![]() |
|
|
#2241 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Друзі запитують у Василя:
- Ти чому на весілля перестав ходити? - Я тепер більше на похорон... - А чому? - Там хоч не запитують6 "Ну, а ти коли...?" - Ви надто напружені, вам треба розслабитися... Я, наприклад беру свою дружину, іду в ресторан... - Спасибі за пораду, лікарю, я так і зроблю. Де я можу знайти вашу дружину?
|
|
|
#2242 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
-Іване,ти чому так багато п'єш?
-Бо з'їв яблуко непомите. __________________________________________________ ________________________ - Чувак... Я влюбився!)) - Да ладно? В кого? - В Софку? - Хм, дак ви ж вчора тільки перший раз гуляли? - Нє, ти зрозумій, вона ідеал! - Ну? - Кароч, провів її до підїзду, стоїмо, вона мене на чай запрошує, тіпа, дома нема нікого, а я опираюсь, тіпа на роботу завтра... Ну і тут вона мені каже: - Та не соромся ти, у мене також носки диряві) Мля, ну як я міг після цього не закохатись? =)
|
|
|
#2243 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Заслуженій вчительці української мови і літератури приснився жахливий сон. Азаров диктує диктант,а Янукович пише.
|
|
|
#2244 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Зловив Іван-дурень в ополонці щуку. Та йому:
- Відпусти ти мене, Іване, я будь-яке твоє бажання по-щучому велінню, на твоє хотіння виконаню! Зрадів він, кинув щуку назад в ополонку і говорить: - Хочу знати, не злазячи з печі, все що в світі діється за лісами-за горами, за морями-окіянами. Хочу під музику балдіти, на голих дівок день і ніч вирячатися, з заморськими дурнями переписуватися і всі нові анекдоти про Царя-батечка першому в світі дізнаватися! Так Іван-дурень став першим на Русі користувачем Інтернету. __________________________________________________ ________________________ Мужик зайшов у поїзд на Одесу, бачить - зовсім місць немає. Вирішив одну штуку викинути. Ходить і примовляє: - Нічого, все одно її спіймаю! - Кого? - Так кобра з сумки втекла ... Пасажирів як вітром здуло, мужик ліг і заснув. Вранці прокидається і питає у провідника: - Скоро Одеса? - Та яка Одеса? Вчора якийсь ідіот кобру випустив, так вагон відчепили, і ось стоїмо.
|
|
|
#2245 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Син прийшов з вулиці.
- А санки де? - Дав дівчинці покататися, вона з дідусем, принесуть ... Пораділи звичайно, що хлопчик добрий, шкода тільки, що легковірний. Через дві години точно, принесли санки, і шоколадку йому дідусь купив. А син дістає з кишені стільниковий і говорить дідові: - Ось вам ваш телефон ...
|
|
|
#2246 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
З телефонної розмови на роботі:
- Як вас звати? - Мене не треба звати. Я сам приходжу. - А якщо серйозно? - Славік. - А по батькові? - З такою зарплатою просто Славік... |
|
|
|
|
|
#2247 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
- Будильник дзвонив!?
- Дзвонив. - І що?! - Сказав, що передзвонить. ______________________________________ - Мaмо, мaмо! - Каже Червона Шaпочкa. - Я тут до бaбусі пішлa через ліс, a тaм лісоруби, побачили мою червону шaпочку - і стaли до мене всіляко сексуaльно домогaтися і пристaвaти! Мaмa, зриває з дівчинки червону шaпочку: - Лісоруби кажеш... Пристaвaли... Посидь поки домa! Мaмa швидко!
|
|
|
#2248 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Лікарю якщо ви вилікуєте мене від інтернет-залежності, я добавлю вас до друзів вконтакті.
|
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
На операційному столі лежить тесть, хірург - зять:
- Синку, ти, головне, коли почнеш, не забудь про те, що якщо моя дружина стане вдовою, вона неодмінно захоче переїхати жити до вас з Машею.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |