SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 30.01.2012, 21:43   #1581
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Ван Бастен: Мессі потрібна свобода

Екс-наставник збірної Нідерландів Марко ван Бастен в інтерв'ю іспанським ЗМІ поділився думкою стосовно гри нападника "Барселони" Ліонеля Мессі. Як і багато хто, колишній форвард "Мілана" відзначив і одноклубників талановитого аргентинця.

"Мессі більше оточений висококласними гравцями, ніж свого часу Дієго Марадона. Я з ним не знайомий близько, проте мені здається, що йому не подобаються жорсткі тактичні схеми. Йому потрібна свобода, і він отримує її завдяки наставникові команди Пепу Гвардіолі. Але не викликає сумнівів, що саме він є сьогодні найкращим футболістом світу. Крім того, дуже імпонує його скромність", - сказав ван Бастен.
Старий 31.01.2012, 10:45   #1582
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

В МЮ проблеми з голкіперами
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Голкіпер "Манчестер Юнайтед" Давід Де Хеа пропустив останнє тренування клубу через хворобу, а його основний конкурент за місце в воротах Андерс Ліндегорд отримав травму і покинув заняття на милицях, повідомляє Daily Telegraph.

Молодий іспанець, який став одним з головних винуватців поразки "МЮ" від "Ліверпуля" (1:2) в матчі 1/16 фіналу Кубка Англії, подзвонив тренеру Алексу Фергюсону і повідомив, що погано себе почуває. А Ліндегорд, який отримав травму під час двосторонньої гри, залишив тренувальну базу "червоних дияволів" у Каррінгтоні на милицях.

Нагадаємо, у розпорядженні Фергюсона залишаються лише два воротарі - Томаш Кущак і Бен Еймос, який останній раз виходив на поле в травні минулого року.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 31.01.2012, 12:04   #1583
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Анжи пропонує Тевесу €18 млн в рік

Як повідомляють італійські ЗМІ, керівництво Анжи зробило Карлосу Тевесу дуже привабливу пропозицію.

За інформацією La Gazzetta dello Sport і Sky Italia, боси клубу з Махачкали готові платити Тевесу 18 мільйонів євро на рік.

Трансферне вікно в Росії відкрито до березня, тому цілком ймовірно, що сторони вступлять у переговори. Втім, Тевес нібито не горить бажанням продовжити кар'єру в Росії.
Старий 31.01.2012, 13:55   #1584
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

У вівторок, 31 січня, київське "Динамо" представить свій новий офіційний сайт.

Презентація пройде в конференц-залі стадіону Динамо ім. Валерія Лобановського, її початок - о 13:00.

У заході візьмуть участь керівники клубу, гравці, розробники і творці нового продукту.

Нагадаємо, на початку 2011-го року президент "Динамо" Ігор Суркіс пообіцяв вболівальникам, що в новий сезон клуб увійде не тільки з новою емблемою, але і з новим офіційним сайтом. Проте його відкриття в результаті затрималося.

Влітку минулого року клуб обіцяв запустити сайт восени, проте цього так і не відбулося.

Його розробкою займалася веб-студія Zима. Саме вона створила сторінку "Динамо" Київ Web TV.
Старий 31.01.2012, 17:38   #1585
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Погребняк вже у "Фулхемі"

Нападник збірної Росії Павло Погребняк офіційно оформив свій перехід із "Штутгарта" до "Фулхема".

Контракт 28-річного форварда був підписаний сьогодні в Німеччині.

Нагадаємо, що і сам футболіст, і його агент Олег Артемов неодноразово висловлювали бажання змінити команду, щоб напередодні чемпіонату Європи-2012 мати постійну ігрову практику.
Старий 31.01.2012, 20:49   #1586
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Індзагі: я не можу піти з Мілана

38-річний нападник "Мілана" Філіппо Індзагі заявив, що він прийняв рішення залишитися в стані россонері, незважаючи на зацікавленість у його послугах з боку багатьох клубів.

"Я вирішив залишитися. Було б важко зважитися на відхід з "Мілана", враховуючи особливо той момент, що остаточне рішення слід було приймати за короткий період часу. За останні дні я отримав велику кількість пропозицій, і, знаєте, це приємно, коли тебе хочуть роздобути так багато клубів, незважаючи на те, що тобі вже 38.

Хотілося б подякувати "Сієні" та керівникам цього клубу. Вони зробили все, щоб придбати мене. Але я все ж хочу залишитися в "Мілані". Хочу, щоб свою останню гру я провів у футболці цього клубу. Я не можу піти", - зазначив Індзагі.
Старий 01.02.2012, 10:12   #1587
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Найкращим тренером Німеччини визнали Хітцфельда
Німецька газета Bild провела опитування серед своїх читачів, щоб з'ясувати їхню думку щодо найкращого тренера бундесліги всіх часів.

В результаті опитування з'ясувалося, що вболівальники віддають перевагу Оттмару Хітцфельду, який очолює нині збірну Швейцарії.

На другому місці опинився екс-наставник менхенгладбахської "Боруссії" Ганс Вайсвайлер. Останній очолював менхенгладбахцев з 1964 по 1975 рік. Команда тричі під його керівництвом ставала чемпіоном ФРН.
Старий 01.02.2012, 13:10   #1588
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Болтон - Арсенал. Прев’ю матчу

Матч першого кола між Болтоном та Арсеналом закінчився поразкою гостей на "Емірейтс Стедіум" з рахунком 0:3. Голи Робіна Ван Персі і Алекса Сонга перетворили опір "Болтона" в беззастережну капітуляцію. Та загадувати результат сьогоднішнього матчц не варто, оскільки Арсенал так і не вийшов на стабільний курс, перемоги змінюються поразками, чудеса - провалами, і так далі.

"Арсеналу" слід звернути особливу увагу на гру "Болтона" на другому поверсі. Справа в тому, що всі три свої голи у ворота "гармашів" в минулому сезоні, Болтон забив з "другого поверху".

Венгер може з гордістю спостерігати за статистикою останніх ігор "Арсеналу" проти "Болтона", в яких "каноніри" здобули дев'ять перемог і одного разу програли.

Команда Овена Койла в одинадцяти останніх іграх не може похвалитися "замкнутими" воротами. Враховуючи атаку "Арсеналу", ймовірність переривання "чорної серії" надзвичайно мала.

До бойового складу "Арсеналу" повертається Бакарі Санья, який не грав з жовтня минулого року після отримання складного пошкодження. Санья вже входить у розширений склад на ігри, і готується повноцінно повернутися в Прем'єр-лігу.
Старий 01.02.2012, 15:24   #1589
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Головний тренер донецького "​​Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував можливий трансфер півзахисника Вілліана у "Челсі".

"Ми хочемо допомогти Вілліану. Але кожен футболіст має свою вартість. Це гравець високого рівня, і ми не можемо продати такого футболіста за ціною, яка нижче його рівня, як нам пропонують. Вілліан молодий, він дуже багато зробив для "Шахтаря". Але йому є куди рости. Йому потрібно ще набиратися досвіду. І я знаю, що він здатний дати "Шахтарю" набагато більше, ніж він це зробив досі", - цитує Луческу прес-служба "гірників".
Старий 01.02.2012, 15:28   #1590
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Роналду, Рауль, Агуеро та інші мають зв’язок з наркобароном
Поліція виявила зв'язок з мафією півзахисника мадридського "​​Реала" Кріштіану Роналду, його колишнього партнерова по команді Гуті, нападнику німецького "Шальке-04" Рауля, колишніх гравців "Атлетико" Паулу Футре і Серхіо Агуеро, який зараз грає за англійський "Манчестер Сіті".

У заяві поліції говориться про відомого наркобарона Лауро Санчеса Серрано, більш відомому як Лауро. Відомо, що він шукав будинок для Роналду при переході португальця в "Королівський клуб". А тепер збирається тиснути на Рауля, щоб футболіст профінансував дебют кар'єри одного боксера.

"Серрано прикривається під організацією, що надає людям певні послуги. Але це просто маскування, яка приховує його діяльність в контексті організованої злочинності. Його особистість викликає страх і повагу не тільки в мафіозних структурах", - йдеться в заяві поліції.

В даний час Серрано взято під варту.
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:44.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум