаву статистику.

Так, враховуючи загальну вартість всіх трансферів, Златан Ібрагімович виявився найдорожчим гравцем Серії А.

7,8 млн. за нього заплатив "Аякс", 16 - "Юве", 24,8 - "Інтер", 70 - "Барселона", 24 - "Мілан". Разом 142,6 мільйони.
Старий 08.09.2011, 08:48   #956
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Селезньов: "Від "Дніпра" чекають всього відразу, хоча згадайте, скільки будувався "Шахтар"

Критика на адресу дніпропетровського "Дніпра" - часом не зовсім справедлива.

Таку думку висловив екс-гравець дніпропетровського клубу Євген Селезньов.

"На дніпропетровський клуб вилилось дуже багато критики. Менi неприємно це чути. Команда будується. Пригадайте, скiльки часу будувався "Шахтар", а вiд "Днiпра" чекають результату одразу. Так не буває!", - цитує гравця expres.ua.
Старий 08.09.2011, 14:43   #957
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Селезньов на Мазераті потрапив у ДТП

Кореспондент "Террикон" став свідком ДТП за участю кількох автомобілів у місті Донецьку. Особливо привернув увагу дорогою синьо-голубий "Мазераті", як виявилося, власником якого є нападник "Шахтаря" і збірної України Євген Селезньов.

Очевидно, футболіст не розрахував гальмівний шлях і врізався в автомобіль, що був попереду, а той, в свою чергу, за інерцією вдарив ще один автомобіль. Однак у "Мазераті" постраждав не тільки капот, але і задня частина, в яку "в'їхав" ще один учасник ДТП.

Судячи з пошкоджень автомобілів, власники матимуть фінансові збитки. Фізично ніхто не постраждав.
Старий 08.09.2011, 15:05   #958
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Київське "Динамо" зіграє з "Кременем", а "Шахтар" відправиться до Свердловська.

У Києві пройшло жеребкування 1/16 фіналу Кубка України з футболу. З цієї стадії в боротьбу вступають представники Прем'єр-ліги.

Доля команд перебувала в руках віце-чемпіона Європи 1972 року Анатолія Конькова, який звів в дуелі три пари команд з Прем'єр-ліги, центральною з яких буде матч фіналістів Кубка України 2010 року між донецьким "Металургом" і сімферопольською "Таврією".

Лідерам українського футболу з жеребкуванням пощастило - київське "Динамо" зіграє з "Кременем" з Кременчука, "Шахтар" відправиться у Свердловськ до місцевого "Шахтаря", а "Металісту" будуть протистояти аматори з Закарпатської області.

Жеребкування 1/16 Кубка України:

Волинь (Луцьк) - Іллічівець (Маріуполь)
Металург (Донецьк) - Таврія (Сімферополь)
Арсенал (Київ) - ПФК Олександрія (Олександрія)
Металург (Запоріжжя) - Говерла-Закарпаття (Ужгород)
Арсенал (Біла Церква) - Кривбас (Кривий Ріг)
Буковина (Чернівці) - Оболонь (Київ)
Титан (Армянськ) - Дніпро (Дніпропетровськ)
Енергетик (Бурштин) - Чорноморець (Одеса)
МФК Миколаїв (Миколаїв) - Ворскла (Полтава)
ФК Полтава (Полтава) - Карпати (Львів)
Сталь (Дніпродзержинськ) - ПФК Севастополь
ПФК Суми (Суми) - Зірка (Кіровоград)
Кремінь (Кременчук) - Динамо (Київ)
Шахтар (Сверловск) - Шахтар (Донецьк)
Берегвідейк (Берегово) - Металіст (Харків)
Славхлеб (Слов'янськ) - Зоря (Луганськ)

Нагадаємо, минулого року переможцем Кубка України став донецький "Шахтар", який переграв у фіналі "Динамо".
Старий 08.09.2011, 15:43   #959
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Селезньов: "В аварію на моїй машині потрапила інша людина"

В момент аварії, яка сталася в Донецьку за участі автомобіля "Мазераті", який належить Євгену Селезньову, футболіст у машині був відсутній.

Про це заявив сам Селезньов, який зараз знаходиться на базі "Шахтаря".

"Зараз я перебуваю на базі, тому ніяк не міг бути за кермом свого автомобіля. Але можу підтвердити, що мою машину розбили. За кермом перебував чоловік, якому я довіряю. Мені вже подзвонили і повідомили про це. Більше нічого сказати не можу", - передає слова Селезньова championat.com.
Старий 08.09.2011, 21:23   #960
Orton
Активіст

Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
Типово

Роналду хоче потрапити в "десятку"

Півзахисник Реала не проти увійти в історію клубу, вигравши з ним 10 -й Кубок чемпіонів.

"Ми повинні вигравати важливі трофеї, - сказав Кріштіану Uefa.com. - А особливо - Лігу чемпіонів. Цей титул - вершина тріумфу у футболі".

" Перемога в Лізі чемпіонів стане заключним етапом відмінного сезону", - розраховує португалець. Чи йому не знати - в 2008 році він вже мав честь " потягати вухатого " ​​у складі Манчестер Юнайтед.

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:46.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум