SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 28.09.2011, 13:58   #91
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Перед грою з АПОЕЛом єврокубкова статистика говорить на користь "Шахтаря"28 вересня донеччани зіграли 12 офіційних матчів, і хоча перемогами закінчилася лише половина з них, але у єврокубках в цей день "гірники" не програвали.

Про це повідомляє офіційний сайт донецького клубу.

З 12 ігор половина чотири зустрічі було програно і двічі проголошувався мир. Показник забитих та пропущених м'ячів - 19:14 на користь "гірників".

Цього дня на своєму полі "Шахтар" провів 8 поєдинків - і також рівно 50% від цього числа стали переможними, двічі "гірники" поступалися й двічі доводили результат до нічийного.

28 вересня донецька команда провела три єврокубкові матчі: в 1983 році в межах 1/16 фіналу Кубка кубків було обіграно данський Б-1901 (4:2), за 12 років на тій самій стадії цього турніру "гірники" розійшлися миром із бельгійським "Брюгге" (1:1) й усього рік тому в груповому раунді Ліги чемпіонів на виїзді впоралися з португальською "Брагою" (0:3).
Старий 29.09.2011, 09:49   #92
sacha
Передовик

Типово

Луческу: Ми грали з португало-бразильською командою, а не кіпрською

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу у флеш-інтерв`ю на каналі "2+2" після матчу з АПОЕЛем заявив, що задоволений грою "гірників", а нічийний результат (1:1) обумовлений слабкою реалізацією моментів.

"Грою команди я задоволений. Ми повністю контролювали хід матчу. Створили дуже багато моментів, у нас була тотальна перевага. На жаль, не вистачило реалізації. Десь не вистачило долі секунд, щоб занести м'яч у ворота.

Сьогодні ми грали з дуже організованою командою. У футболістів є досвід виступів на високому рівні. Було складно розкрити організовану оборону. Так завжди буває. Команда атакує безперервно 90 хвилин, а одна контратака призводить до пропущеного м'яча. Це Ліга чемпіонів. Ще раз підкреслю, що АПОЕЛ - дуже хороша команда. Я про це казав і до гри, і зараз можу повторити. Це португало-бразильська, а не кіпрська команда, в якій багато хороших футболістів.

Що стосується наших перспектив, то у нас попереду ще чотири гри. Я думаю, що з такою грою як сьогодні, у нас буде можливість вправити ситуацію", - цитує Луческу terrikon.com.
Старий 30.09.2011, 14:34   #93
sacha
Передовик

Типово

Трофей Ліги Чемпіонів виставили на Софійській площі КиєваПротягом трьох днів, з 30 вересня до 2 жовтня, на Софійській площі столиці буде розміщено Містечко Турне Кубка UEFA Champions League, відвідувачі якого побачать головний трофей європейського клубного футболу.

Як повідомиляє прес-служба КМДА, на церемонії відкриття будуть присутні відомі світові та вітчизняні спортсмени, представники Київської міської державної адміністрації та офіційні представники UEFA.

Протягом трьох днів на вболівальників чекає багато цікавих подій, серед яких: першість міста з футболу серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл, майстер-класи на справжньому футбольному майданчику, розіграші призів, велика кількість пам'ятних подарунків, мультимедійні ефекти, презентація колекції футбольних реліквій та багато іншого.

На великих відеоекранах містечка транслюватимуть яскраві моменти футбольних матчів. У гостей свята буде можливість сфотографуватися з Кубком на згадку, пише unn.com.ua.
Старий 05.10.2011, 22:30   #94
sacha
Передовик

Типово

На матч "Шахтар" - "Зеніт" всі квитки продані
Квитковий відділ футбольного клубу "Зеніт" повідомив про те, що всі квитки, виділені синьо-біло-блакитним донецьким "Шахтарем" на матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, розкуплені.

Як повідомляє сайт "Зеніта", 2424 місця, призначені для вболівальників петербуржців, були викуплені протягом 40 хвилин.

Таким чином, продаж нереалізованих квитків, раніше запланований на 19 жовтня в Донецьку, здійснюватися не буде.

Зустріч "Шахтаря" із "Зенітом" відбудеться на "Донбас-Арені" 19 жовтня
Старий 21.10.2011, 20:51   #95
sacha
Передовик

Типово

Срна: Із "Зенітом" була найгірша гра за 5 років у Лізі Чемпіонів
Донецькому "Шахтарю" є над чим працювати після матчу з "Зенітом" в Лізі Чемпіонів, але наступний суперник - харківський "Металіст" - потенційно не слабший за російський клуб.

Такими думками про майбутній поєдинок поділився капітан "Шахтаря" Даріо Срна, пише клубний сайт.

"Настрій не дуже. Ніхто, напевно, два дні не міг заснути - аналізували матч. Це наша найгірша гра, напевно, за останні п'ять років у Лізі Чемпіонів", - вважає він.

"Але у нас все попереду, ми зробили добрий аналіз. Зараз же на нас чекає дуже важкий суперник - "Металіст". Буде дуже важкий матч, я вважаю, що ця команда може грати ще краще, ніж "Зеніт", - зізнався хорват.

За його словами, після гри із пітерцями Луческу вказав на індивідуальні помилки гравців, але зараз вже пізно говорити щось про той матч - все одно нічого не змінити.

"Потрібно дивитися вперед, у нас є шанси, все в наших руках. Через два тижні ми їдемо до Санкт-Петербургу, і я впевнений, що там ми можемо добитися доброго результату. Але перед цим є ще дуже важливі ігри чемпіонату, дербі з "Динамо" - у нас зараз непростий розклад", - нагадав Срна.

"Металіст" для нас завжди незручний суперник, а у нас ще така ситуація, що всі футболісти засмучені. Так що треба зробити висновки, піднятися, показати характер і виграти матч", - ще раз наголосив Даріо.

"Рішення ультрас мене, якщо чесно, здивувало. Це несподівано для команди. І я, і інші хлопці не втомлюємося повторювати, наскільки нам потрібна і важлива підтримка на стадіоні. А тут такий крок з їхнього боку...", - скаржиться він.

Наостанок хорват додав, що сподівається, що любов фанів до команди все ж переможе, бо вона щира, і ультрас повернуться на трибуни "Донбас Арени".
Старий 28.10.2011, 12:14   #96
sacha
Передовик

Типово

Спалетті: У "Шахтаря" є повноцінні заміни всім травмованим

Ані донецький "Шахтар", ані пітерський "Зеніт" не матимуть переваги за рахунок кадрових втрат - обидва клуби мають всі шанси не дорахуватися кількох важливих футболістів у грі 4-го туру Ліги Чемпіонів.

Про це після розгрому "Волги" заявив тренер команди Лучано Спалетті, повідомляє сайт клубу.

"Ви склад "Шахтаря" знаєте? У їх команді 30 добірних гравців - це дозволяє їм робити рівноцінні заміни, не знижуючи рівень майстерності", - вважає фахівець.

"Кажуть, що проти нас не зіграють Чигринський, Жадсон і Фернандіньо. Але у нас швидше за все не буде Кержакова, ледь набрав кондиції Бистров, і потрібно ще подивитися, що буде після сьогоднішньої гри, в якій ми витратили чимало сил", - сказав він.

За його словами, команди підходять до матчу в таких складах, в яких підходять, і перемоги здобувають ті, хто виходить на поле, а не залишається вдома.

"Мені подобається те, як виглядають мої хлопці. У такому стані їм не потрібна додаткова мотивація і настрій на "Шахтар", - переконаний Спалетті.

"Так, гра в Лізі Чемпіонів дає їм додатковий стимул, це нормально. У Ростові ж ми зменшили обороти по ходу зустрічі, і це було неправильно. Сьогодні ж хлопці виглядали послідовними, і це те, що мені в їхніх діях сподобалося більше", - закінчив він.
Старий 28.10.2011, 14:17   #97
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Чигринський проти "Зеніта" точно не зіграє

Травма захисника "Шахтаря" та збірної України Дмитра Чигринського, якої він зазнав у матчі 1/8 фіналу Кубку України проти київського "Динамо", залишила футболіста поза грою на 3-4 тижні.

Про це заявив прес-секретар гравця Федір Фефелов.

"У Дмитра - надрив задньої поверхні стегна. Прогнози невтішні: попереднє обстеження показало, що Чигринському на лікування знадобиться близько 3-4 тижнів", - сказав він.

"28 жовтня буде проведене ще одне обстеження, після якого стане відомо, коли можна очікувати на повернення гравця на поле", - додав він.

Таким чином, Чигринський точно не зможе допомогти "Шахтарю" у матчі Ліги Чемпіонів проти "Зеніта" й, імовірно, не зіграє у перших матчах на НСК "Олімпійський" проти Німеччини (11 листопада) та проти Австрії на "Арені Львів" (15 листопада), стверджує Інформаційний центр "Україна-2012".
Старий 31.10.2011, 20:51   #98
sacha
Передовик

Типово

Срна: Ми приїхали, щоб забрати три очки
Виходячи з турнірного становища, у виїзній грі Ліги Чемпіонів проти "Зеніта" лише перемога влаштує футболістів донецького "Шахтаря".

Про це на передматчевій прес-конференції заявив капітан команди Даріо Срна, повідомляє клубна прес-служба.

"Ми повністю вивчили "Зеніт", добре його знаємо. Очікуємо хорошу гру зі свого боку - вона буде краще, ніж у Донецьку. Сто відсотків", - гарантував хорват.

"Проблема почалася з першої гри проти "Порту", ​​коли був вилучений Ракицький, який одержав потім два матчі дискваліфікації. Потім отримав червону Чигринський", - згадує він.

"Ми припускалися помилок, і самі "привозили" собі голи. У тій же грі з "Зенітом" дві помилки - два голи. Але у нас досвідчена та професійна команда, у нас хороший тренер, який направляє нас, говорить про помилки. Завтра постараємося зіграти без них, щоб не отримати гол", - пообіцяв Срна.

За приклад моделі гри, що сповідуватиме "Шахтар", Даріо запропонував виїзну гру з "Динамо", яку гравці добре провели саме на контратаках, де особливо досягли успіху Тейшейра, Дуглас, Едуардо і Вілліан.

"Ми приїхали в Санкт-Петербург, щоб забрати три очки. Будемо атакувати, як і вдома. Тому у нас є надія і є час, щоб завтра забити гол. Програючи "Металісту" 1:2, ми останні півгодини зіграли дуже добре. Показали характер, якість і навіть після цього обіграли на виїзді "Динамо" 3:2, а потім перемогли "Олександрію". Ми показали, що у нас немає ніякої паніки. Завтра у нас є привід не програти матч", - вважає він
Старий 08.11.2011, 13:15   #99
sacha
Передовик

Типово

Суркіс пояснив, чому новий формат Ліги Чемпіонів має переваги

Григорій Суркіс підтримав новий формат Ліги Чемпіонів, де є "Шляхи" "чемпіонів" і "нечемпіонів".

Про це у понеділок, 7 листопада, на брифінгу повідомив сам президент ФФУ, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"У "Вільярреала" наразі скільки очок? Так яка різниця, "Вільярреал" не набере очок чи "Вікторія"?" - ритрично запитав він.

"Але є одна велика відмінність. Для "Вільярреала" ця участь в ЛЧ не перша та не остання, а для "Вікторії" одного разу туди потрапити - це шанс здобути досвід, порадувати вболівальників, отримати кошти, які підуть на інфраструктуру", - додав Суркіс.
Старий 14.11.2011, 08:27   #100
sacha
Передовик

Типово

Фернандіньо: Усе, що ми можемо зробити, - перемогти "Порту" з АПОЕЛем

Півзахисник донецького "Шахтаря" Фернандіньо прокоментував виступи "гірників" в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів.

"Я не можу пояснити ті невдачі, які "Шахтар" випробовує в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів. "Шахтар" хоче стати одним з найбільших клубів, але цей шлях ще не пройдений. Коли ти досягаєш чогось значного, то, якщо раптом втрачаєш концентрацію, відразу відкочуєшся назад.

Ми зараз проходимо через період випробувань, над нами панує необхідність вийти в наступний раунд. Ми знаємо, що у нас є усе, щоб вийти з групи, але це треба підтверджувати результатом", - цитує бразильського футболіста офіційний сайт ФІФА.

"Усе, що ми можемо зробити, - перемогти "Порту" з АПОЕЛем

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:46.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум