![]() |
|
|
#1601 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Експерт ФІФА: В Єгипті все було сплановане
![]() Експерт ФІФА Вальтер Гагг зазначив, що стадіон в Порт-Саїді, де вчора вболівальники місцевого «Аль-Масрі» влаштували масові заворушення, що призвели до загибелі 74 осіб, відповідає всім вимогам з безпеки. Гагг сам інспектував арену, яка приймала матчі Кубка Африки-2006 та молодіжного чемпіонату світу-2009. Експерт вважає, що все що відбулося на полі були заздалегідь спланованою акцією, а в такій ситуації органи правопорядку вже не могли запобігти загибелі людей, повідомляє АР. |
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
"Динамо" втратило Вукоєвича, Гусєва і Шевченко
На вчораішньому тренуванні тренерський штаб, крім Михалика та Калитвинцева, не дорахувався ще кількох футболістів. Огнен Вукоєвич відправився у рідну Хорватію, де проходить відновні процедури на гомілкостопі. Завтра тренерський штаб чекає повернення півзахисника в розташування команди. Не брав участі в тренувальних заняттях Андрій Шевченко. Після вчорашнього дня нападник відчув біль в передній поверхні стегна. Проведене в місцевій клініці МРТ показало дісторзію (розтягнення) м'язових волокон передньої поверхні стегна. До тренувань Шевченко зможе приступити не раніше ніж через тиждень. Біль в попереку не дозволила тренуватися сьогодні і Олегу Гусєву. Щоб не ризикувати здоров'ям півзахисника, тренерський штаб рекомендував йому утриматися сьогодні від участі у тренуваннях.
|
|
|
#1603 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
В Террі забрали капітанську пов'язку в збірній
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! 31-річний захисник "Челсі" Джон Террі буде позбавлений капітанської пов'язки в збірній Англії. Террі повинен продовжувати грати у складі команди, вважають в асоціації футболістів Англії, однак він повинен бути відсторонений від капітанства, поки не закінчиться судовий розгляд. Террі звинувачується в расистських образах на адресу гравця "Куїнз Парк Рейнджерс" Антона Фердінанда, хоча сам Джон заперечує звинувачення в расизмі. Захисник "Челсі" повинен постати перед судом 9 липня.
|
|
|
|
#1604 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Визначено дати проведення перенесених матчів серії A
В Італії визначили дати проведення ще чотирьох перенесених через негоду матчів 21-го туру Серії A. Нагадаємо, через рясні снігопади та сильний мороз кілька ігор, запланованих на середину цього тижня, не відбулися. Таким чином, матчі "Аталанта" - "Дженоа" і "Парма" - "Ювентус" відбудуться 15 лютого, 21 лютого зустрінуться "Болонья" з "Фіорентиною", матч "Сієна" - "Катанія" пройде 22 лютого. Матч 22-го туру італійської серії A між "Ромою" і "Інтером", відкладений через негоду, все ж відбудеться цього вік-енду. Зустріч, яка була спочатку запланована на суботу, 4 лютого, відбудеться 5 лютого.
|
|
|
#1605 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Чемпіонат Німеччини. 20 тур. "Нюрнберг" приймає "Боруссію" Д
Чемпіонат Німеччини 20 тур 3 лютого Нюрнберг 0:0 (перший тайм) Боруссія Д Початок о 21:30 4 лютого Герта -:- Ганновер-96 Початок о 16:30 Шальке-04 -:- Майнц Початок о 16:30 Байєр -:- Штутгарт Початок о 16:30 Хоффенхайм -:- Аугсбург Початок о 16:30 Вольфсбург -:- Боруссія М Початок о 16:30 Гамбург -:- Баварія Початок о 19:30 5 лютого Фрайбург -:- Вердер Початок о 16:30 Кайзерслаутерн -:- Кельн Початок о 18:30
|
|
|
#1606 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Marbella Cup. "Динамо" стартувало з перемоги
"Динамо" обіграло на зборах в Іспанії в рамках кубка Марбельї самарські "Крилья Совєтов". Таким чином, київський клуб вийшов у півфінал турніру. Marbella Cup 3 лютого "Крилья Совєтов" - "Динамо" (Київ) - 0:2 (0:0) Голи: 0:1 - Ідейе (49), 0:2 - Мілевський (85) "Динамо": Шовковський, Данило Сілва (Алмейда, 24), Бетао, Попов, Алієв (Корреа, 68), Ярмоленко (Лухтанов, 87), Ідейе (Ескобар, 81), Мехмед (Нінковіч, 60), Хачеріді (Рибалка, 46), Гармаш (Аруна, 25), Дуду (Мілевський, 46)
|
|
|
#1607 |
|
Передовик
Ukraine
|
Фердинанд: не хочу бути капітаном збірної Англії
![]() Захисник "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердинанд повідомив, що не хоче знову ставати капітаном збірної Англії. Нагадаємо, 3 лютого капітанської пов'язки в національній команді був офіційно позбавлений захисник "Челсі" Джон Террі. Крім Фердинанда в наступники Террі пророкують Стівена Джеррарда, Джо Харта і Ешлі Коула. 33-річний Фердинанд став капітаном в 2010 році, але згодом головний тренер "трьох левів" Фабіо Капелло повернув пов'язку Террі. "Я не хочу бути капітаном збірної Англії після останніх подій. Я хочу тільки зосередитися на грі за "Манчестер Юнайтед". Якщо мене включать до складу національної команди, я буду щасливий", - написав Фердинанд у своєму "твіттері". |
|
|
|
|
|
#1608 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Шахтар" проекзаменує ЦСКА перед матчем з "Реалом"
Столичний ЦСКА визначився зі спаринг-партнером, який проекзаменує команду Лєоніда Слуцкого перед першим матчем плей-офф Ліги чемпіонів проти мадридського "Реала". Ним став останній володар Кубка УЄФА, чемпіон України донецький "Шахтар". Гра відбудеться 16 лютого у турецькій Анталії. В даний час організатори матчу ведуть переговори про його трансляцію на території Росії, пише sovsport.ru.
|
|
|
#1609 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Роман Лазарович підписав контракт з Динамо Київ
Ряди молодіжної команди київського Динамо поповнив 17-річний атакуючий півзахисник Футболіст вперше зацікавив динамівських тренерів ще восени минулого року, коли в складі збірної хлопців 1995 р.н. добре проявив себе в товариському матчі з динамівськими резервістами. Після цього отримав запрошення на перегляд. Роман двічі приїжджав до Києва лише на час, тепер же залишиться в столиці надовго. Вперше вболівальники побачили футболіста в стартовому матчі Меморіалу Макарова проти «Єдності» з Плисок. Тоді підопічні Олександра Хацкевича поступилися 0:1, а Лазарович провів на полі весь перший тайм. «Моя улюблена позиція в центрі поля, під нападаючими. Але в разі необхідності можу зіграти як крайнього півзахисника, так і форварда». У складі юнацької збірної України Роман взяв участь в міжнародному турнірі на призи Білоруської федерації футболу. Збірна Україна (U-17) під керівництвом Олександра Петракова здобула чотири перемоги, а Лазарович взяв участь у всіх матчах, відзначився забитим м'ячем і трьома гольовими передачами. По поверненню до Києва з ним був підписаний контракт.
|
|
|
#1610 |
|
Передовик
Ukraine
|
Тотті: Ми потребуємо підтримки уболівальників
![]() Капітан "Роми" Франческо Тотті сподівається, що шанувальники римського клубу не залишать команду у важкий момент. Нагадаємо, що римляни після гарного початку 2012 року не можуть перемогти вже в двох іграх Серії А поспіль. "Я прошу фанатів не кидати нашу команду, тому що ми завжди маємо потребу в їхній допомозі і підтримці. Особливо сильно вболівальники нам допомагають в непрості періоди, подібні нинішньому. Ми постійно намагаємося відплатити фанатам своєю грою на полі", - сказав Тотті. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |