SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Інше > Програмне забезпечення (ПЗ) для ПК

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.10.2011, 11:50   #1
RIZIK
Супер Модератор

Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
Типово

Стів Джобс хотів знищити Android

Колишній глава Apple Стів Джобс, який помер кілька тижнів тому від раку, одного разу заявив, що готовий витратити багато грошей і сил на те, щоб знищити операційну систему Android.

Як повідомляє "Бі-бі-сі", про це повідомляється в біографії Джобса, фрагменти якої потрапили в розпорядження АР. Згідно з книгою, Джобс вважав, що при створенні Android були вкрадені елементи операційної системи Apple iOS.

Виходячи з фрагмента біографії, одного разу Джобс заявив: "Я знищу Android, тому що це вкрадений продукт. Я готовий розв'язати через це термоядерну війну".

Також Джобсу нібито належить цитата: "Я витрачу всі сили, якщо знадобиться, і витрачу кожен пенні з банківського рахунку Apple розміром в $ 40 млрд, щоб довести, що це неправильно".

Зазначимо, що до запуску ОС Android в 2007 році у компанії Apple складалися хороші відносини з Google.

Продукти цієї компанії, у тому числі карти, активно використовувалися на яблучних пристроях. Потім ситуація змінилася, з App store було видалено безліч програм, створених Google.

Нині на 48% смартфонів, якими користуються у світі, встановлена ​​ОС Android.

Волочиськ
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
RIZIK зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Телебачення Viasat Ukraina новини (Без обговорень!) sat-prof Провайдери платного ТБ 119 23.11.2022 23:39
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:25.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум