SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 23.09.2011, 12:55   #181
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Президент УЄФА: "Україна й Польща впоралися, ми задоволені"

Президент УЄФА Мішель Платіні вважає, що Україна й Польща впоралися з підготовкою до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це він сказав, виступаючи в четвер на засіданні виконавчого комітету УЄФА в кіпрському місті Лімасолі.

"Від самого початку організація Євро-2012 була справжнім випробуванням для Польщі й України, і з цим випробуванням вони, безумовно, впоралися", - заявив Платіні.

"Прогрес очевидний. Раніше ці країни ніколи не проводили в себе турніри подібного масштабу, тому ми надавали їм усіляку підтримку. Ми дуже задоволені і сподіваємося, що в 2012 році все буде в порядку", - зазначив він.

"Найбільше нам не терпиться побачити захопливі матчі за участю відмінних гравців. Саме це і є головною метою Євро", - наводить слова Платіні офіційний сайт УЄФА.
Старий 23.09.2011, 19:23   #182
slavko1235
Активіст

Вік: 40
Дописи: 258
Львів
Мій ресівер: ORTON HD X403p
Типово

Фото з НСК "Олімпійський" від 23.09.11р. Виглядає дуже класно..:
Мініатюри долучень
1316789637.jpg  
Старий 26.09.2011, 09:12   #183
sacha
Передовик

Типово

Суркіс зібрався здивувати Платіні

Президент УЄФА Мішель Платіні буде здивований побаченим в українських приймаючих Євро-2012 містах в рамках свого майбутнього візиту.

Таку думку висловив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс журналістам у п'ятницю ввечері, передає Інтерфакс-Україна.

"Платіні приїде, він побачить на власні очі стадіони в Донецьку, Львові, Харкові, в Києві врешті-решт, побачить все, що пов'язано з аеропортами. Я можу сказати, що він буде здивований", - вважає Суркіс.

"Ще у квітні під час свого попереднього візиту до Києва, зустрічі з президентом країни (Віктором Януковичем) він не вірив, навіть коли вийшов від президента, що це буде. А сьогодні під час відвідування президентом "Олімпійського" і президент був здивований тими темпами, які дозволяють 8 жовтня відкрилися цей стадіон", - сказав він.

Президент ФФУ в четвер увечері повернувся із засідання виконкому УЄФА на Кіпрі, де було заслухано звіт про підготовку до Євро-2012. "Я вперше відчув себе комфортно за весь цей час, тому що зник скептицизм і песимізм", - сказав він.

У той же час, в Україні стали відомі імена всіх 100 Друзів чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

На урочистій церемонії в п'ятницю ввечері відповідні дипломи їм вручив директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

26-27 вересня Україну з робочим візитом відвідає делегація керівництва УЄФА на чолі з Платіні. У перший день вони відвідають Львів, Донецьк і Харків, а 27 числа - Київ.
Старий 26.09.2011, 14:07   #184
sacha
Передовик

Типово

Шакіра відкриє НСК "Олімпійський"?

Восьмого жовтня на НСК Олімпійський відбудеться відкриття головного стадіону Євро-2012, в якому візьмуть участь більше двох тисяч артистів, а 11 листопада - перший матч на реконструйованій арені між збірними України і Німеччини.

Довгий час організатори урочистої церемонії тримали в секреті, хто зі світових знаменитостей виступить на відкритті.

За інформацією Комсомольської правди в Україні, стало відомо, що 8 жовтня на Олімпійському виступить Шакіра. У зірки - величезний досвід концертів перед прихильниками футболу. Її пісня Waka Waka стала гімном чемпіонату світу з футболу в ПАР.
Старий 26.09.2011, 17:06   #185
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Платіні помітив прогрес Львова у підготовці до Євро-2012

У підготовці Львова до Євро-2012 залишаються невеликі проблеми. Про це заявив президент УЄФА Мішель Платіні під час брифінгу на львівському євростадіоні.

За його словами, з часів останнього візиту до Львова місто дуже змінилося, і місцева влада виконала дуже хорошу роботу.

"Ми близькі до того, що успішно відповісти на великий виклик", - наголосив Платіні.

"Прогрес іде дуже добре. Практично не залишилося великих проблем, але є багато малих проблем", - цитує Платіні zaxid.net.

На уточнююче запитання питання про менші проблеми, Платіні зазначив, що треба закінчити будівництво стадіону і аеропорту.
"Але я цим не переймаюся", - зазначив він, додавши, що в плані підготовки до Євро-2012 довіряє місцевій владі.

Водночас президент УЄФА високо оцінив газон львівського стадіону. "Я насамперед звертаю увагу на газон. Мільйони глядачів, які дивитимуться матч у Львові, бачитимуть одну картинку - газон", - додав Платіні.

Він, за його словами, під час Євро-2012 особисто відповідатиме за питання безпеки. Відповідаючи на запитання, про що йшлося під час його зустрічі із міським головою Львова А.Садовим та головою Львівської ОДА М.Цимбалюком, М.Платіні зазначив, що вони уже давно знайомі, і тому не було протокольного засідання, а на зустрічах йшлося безпосередньо про підготовку до Євро-2012, про стадіон транспорт та поселення людей.

В інших містах України Платіні також звертатиме увагу не невеликі проблеми. Так, у Донецьку немає проблем із стадіоном, а в Києві - із поселенням.
Старий 26.09.2011, 17:07   #186
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Анастейша відкриє євростадіон у Львові

У Львові на відкритті стадіону до Євро-2012 виступатиме Анастейша.

Про це 26 вересня повідомив віце-прем'єр Борис Колесніков на спільному брифінгу з президентом УЄФА Мішелем Платіні у Львові.

"Мені здається, у Львові буде Анастейша", - цитує Колеснікова zik.ua.
Старий 26.09.2011, 19:39   #187
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Платіні обговорив з Ахметовим і Суркісом тему суддівства в Україні

У ході інспекційної поїздки українськими містами, що приймають Євро-2012, президент УЄФА Мішель Платіні обговорив з Рінатом Ахметовим і Григорієм Суркісом тему суддівства в Україні.

Про це він заявив на "Донбас Арені", де зустрівся з представниками ЗМІ, пише сайт "Шахтаря".

"Дуже приємно ще раз відвідати цей чудовий стадіон. Сьогодні відбулася нарада щодо підготовки Донецька. Після цього ми поговорили з Рінатом Ахметовим та Григорієм Суркісом на тему суддівства в Україні. Потім торкнулися деяких проблем підготовки до Євро", - зазначив Платіні.
Старий 26.09.2011, 19:58   #188
sacha
Передовик

Типово

Платіні: Навантаження у підготовці до Євро несе влада, а не приватні інвестори? Це не проблема
Україна загалом та Донецьк зокрема демонструють непоганий рівень прогресу у підготовці до Євро-2012, а яким чином це досягається - питання не до європейської футбольної влади.

Про це заявив чільник Європейського футбольного союзу Мішель Платіні під час візити до Донецька, повідомляє сайт "Шахтаря".

"Ми побачили прогрес, який намітився в вашому місті. Звичайно ж, існують невеликі проблеми в готельній сфері. Ми також подивилися і аеропорт. Можливо, він не буде повністю готовий до заявленої дати, але, думаємо, до Євро - точно", - вважає він.

"Донецький стадіон не має жодних проблем. Це прекрасна арена! Нарада тут тривала 30 хвилин, ось це все ми й обговорювали на ній. Як сказав пан Колесников, великих проблем вже не існує, але є дуже багато маленьких. Міські, обласні, державна влада і адміністрація УЄФА готові працювати разом, щоб все завершилося благополучно", - переконаний француз.

"Хочу сказати, що дуже багато що вже зроблено, а також є бажання людей вирішити всі питання. Я з перших днів говорив, що для Польщі та Україні це буде велике завдання. Але впевнений, все буде на високому рівні. Мені здається, що ми зможемо добре провести змагання. Для цього я і адміністрація УЄФА тут - щоб допомогти вам зробити це свято незабутнім", - додав Платіні.

Платіні не бачить проблеми у тому, що за останні два роки основне навантаження у підготовці до Євро-2012 несе державний бюджет, а не приватні інвестори.

"Для мене це не проблема. Мені здається, що це завдання української влади. Тому що коли Україна та Польща запросили Євро, вони вже знали, що їх очікує. Для мене це вторинне питання, а от для пана Колеснікова - проблема", - зазначив він.

"Дуже важливо, щоб стадіони були профінансовані приватним сектором, а не державними властями. Якщо ми, приміром, захочемо організувати концерт Шакіри або будь-який інший співачки, то це буде зробити набагато важче, коли стадіон належить державній владі", - продовжи президент УЄФА.

"Приїхати в Україну в якості туриста після Євро-2012? Чому б і ні? У мене вже є тут друзі. Я сподіваюся, що після Євро-2012 Польща і України будуть так само гостинні до мене. Вони будуть раді знову мене прийняти на своїй землі", - резюмував він.
Старий 27.09.2011, 12:17   #189
sacha
Передовик

Типово

Котляр виграла чемпіонат світу з "Вільної піраміди"

Перемогою українки Ганни Котляр завершився у Казані чемпіонат світу з "Вільної піраміди" серед дівчат.

У фінальному матчі з росіянкою Єкатєріною Лєпінською киянка зуміла вибороти практично неймовірну вольову перемогу.

Ганна програвала з рахунком 0:3, але не тільки відігралася, а і завершила поєдинок на свою користь, пише прес-служба Федерації спортивного більярду України.
Старий 27.09.2011, 17:05   #190
andrusyk
Новачок

Дописи: 7

Типово

Львів пройшов тест Платіні!

Президент УЄФА задоволений підготовкою до Євро-2012 приймаючого міста Львів. Після візиту на термінал та аеродром МА «Львів», а також оглядин робіт на стадіону, що готується прийняти матчі чемпіонату, Мішель Платіні підкреслив: «Ми спостерігаємо дуже великий крок уперед».
andrusyk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:35.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум