SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 16.11.2011, 19:25   #221
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Україна - на 9-му місці серед фаворитів Євро
Збірна України знаходиться в середині списку претендентів на "золото"Євро-2012, фаворитами є чинні чемпіони іспанці.

Це стало відомо з котирувань, оприлюднених найбільш авторитетною букмекерською конторою світу William Hill.

Цей перелік виглядає наступним чином:

1. Іспанія - 3,5
2. Німеччина - 4,33
3. Голландія - 7
4. Італія - 11
5. Англія - 12
6. Франція - 12
7. Португалія - 17
8. Росія - 21
9. Україна - 34
10. Хорватія - 41
11. Швеція - 51
12. Греція - 51
13. Польща - 51
14. Данія - 51
15. Ірландія - 67
16. Чехія - 67
Старий 17.11.2011, 10:05   #222
sacha
Передовик

Типово

Два харківські готелі виключено з програми підготовки та проведення Євро

Два харківські готелі "Росинка" та "Водолій" виключено з програми підготовки та проведення міста Євро-2012.

Відповідне рішення прийнято на сесії Харківської міськради.

Готелі виключили з програми через нездатність власників готелів підготувати об'єкти до початку Євро-2012.

У зв'язку з цим, обсяг фінансування підготовки харківських готелів до євро-2012 зменшився на 6,45 млн грн. до 1 млрд 795,55 млн грн.

"Головна проблема у підготовці харківських готелів до Євро-2012 є відгомін фінансової кризи та відсутність коштів у власників готелів. Перенесення термінів будівництва - це не проблема. Головне, щоб готелі були готові до лютого 2012 року. Ці готелі не укладуться в терміни", - повідомив заступник Харківського міського голови Олександр Попов.

Незважаючи на ситуацію, що склалася, загальну кількість номерів у готелях, необхідних для розміщення цільових груп УЄФА й уболівальників, збільшено з 3855 номерів до 3863 номерів. Це пов'язано з тим, що у програму включили центр "Місто".

Для розміщення "сім'ї УЄФА" залучать 65 готелів на 3855 номерів. Туроператором вже законтрактовано 43 готелі на 2113 номерів. При цьому дефіцит становить 652 готельних номери. На стадії будівництва чи реконструкції знаходяться ще 15 готелів, пише ukrinform.ua.
Старий 22.11.2011, 10:34   #223
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

На жеребкування Євро-2012 приїдуть Шмейхель і Ван Бастен

На церемонію жеребкування фінальної частини Євро-2012, яка 2 грудня відбудеться у столичному палаці "Україна", з’їдеться увесь європейський футбольний бомонд. Зокрема, до України завітають президенти УЄФА та ФІФА, легенди світового та зірки сучасного футболу, головні тренери національних збірних-учасниць майбутнього турніру.

Про цепід час прес-конференції "200 днів до Євро-2012"» розповів директор місцевого організаційного комітету Маркіян Лубківський. За його словами, організаційний процес підготовки до жеребкування триватиме тиждень.

"Участь у фінальному жеребкуванні візьмуть президент УЄФА Мішель Платіні, президент ФІФА Йозеф Блаттер, легендарні футболісти: Зінедін Зідан, Луїс Суарес Мірамонтес, Марко ван Бастен, Петер Шмейхель. І це лише невелика частина тих гостей, які своєю присутністю звеличать це велике футбольне дійство, яке чекає нас 2 грудня у палаці "Україна", – відзначив Маркія Лубківський.

Він нагадав, що церемонія жеребкування фінальної частини Євро-2012 розпочнеться о 19:00 за київським часом і триватиме 54 хвилини. Концертну програму забезпечать 140 артистів, серед яких відома українська співачка Джамала, заслужений ансамбль танцю П. Вірського та ще одна зірка світового масштабу, ім’я якої поки тримають в таємниці. Ведучими церемонії, яка транслюватиметься на весь світ, стануть Ольга Фреймут і Петро Собчинський – відомі телеведучі у приймаючих країнах Євро-2012. Жеребкування у чотирьох групах буде проводитися в зворотному порядку (за винятком кошика №1), а це означає, що після того, як чотири сіяні команди будуть розміщені у верхній частині груп A, B, C і D, далі відбудеться жеребкування кошика № 4, 3 і 2, повідомляє Інформаційний центр Україна-2012.
Старий 22.11.2011, 12:07   #224
sacha
Передовик

Типово

Гравці збірної Чехії оштрафовані федерацією футболу за святкування виходу на Євро-2012

Федерація футболу Чехії оштрафувала футболістів національної команди на 2 мільйони крон (близько 106 тисяч доларів) за неналежне святкування виходу збірної на Євро-2012.

Після перемоги у стиковому матчі чемпіонату Європи зі збірною Чорногорії чеські гравці скандували образливі речівки на адресу екс-форварда команди Радека Друляка, який протягом відбіркового циклу критикував гру чехів.

Капітан збірної Чехії Томаш Росіцкі приніс вибачення за поведінку партнерів по команді, але це не врятувало футболістів від штрафу.
Старий 28.11.2011, 16:08   #225
slavko1235
Активіст

Вік: 40
Дописи: 258
Львів
Мій ресівер: ORTON HD X403p
Типово

Євро-2012: "Танго 12" - офіційний м'яч українсько-польського турніру.

Стало відомо назву офіційного м'яча для українсько-польського чемпіонату Європи. Технічний партнер УЄФА "Адідас" вирішив відновити до Євро-2012 лінійку "Танго" і назвав своє нове творіння, яким і будуть гратися всі поєдинки турніру, "Танго-12".

Як пише Інформаційний центр "Україна-2012", німецьким журналістам, за п'ять днів до проведення церемонії жеребкування фінальної частини Євро-2012, коли і планувалося офіційно представити м'яч турніру, вдалося не тільки дізнатися назву м'яча, а й добути його фотографії.

Церемонія жеребкування пройде в київському палаці Україна в п'ятницю, другого грудня. М'яч тестували футболісти "Баварії" і "Мілана", а виконавчий директор компанії "Адідас" Герберт Хайнер заявляв, що це - революційне досягнення компанії. Він буде ще швидше, ніж скандально відомий "Jabulani", розроблений для ЧС-2010 року і викликав безліч протестів з боку голкіперів турніру.

Повідомляється також, що розробники "Танго-2012" врахували всі сучасні вимоги, побажання футболістів і навіть такі тонкощі, як висота, на якій проходив турнір.

Нагадаємо, перший "Танго" з'явився на ЧС-78 в Аргентині. На Євро-1980 в Італії розробники представили м'яч "Танго Італія", двома роками пізніше на ЧС в Іспанії був "Танго Іспанія", на чемпіонаті Європи-1984 - "Танго Мундіаль", а на Євро-1988 збірна Радянського Союзу грала в фіналі з Нідерландами м'ячем "Танго Європа".

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 29.11.2011, 10:30   #226
sacha
Передовик

Типово

Під час Євро-2012 у день матчу будуть вихідні у чотирьох містах?

У зв’язку з проведенням футбольних матчів Євро-2012 буде перенесено певні робочі дні в Києві, Львові, Донецьку і Харкові.

Рішення щодо цього незабаром прийме Кабінет Міністрів України, інформує Урядовий портал.
Старий 29.11.2011, 19:00   #227
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Сьогодні, 29 жовтня, у Харкові відкрили перший п'ятизірковий готель, який готовий прийняти гостей. В урочистій церемонії відкриття об'єкта, який побудували спеціально до Євро-2012, взяв участь Віце-прем'єр-міністр - Міністр інфраструктури України Борис Колесніков, повідомляє Укрінформ.

Борис Колесніков оглянув новий готель і побажав харків'янам «більше постояльців, хороших гравців, і аби Харків був відомий не лише футболом, не лише Яною Клочковою», а й іншими спортсменами.

Готель розташований у 15 хвилинах їзди від історичного центру міста. Тут 50 номерів, включаючи один для людей, схильних до алергії, і один для інвалідів. До послуг гостей - різноманітна інфраструктура, що відповідає «зірковості» готелю, наприклад, центр зимового гольфу і 3 тенісні корти.

Будівництво було розпочате у травні 2010 року. Українська компанія «Форс – З» інвестувала в об'єкт 210 млн гривень, загальна площа готельного комплексу - 9 тис. 850 кв. метрів.
Старий 29.11.2011, 19:08   #228
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Трапаттоні - тренер Ірландії до 2014

72-річний італійський фахівець Джованні Трапаттоні і його помічник Марко Тарделлі, що домоглися зі збірною Ірландії виходу на чемпіонат Європи 2012 року, отримали нові контракти до літа 2014 року, повідомляють британські ЗМІ. Факт укладення нової угоди підтвердив виконавчий директор футбольної асоціації Ірландії Джон Делейні. Повідомляється, що частинау зарплати італійським тренерам буде платити ірландський бізнесмен Денис О'Бран.

"Дуже радий, що продовжу працювати зі збірною Ірландії. Я завжди говорив, що ми з Марко Тарделлі робимо таку роботу, яка дозволяє цій команді рости і розвиватися. Це величезна честь для мене - працювати тут. Ми з нетерпінням чекаємо продовження роботи", - сказав Трапаттоні.
Старий 29.11.2011, 19:11   #229
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Шевченко: Україна в цей важкий час зробить все для підготовки Євро-2012

Нападник київського "Динамо" і національної збірної України Андрій Шевченко поділився думкою про підготовку країни до європейської першості, висловивши упевненість, що Україна зможе провести турнір на найвищому рівні.

"Євро-2012 для України - відмінна можливість показати себе всьому світу. Країна в цей важкий час зробить все можливе, щоб підготуватися до турніру на найвищому рівні. Думаю, буде ще чимало зроблено для того, щоб продемонструвати красу нашої держави як уболівальникам, так і учасникам змагань", - цитує нападника британська преса.
Старий 29.11.2011, 19:13   #230
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Україна чудово підготується до чемпіонату Європи з футболу 2012 року та радо зустріне численних гостей турніру. Впевненість в цьому в інтерв’ю телекомпанії CNN висловив нападаючий київського «Динамо» та національної збірної України, капітан «синьо-жовтих», Андрій Шевченко.

За його словами, для нашої країни континентальна першість-2012 – чудова можливість відкрити себе цілому світові. «Я думаю, що країна в цей важкий час зробила все можливе, щоб підготуватися до турніру якнайкраще. І я думаю буде ще чимало зроблено для того щоб, продемонструвати красу нашої країну як простим вболівальникам, так і учасникам змагань», – відзначив легендарний футболіст.

Напередодні жеребкування фінальної частини Євро-2012 телеканал CNN присвятив цілий тиждень україно-польському турніру. З 26 листопада до 3 грудня в ефірі телеканалу вийде ряд репортажів про підготовку до Євро-2012.

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:45.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум