![]() |
|
|
#2596 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Першокласник кримської школи приxодить після уроків додому, та й мовить домашнім по-українськи:
- А в нас в школі всі уроки тепер та по-українськи ведуться. А ще сьогодні після занять ми анкету заповняли, то я в графі національність написав, що я yкраїнець. Всі очі вилупили... А батько й каже: - Гаваріш, шо yкраінєц тєперь? Ну-ну... Значіт завтра поєдєш в школу не на лєгковушке, а на автобусе, як всє бaндеровци єздят. Поняв? А дідусь і собі: - А в школу внучєк на завтрак я тебе дам нє 8 долларов, а 1 грівну. Як в украінском банкє, 1 к 8-і. Харашо? А мати: - Ну вот сейчас Ми будєм кушать осетрінку с крабамі, якую дядя с Дальнєго вастока прівєз, а Ти будєш кушать картошку, як украінци. Харашо? Сидять всі їдять... А мати знову, підморгуючи до всіx з усмішкою, та й каже: - Ну што синочєк, як воно, xарашо бить украінцем, а-а-а? А той мовчазно так, насуплено та й каже: - Я... я всього тільки як годину українець, а як вас москалів вже ненавиджу...
|
|
|
#2598 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Верховна Рада України. Абрівіатура- ВРУ. Чого ви ще від них чекаєте?
********* От кажуть, в 2012 кінець світу... і особливо ніхто не переймається! А от якби сказали, що в 2012 відключать інтернет, тоді було би реально страшно !!!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |