SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 05.11.2011, 12:51   #1231
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Вболівальників "Динамо" в Стамбулі атакували фанати "Бешикташа"

Після матчу групи етапу Ліги Європи між турецьким "Бешикташем" і київським "Динамо", який відбувся у Стамбулі в четвер, 3-го листопада, група київських вболівальників була атакована фанатами Бешикташа.

Під час самого поєдинку, турецька поліція затримала кілька фанатів київського "Динамо" за використання піротехніки на стадіоні. Після матчу близько 25-ти уболівальників "Динамо" вирушили до поліцейської дільниці для того, щоб дізнатися долю затриманих товаришів і спробувати домовитися про їх звільнення.

По дорозі до поліцейської дільниці, що знаходиться в районі Бешикташ, група динамівських фанатів була атакована турецькими уболівальниками. З криками "F*CK, Динамо" турки несподівано накинулися на українців. Як повідомляють учасники подій, турки активно використовували каміння, палиці і бруківку, а деякі з них були озброєні ножами.

Завдяки перевазі турецьких фанатів у чисельності українці були змушені окупувати найближчу піцерію і близько 10-ти хвилин тримали там оборону до прибуття поліції. За попередньою інформацією, один з фанатів київського "Динамо" отримав ножові поранення, декілька осіб за участь у заворушеннях будуть депортовані з Туреччини., пише sport.bigmir.net.
Старий 05.11.2011, 12:58   #1232
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Нападаючий Динамо переходить в Таврію
Нігерійський форвард Фанендо Аді не зміг пробитися в основний склад київського клубу

Як повідомив сьогодні клубній прес-службі віце-президент «Таврії» Дмитро Селюк, досягнута домовленість з донецьким «Металургом» про перехід в «Таврію» 21-річного нігерійського нападника Фанендо Аді. В даний час на правах оренди футболіст виступає за київське «Динамо», після закінчення якої (26 грудня) прибуде в розпорядження нашої команди.

Фанендо Аді вважається одним з найперспективніших нігерійських нападників. Свою кар'єру він починав на батьківщині в «Лагосі Ісландерс», потім перебрався до словацький «Тренчин» (протягом півтора сезонів в 39 матчах забив за команду 17 м'ячів). У січні 2011 року побував на перегляді в голландському «Аяксі», але через місяць підписав контракт з донецьким «Металургом».

Перехід Фанендо Аді в «Таврію» на прохання клубної прес-служби за телефоном прокоментували головний тренер полтавської «Ворскли» Микола Павлов і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков.

Микола Павлов:

- Вперше я побачив Аді у складі донецького «Металурга» у матчі проти моєї команди в Полтаві. Він справив враження нападника таранного типу. Я став за ним спостерігати, і в мене закралася думка: от би його в «Ворсклу» - замість Васі Сачко, у якого ігроцкой вік, на жаль, уже підходить до критичного. Проте в нас у клубі є принцип: ми не працюємо з гравцями через перекладачів. А Аді не знає російської мови. Знав би - із задоволенням запросив би його в «Ворсклу». У цьому сезоні я бачив його в складі «молодіжки» київського «Динамо». Він нам забив м'яч, та й в цілому справив дуже хороше враження. Враховуючи вік Аді і те, що він ще обов'язково буде рости, думаю, це дуже серйозне посилення для «Таврії».

Артем Франков:

- Аді, на мій погляд, класний форвард. Його гра мене дуже вразила, причому ще у складі донецького «Металурга», особливо по матчу з «Шахтарем». Пару раз я бачив його у грі за молодіжний склад київського «Динамо». Для мене загадка, чому Аді не знайшов себе в «Динамо». По всій видимості, це чисто тренерське рішення не задіяти гравця. Хоча за «молодіжку» «Динамо» він грав досить результативно - забивав постійно. Це гравець, який володіє потужними габаритами і при цьому вміло може тримати м'яч внизу. Він один з тих класних форвардів, які можуть обіграти двох, трьох захисників, і які можуть як створити епізод, так і вирішити його самостійно. Вважаю, це дуже серйозне посилення для «Таврії».
Старий 06.11.2011, 11:03   #1233
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Валенсія" скинула "Леванте" з 3-го місця Прімери

Серед шести команд, які провели в Іспанії суботні поєдинки 12-го туру, забила голи лише "Валенсія".

"Валенсія" вийшла на третє місце чемпіонату Іспанії з футболу, здобувши перемогу над "Леванте" в валенсійському дербі. Матч закінчився з рахунком 2:0.

На 31-й хвилині Хаві Вента вразив власні ворота, а Альберто Коста на 50-й хвилині встановив остаточний підсумок гри.

Гра була безкомпромісною - футболісти "Леванте" отримали шість жовтих карток, гравці "Валенсії" - три.

Це друга поразка поспіль "Леванте" після вражаючої переможної серії. Нагадаємо, що в минулому турі ця команда поступилася "Осасуні".

Після 11 матчів на рахунку "Валенсії" 24 очки. У "Леванте" залишилося 23 бали.

Лідером Прімери залишається "Реал", у якого 25 очок і гра з "Осасуною" в запасі. У "Барселони", якій сьогодні належить зіграти з "Атлетиком" на виїзді, 24 очки.

У двох інших суботніх матчах 12-го туру чемпіонату Іспанії глядачі так і не побачили голів - нульовими нічиїми завершилися поєдинки "Бетіс" - "Малага" та "Мальорка" - "Севілья".
Старий 06.11.2011, 12:00   #1234
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

"Динамо" прибуло до Харкова у складі 19 футболістів

У суботу, 5 листопада, в другій половині дня київське "Динамо" провело на базі в Конча-Заспі тренування, після закінчення якої відразу вирушило до Харкова, де сьогодні команді Юрія Сьоміна доведеться провести матч 16-го туру чемпіонату України проти "Металіста".

У цьому поєдинку наставник біло-блакитних розраховує на 19 футболістів, повідомляє прес-служба клубу.

Воротарі: Шовковський, Коваль.

Захисники: Бетао, Сілва, Хачеріді, Юссуф, Алмейда.

Півзахисники: Вукоєвич, Гармаш, Нінкович, Корреа, Алієв, Рибалка, Дуду, Харуна.

Нападники: Ідейє, Шевченко, Кравець, Аді.

У матчі з "Металістом" не зможуть зіграти відразу кілька провідних гравців "Динамо". Через дискваліфікацію цей поєдинок пропустять півзахисник Андрій Ярмоленко та нападник Артем Мілевський. Продовжують відновлюватися після травм захисники Тарас Михалик і Горан Попов. Захворів на ангіну півзахисник Олег Гусєв.

У неділю в обід у динамівців заплановано розминка на стадіоні "Металіст". Потім відпочинок, установка на гру.
Старий 06.11.2011, 14:41   #1235
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

На матч проти "Металіста" Сьомін узяв 19 футболістів

У суботу у другій половині дня "динамівці" провели на базі у Конча-Заспі тренування, по закінченню якої відразу вирушили до Харкова.

Юрій Сьомін у недільному матчі проти "Металіста" розраховує на 19 футболістів, пише прес-служба клубу.

Воротарі: Шовковський, Коваль

Захисники: Бетао, Даніло Сілва, Хачеріді, Юссуф, Алмейда

Півзахисники: Вукоєвіч, Гармаш, Нінковіч, Корреа, Алієв, Рибалка, Дуду, Аруна

Нападники: Ідейє, Шевченко, Кравець, Аді

Через дискваліфікацію пропускають звітний матч півзахисник Андрій Ярмоленко та нападник Артем Мілевський, продовжують відновлюватися після травм захисники Тарас Михалик і Горан Попов.

Захворів на ангіну півзахисник Олег Гусєв.
Старий 06.11.2011, 22:08   #1236
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Динамо" остудило запал "Металіста" у Прем'єр-лізі

У центральному матчі 16-го туру чемпіонату України з футболу "Динамо" в гостях обіграло "Металіст" з рахунком 2:1.

Майстерність Брауна ідей і відмінна гра Олександра Шовковського забезпечили київському "Динамо" перемогу над "Металістом" в матчі, що відбувся в Харкові.

Незважаючи на те, що склад "Динамо" був ослаблений відсутністю дискваліфікованих Ярмоленко і Мілевського, у київського клубу знайшовся форвард, зусиллями якого команда Сьоміна змогла здобути таку важливу перемогу, зберігши перше місце в Прем'єр-лізі.

Динамівцям вдалося забити швидкий гол - на 8-й хвилині Брауну Ідей вдався чудовий удар під поперечину.

"Металіст" пішов відіграватися, але, не реалізувавши пару непоганих можливостей для взяття воріт Шовковського, пропус другий гол у свої ворота. На 33-й хвилині Пшеничних не реалізував вихід один на один, а через дві хвилини ідей не без допомоги рикошету подвоїв перевагу "Динамо".

Кінцівка першого тайму також пройшла при безперервних атаках "Металіста", продовжилися вони і на початку другого. Проте впевнено грав Шовковський. Особливо запам'ятався сейв Сашо після удару з місця Соси в "дев'ятку".

І все ж "Металіст" зумів розмочити Шовковського. Удар Тайсона воротар відбив, але Марко Девич вдало зіграв на добиванні.

У "Металіста" залишалося ще 15 хвилин на те, щоб хоча б зрівняти рахунок у матчі. Найреальніший шанс відзначитися втратив Вільягра, який на першій доданій хвилині матчу перекинув м'ячем Шовковського, але й ворота.

2:1 - перемога "Динамо", який зберіг першу позицію у Прем'єр-лізі. На одне очко від них відстає "Шахтар", а "Металісту" тепер буде непросто знову нав'язати боротьбу двом лідерам українського футболу.

Прем'єр-ліга. 16-й тур. "Металіст" - "Динамо" - 1:2

Девіч (76) - Ідейє (8, 35)

"Металіст": Дишленкович, Вільягра, Папа Гуйє, Торсільері, Пшеничних, Фініньо (Бланко, 72), Едмар, Торрес (Крістальдо, 46), Тайсон, Соса, Девіч

"Динамо": Шовковський, Данило Сілва, Алмейда, Юссуф, Бетао, Вукоєвич, Гармаш (Рибалка, 89), Корреа, Алієв (Хачеріді, 68), Шевченко, Ідейє

Торсільєрі, Тайсон - Шевченко, Гармаш, Рибалка, Хачеріді
Старий 06.11.2011, 22:12   #1237
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Сьомін: "Іноді можна грати некрасиво, але ефективно"
"Динамо" продемонструвало ефективний футбол у матчі проти "Металіста".

Про це заявив головний тренер киян Юрій Сьомін в ефірі телеканалу "2+2".

"Найголовніше - ми не хотіли йти з першого місця. Гра вийшла не дуже красивою, до цього ми грали краще. У нас були проблеми з діючими гравцями. Проблеми зі здоров'ям у Михалика, Хачеріді не зміг би провести весь матч, Гармаш, Мілевський, Ярмоленко, - сказав він.

"Хлопці - молодці, грали на результат. Ми раді, що перебуваємо на першому місці. Іноді можна грати некрасиво, але ефективно. У дербі зіграли два лідери, зазначу, що "Металіст" знаходиться в хорошому фізичному стані", - розповів фахівець
Старий 06.11.2011, 23:25   #1238
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Маркевич: "Неприємно програвати такі матчі"

У матчі проти "Динамо" у "Металіста" була повна перевага.

Про це заявив тренер команди Мирон Маркевич, пише сайт клубу.

"Звичайно, неприємно програвати такі матчі. Повна перевага. Виконавська майстерність було на високому рівні у Ідейе, але так давати забивати не можна нашим захисникам. Гра проходила практично на одній половині. Треба забивати, маючи таку перевагу - треба було її реалізовувати. Нічого нового, напевно, я не скажу", - зазначив тренер.

"Всі емоції були всередині. Я не бажав би нікому мати такі емоції. Але така у мене робота. А те, що я не ходив по технічній зоні, нічого не означає: нервів я багато сьогодні втратив", - підсумував Маркевич.
Старий 07.11.2011, 17:08   #1239
sacha
Передовик

Типово

Букмекери не вірять в шанси України у грі проти німців
Збірна Німеччини з футболу буде фаворитом товариській зустрічі з командою України
Такої думки дотримуються букмекери провідної європейської контори Bwin.

Так на перемогу підопічних Льова експерти готові приймати ставки з коефіцієнтом 1,55, у той час як на перемогу України букмекери пропонують ставити 1 до 6.

Нічия також здається експертам сумнівним результатом протистояння - коефіцієнт ставок 3,75, пише comments.ua.

Нагадаємо, що матч-відкриття стадіону "Олімпійський" в Києві відбудеться в п'ятницю, 11 листопада. В Україну гру покаже телеканал "Інтер", початок трансляції о 21:45
Старий 07.11.2011, 18:04   #1240
sacha
Передовик

Типово

Фахівець з фізпідготовки: Пінколіні неправильно готує "Динамо" до гриПричиною не надто виразної останнім часом гри київського "Динамо" є неправильна підготовка до гри, зокрема, помилки італійського фахівця Вінченцо Пінколіні.

Про це досить авторитетний фахівець в області фізпідготовки, не побажавши, щоб його ім'я звучало в даному контексті, заявив "Контрактам".

"Проблема в Вінченцо Пінколіні. Італійський тренер використовує під час розминки невідповідну для гри в футбол аеробну підготовку", - вважає він.

"Пінколіні - в минулому бігун на 400 метрів. Власне, в розминці він використовує комплекс завдань з власного спортивного досвіду, спрямований на функціональну витривалість", - зазначає експерт.

"Але у футболі, де важлива витривалість швидкісна, такі елементи не лише неефективні, але й шкідливі. Після розминки комплексу гравці потрапляють в функціональний поршень і в момент, коли отримують футбольні навантаження, просто задихаються. Зверніть увагу, що "Динамо" стикається з цими проблемами регулярно", - цитує фахівця kontrakty.ua

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:40.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум