SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 13.09.2011, 10:24   #981
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Хохлов: Воронін всім все довів

Причиною того, що Андрій Воронін не надто яскраво грав у першому сезоні після приходу в московське "Динамо", був конфлікт з тренером команди.

Про стосунки українського форварда та екс-настаника "біло-блакитних" Міодрага Божовіча "Советскому спорту" розповів екс-партнер Вороніна Дмітрій Хохлов.

"У Вороніна був невеликий конфлікт з Божовічем, тут нема чого приховувати. Я не раз обговорював з Міодрагом ситуацію з Вороніним", - згадує він.

"Але переконати Міодрага випускати Вороніна з перших хвилин мені не вдалося. Вважаю, що в цьому сезоні Андрій все і всім довів", - додав один з членів теперішнього тренерського штабу "Динамо".

За рейтингом того ж "Советского спорта" капітан "Динамо" та гравець збірної України є найкращим гравцем поточного чемпіонату Росії.
Старий 13.09.2011, 15:21   #982
sacha
Передовик

Типово

Прем'єр-ліга. "Динамо" прийме "Шахтар" 24 вересня. Дати та початок матчів 11 туру

Дирекція Прем'єр-ліги затвердила дати проведення матчів 11 туру чемпіонату України відносно базового дня туру.

Водночас клуби-господарі поля - час початку матчів, пише прес-служба ПЛ.

24 вересня (субота)

"Ворскла" - "Волинь" 17:00
"Металіст" - "Дніпро" 17:30
"Динамо" - "Шахтар" 20:00

25 вересня (неділя)

"Зоря" - "Чорноморець" 14:00
"Олександрія" - "Кривбас" 16:15
"Оболонь" - "Арсенал" 18:30

26 вересня (понеділок)

"Таврія" - "Іллічівець" 17:30
"Металург" - "Карпати" 19:45
Старий 13.09.2011, 16:12   #983
slavko1235
Активіст

Вік: 41
Дописи: 258
Львів
Мій ресівер: ORTON HD X403p
Типово

ФК Львів припинив своє існування

У чемпіонаті Україні стало на одну команду менше сьогодні Sport ua стало відомо про те, що ФК «Львів», що представляє Першу лігу українського чемпіонату, припинив своє існування. Про це нашому виданню повідомив колишній президент львівської команди Юрій Кіндзерський.

- Юрію Івановичу, яка ситуація на сьогоднішній день з ФК «Львів»?
- Команди більше не існує. Вона знята з розіграшу чемпіонату Першої ліги.

- У вас вже була розмова з гравцями команди, тренерським персоналом?
- Так, ми зустрічалися. Я подякував їм за самовіддачу і виплатив відпускні, зарплати, видали документи на руки і попрощалися. Навряд чи можна сказати, що ми розлучилися хорошими друзями, але претензій, думаю, ні у кого не повинно бути. У мене точно немає претензій до гравців.

- У ФК «Львів» достатньо серйозна інфраструктура - стадіон у Добромилі і база в Щасливому. Що буде тепер з цими об'єктами?
- На стадіоні грає, і буде продовжувати грати, ФК «Добромиль». У них є дві команди - основний склад і дубль, близько 40 футболістів. Вони там виступають протягом декількох років. Крім того, на стадіоні займаються діти, пустувати він не буде. Ситуація з базою наступна - київський «Арсенал» орендує у нас об'єкт. На сьогоднішній день оренда розрахована на один рік. Час від часу ми намагаємося знайти з керівництвом «канонірів» спільну мову, але поки що не виходить ...

- У чому проблема?
- Проблема в ціні. «Арсенал» хоче купити базу дешевше, ми хочемо продати її дорожче.

- У Вас є плани через певний час повернутися у великий футбол разом із ФК «Львів»?
- Усе залежатиме від фінансування. На жаль, професійний футбол - це дуже великі гроші, особливо в такий важкий час. Адже коли всім погано, тільки у футболістів залишаються великі зарплати.

Посилання: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Мініатюри долучень
orig_136177.jpg  
Старий 13.09.2011, 17:52   #984
sacha
Передовик

Типово

Організатор атак каталонської "Барселони" Хаві в інтрев'ю UEFA.com зізнався, що він не боїться втратити місце в основному складі через свій вік.

"У мене був бурхливий час, коли всі вважали, що я маю стати наступником Хосепа Ґвардіоли. Мені не подобалися мої перші роки й було важко адаптуватися. Тому Сеск має бути Сеском. Він переможець, однак ми відрізняємося за ігровими характеристиками. Я не хочу, щоб хтось був моїм наступником і потрапив під такий тиск. Нехай Сеск залишається самим собою й доводить, що він великий футболіст", - сказав Хаві.

У січні Хаві виповниться 32 роки.
Старий 13.09.2011, 19:34   #985
sacha
Передовик

Типово

Ето'О, Бекхем та Рауль - серед претендентів на премію Golden Foot

Оголошено перелік кандидатів на отримання престижної європейської премії Golden Foot, яка щорічно вручається принцом Монако Альбертом II найкращим футболістам сучасності.

Список з 8 футболістів оприлюднено на офіційному сайті премії, пише "Спорт-Экспресс".

Кандидатами стали Девід Бекхем ("Лос-Анджелес Гелексі"), Джанлуїджі Буффон ("Ювентус"), Дідьє Дрогба ("Челсі"), Райан Гіггз ("Манчестер Юнайтед"), Ікер Касільяс ("Реал"), Рауль ("Шальке"), Карлес Пуйоль, Хаві (обидва - "Барселона"), Самуель Ето'О ("Анжі").

У голосуванні можуть взяти участь всі бажаючі. Приз вручається з 2003 року. Премію може отримати футболіст старше 29 років.

Цікаво, що у 2009 році премію отримав Олег Блохін, а у 2005 році - Андрій Шевченко.
Старий 13.09.2011, 21:28   #986
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

13 вересня 2011
Челсі Лондон (Англія) - Байєр Леверкузен (Німеччина)
Генк (Бельгія) - Валенсія (Іспанія)
Олімпіакос Пірей (Греція) - Олімпік Марсель (Франція)
Боруссія Дортмунд (Німеччина) - Арсенал Лондон (Англія)
Порту (Португалія) - Шахтар Донецьк (Україна)
АПОЕЛ Нікосія (Кіпр) - Зеніт Санкт-Петербург (Росія)
Барселона (Іспанія) - Мілан (Італія)
Вікторія Пльзень (Чехія) - БАТЕ Борисов (Білорусь)
14 вересня 2011
Манчестер Сіті (Англія) - Наполі (Італія)
Вільяреал (Іспанія) - Баварія Мюнхен (Німеччина)
Лілль (Франція) - ЦСКА Москва (Росія)
Інтернаціонале Мілан (Італія) - Трабзонспор (Туреччина)
Базель (Швейцарія) - Оцелул Галац (Румунія)
Бенфіка Лісабон (Португалія) - Манчестер Юнайтед (Англія)
Динамо Загреб (Хорватія) - Реал Мадрид (Іспанія)
Аякс Амстердам (Нідерланди) - Олімпік Ліон (Франція)
Старий 14.09.2011, 15:46   #987
sacha
Передовик

Типово

"Анжі" можуть зарахувати технічну поразку через Ето'О

Нападник "Анжі" Самуель Ето'О не мав права брати участь у матчі 22-го туру чемпіонату Росії проти "Ростова", оскільки на той момент камерунський футболіст не був оформлений в установленому порядку як іноземний громадянин.

Управлінням Федеральної міграційної служби РФ у зв'язку з цим вже проведені оперативні заходи, стверджує Sportbox.ru.

Крім адміністративної відповідальності відповідно до закону це тягне за собою покарання у відповідності з Дисциплінарним регламентом РФС за статтею 99 "Неправомірна участь в матчі".

Порушення цієї статті тягне за собою грошовий штраф, анулювання результату матчу і присудження технічної поразки з рахунком 0:3 порушив регламент клубу.

Зазначимо, що гра яка відбулася 27 серпня завершилася внічию з рахунком 1:1, а Ето'О вдалося відзначитися голом.
Старий 14.09.2011, 16:02   #988
sacha
Передовик

Типово

"Ньюкасл" цікавиться Мілевським?

Головною зимової трансферної метою британського футбольного клубу "Ньюкасл" став нападник київського "Динамо" Артем Мілевський.

"Сороки" ще в серпні хотіли купити українського футболіста, але не змогли знайти необхідну суму.

Тренер команди Алан Пардью як і раніше вважає, що клубу треба підсилити лінію атаки і домагається у адміністрації команди виділення коштів на покупку Артема Мілевського.

Англійський клуб може заплатити близько 7 мільйонів євро за 26-річного нападника збірної України, пише ura-inform.com
Старий 14.09.2011, 20:40   #989
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Анжі націлився на Торреса і Красіча

Махачкалінський «Анжи» цікавиться нападником лондонського «Челсі» Фернандо Торреса, а також хавбеком «Ювентуса» Мілошем Красічем, повідомляє insidefutbol.com.

Форвард збірної Іспанії перейшов у лондонський клуб з «Ліверпуля» взимку 2011 року за 50 мільйонів євро, але за 22 матчі забив всього один гол. До того ж нещодавно колишній гравець «Ліверпуля» та «Атлетико» опинився в центрі скандалу, після того, як розкритикував своїх одноклубників в інтерв'ю іспанському радіо, а головний тренер «синіх» Андре Віллаш-Боаш не виключив його продажу у випадку, якщо Торрес не почне забивати.

Що ж до Красіча, то керівництву "Анжі" ще треба виграти конкуренцію з боку чемпіонів Англії «Манчестер Юнайтед», керманич яких сер Алекс Фергюсон високо цінує здібності сербського півзахисника. З іншого боку, сам Красіч, якщо і залишить «Ювентус», то, швидше за все, віддасть перевагу виступати в англійській прем'єр-лізі, ніж у російському чемпіонаті, де «Анжі» поки займає четверту сходинку в турнірній таблиці, що не дає гарантії участі в Лізі чемпіонів на наступний сезон.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.09.2011, 12:08   #990
sacha
Передовик

Типово

Алієв: А в чому ми зараз поступаємося "Шахтарю"?

Київське "Динамо" нині ні в чому не поступається донецькому "Шахтарю". Про це в інтерв`ю "Спорт-Экспресс в Украине" розповів півзахисник столичного клубу Олександр Алієв.

"А в чому ми зараз поступаємося "Шахтарю", цікаво? У нас з гірниками рівна кількість очок. Відстаємо поки, хіба що за різницею м'ячів.

У найближчій зустрічі з донеччанами і побачимо, хто сильніший. Тоді можна і висновки робити.

Звичайно, в цілому якість гри "Динамо" ще залишає бажати кращого, але я б не став казати, що "Динамо" демонструє огидний футбол. Найголовніше, що беремо в кожному матчі три очки", - розповів Алієв.

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:38.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум