![]() |
|
|
#2201 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
У лісі було чути дівочий крик, який помалу переходив у жіночий.
*** Вмираюча старенька кличе свою внучку і каже їй: - Послухай мене, онучка, я тобі заповідаю свою ферму. Там 3 будинки, 6 тракторів, 1 комору, 1 курник, 20 корів, 10 коней, 10 овець, 10 кіз та 10 машин. внучка: - Та ти що, бабуля! І де ж знаходиться ця ферма, про яку я навіть не знала? - На Фейсбуці.
|
|
|
#2202 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
дружина:
- Ах ти невдячний! Я тобі труси, шкарпетки перу, їжу готую ... чоловік: - Сама невдячна! Якщо б не я, ти б про це тільки й мріяла, а так, реально при справі. __________________________________________________ ______________ - Кращий спосіб перевірити чоловіка на вірність - задати сплячому чоловікові під ранок питання: - До своєї підеш чи в мене залишишся? __________________________________________________ _________________ Люблю цицькатих дівчат, бо коли їх обіймаєш, відчуваєш шо між вами шось є.
|
|
|
|
#2203 |
|
Передовик
|
Що спільного між блондинкою і Інтернетом?
Дуже багато користувачів. ____________________________________ Як заставити блондинку в понеділок зранку сміятися? Розказати їй анекдот в п'ятницю в вечері. __________________________________________________ Як визначити що факс відправила блондинка? На ньому буде почтова марка. _________________________________________________ Чого блондинка міняє памперс своїй дитині раз в місяць? На упаковці написано до 3 кг. __________________________________________________ _ Знаєте чого блондинки їдять чіпси прямо в магазині? Того що на упаковці написано: "Відкривати тут"
|
|
|
|
#2204 |
|
Передовик
|
Берег Чорного моря. Відпочивають дві сім 'ї – російська і українська.
Їх маленькі – п 'ятирічні – діти голяком бавляться у піску. Український хлопчик уважно розглядає російську дівчинку: “Казали мені батьки, що українці відрізняються від росіян, але щоб аж настільки!” __________________________________________________ ___________________ Зловив українець золоту рибку і каже: - Хочу, щоб мертві москалі пливли в трунах по Дніпру. Рибка: - Та не не всі москалі такі погані, зустрічаються серед них і добрі. Українець: - Ну добре, тоді нехай погані москалі пливуть в поганих трунах, а добрі в добрих.
|
|
|
|
#2205 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Вихована людина ніколи не скаже "Пішов ти ...", він скаже: "Я бачу, ви далеко підете"
**** Тільки наші люди, щоб відпочити від компьютера, сідають дивитись телевізор.
|
|
|
#2206 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Двоє на нудистському пляжі:
- Люба, я люблю тебе. - НЕ БАЧУ! |
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
- Я пиріжки з чорницями люблю, у мене тому зір 100%.
- А я з грибами - у мене зір 150%. - Це як? - Бачу те, чого немає.
|
|
|
#2208 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Заповіт вчительки фізики починається зі слова «Дано».
|
|
|
|
|
|
#2209 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Дружина ввечері пристрасно шепоче чоловіку:
- Любий, може, давай...Бо в нас давно вже не було сексу... - Чоловік спросоння: - Маленька поправочка - у тебе...
|
|
|
#2210 |
|
Передовик
|
— Оголошую вас чоловіком і дружиною!
— Як чоловіком і дружиною?! Ти ж казала — в кіно підемо! __________________________________________________ ____ Усі жінки мріють про гарних і ніжних чоловіків, які б їх розуміли. Але, на жаль, всі такі чоловіки вже мають коханців... __________________________________________________ __________________ — Скажіть, лікарю, а я буду жити? — Будете. Та я б вам не радив...
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |