![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
На МУЗ стартують два нові шоу про красу і перетворення
![]() Минулий вікенд січня МУЗ запускає дві гучні прем'єри: реаліті "Боляче, але задоволена" і шоу "Нова я". Про красу, перетворення і бажання стати краще, виглядати молодше і бути щасливішим. "Боляче, але задоволена" - веселе і легке реаліті про клініку пластичної хірургії, де самотній гей Ренд Рашер коле всьому Голлівуду ботокс. Знаменитості, включаючи одіозну Дженіс Дікінсон, багаті гранд-дами Беверлі-Хіллс, досвідчені метросексуали, - все без розуму від Ренда і його таланту омолоджувати особи. Паралельно глядачі спостерігають за тим, як живе Ренд: положення кращого косметолога Беверлі-Хіллс зобов'язує виглядати відмінно щодня і навіть на побаченнях є тільки йогурти! "Боляче, але задоволена" - виключно цікаве реаліті про індустрію краси і тих, хто цю індустрію обслуговує. "Нова я" - шоу про повне перетворення зовнішності! У кожній серії професіонали індустрії моди знаходять звичайну жінку, яка опустила руки, припинила за собою стежити і втратила віру в себе. Героїню програми фарбують, створюють їй нову модну зачіску, одягають в стильний одяг і роблять професійну фотосесію. Наприкінці шоу один знімок з фотосесії розміщують на знаменитій площі Таймс-Сквер у Нью-Йорку на цілий тиждень. Ці вихідні на музею будуть дуже красивими. Не пропустіть! Реаліті "Боляче, але задоволена" стартує на МУЗЕЮ 28 січня в 13:05 Шоу "Нова я" стартує на МУЗЕЮ 29 січня в 14:30 |
|
|
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |