SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 09.02.2012, 18:12   #1661
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Юрчишин увійшов у штаб Шарана, Кучеров займатиметься юнацькими командами

Спортивний директор "Карпат" Степан Юрчишин відтепер працюватиме у тренерському штабі Володимира Шарана.

Як розповів сам Юрчишин, йому хочеться допомогти клубу, адже Володимира Шарана він уже давно знає, пише прес-служба клубу.

"Коли відроджували "Карпати", ми навіть встигли з ним разом пограти. Згодом він грав у "Карпатах", коли я був тренером "зелено-білих". Разом ми дійшли до фіналу Кубка України. Тепер будемо разом робити все можливе, щоб вивести команду на серйозний рівень", - сказав він.

Натомість Павло Кучеров, який готував команду до поєдинків чемпіонату та Кубку України наприкінці першої частини сезону, відтепер зосередиться на роботі з дитячими та юнацькими командами ФК "Карпати".

Він координуватиме команди карпатівської СДЮШОР та Академії, команду U-19 та молодіжну команду "Карпат".
Старий 09.02.2012, 19:33   #1662
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Трагедія у чеській Спарті

Віце-президент празької Спарти Лукаш Пшибил був знайдений мертвим в офісі клубу. Йому було 33 роки. Пшибил був виявлений мертвим сьогодні в обід, однак лікарі, що прибули на стадіон Летна, лише констатували смерть.

Причина смерті поки з'ясовується - на місці працюють поліцейські.

"Лікарям залишалося тільки оглянути тіло і констатувати смерть", - повідомила прес-служба празької швидкої допомоги.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 09.02.2012, 19:33   #1663
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Де Хеа хоче стати легендою МЮ

Після приїзду в "Манчестер Юнайтед" Давид Де Хеа зіткнувся з численними труднощами, однак 21-річний голкіпер починає освоюватися в нових для себе умовах і має намір спростувати думку скептиків, які стверджують, що у нього немає майбутнього на "Олд Траффорд".

"Я збираюся провести в "Манчестер Юнайтед" багато років, - цитує іспанця The Sun. - Я хочу стати одним з великих голкіперів клубу і заслужити повагу до себе, хочу допомогти "МЮ" продовжити писати свою славну історію. Пітер Шмейхель був легендою і зразком для наслідування для будь-якого воротаря, в тому числі і для мене".

"Я думаю, буде справедливо сказати, що Прем'є-Ліга і Ла Ліга є найсильнішими чемпіонатами світу, проте всі знають, що в Англії більше фізичної боротьби і потрібно бути готовим до цього. Треба зберігати концентрацію і увагу протягом всього матчу".

"Коли я їхав в "МЮ", я знав, що тут багато навісів і багато силової боротьби і що саме в такому стилі мені доведеться грати, тому був готовий зіткнутися з новими для себе речами і відчував упевненість, що в підсумку у мене все вийде"
Старий 09.02.2012, 19:34   #1664
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Квитки на матч Голландія-Німеччина продані

Квитки на матч групового турніру Євро-2012 між збірними Нідерландів та Німеччини, який відбудеться в Харкові 13 червня, вже практично продані.

Про це в інтерв'ю "Cпорт-експресу" повідомив директор департаменту з питань підготовки чемпіонату Європи харківської міської ради Олександр Нечипоренко. За його словами, станом на 9 лютого у продажу залишається всього лише вісім квитків на зустріч двох грандів.
Старий 09.02.2012, 23:36   #1665
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Єрьоменко: Отримав свій шанс забити київському "Динамо"

Переможний гол у ворота колишньої команди - неабияке досягнення.

Хавбек "Рубіна" Роман Єрьоменко, котрий забив у ворота київського "Динамо" у фіналі турніру в Марбельї, не приховував задоволення.

"Я відверто "наварив" в епізоді з пропущеним голом, тому треба було виправлятися Побіг вперед забивати, в результаті отримав свій шанс", - сказав він.

"Хоч турнір і товариський, але я дуже радий, що мій гол приніс "Рубіну" перемогу", - передає слова фінського хавбека championat.com.
Старий 09.02.2012, 23:45   #1666
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

ОФІЦІЙНО: Англію очолить Стюарт Пірс

Федерація футболу Англії знайшла тимчасову заміну Фабіо Капелло

Офіційний сайт Федерації футболу Англії стверджує, що тимчасовим керівником збірної Англії стане Стюарт Пірс, який займе це місце після раптової відставки Фабіо Капелло. Саме Пірс керуватиме англійською командою в матчі проти Голландії, запланованому на 29 лютого.

49-річний екс-гравець національної збірної Англії (78 матчів) на прізвисько «псих» з 2007 року є головним тренером молодіжної збірної своєї рідної країни, також Стюарт був асистентом Фабіо Капелло. Пірс суміщатиме посади тренера дорослої і молодіжної збірних до тих пір, поки Федерація футболу Англії не знайде більш відповідну кандидатуру на пост наставника «левів».
Старий 10.02.2012, 09:30   #1667
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Баббель очолив Хоффенхайм

Екс-наставник берлінської "Герти" Маркус Баббель призначений на пост головного тренера "Хоффенхайма", повідомляє німецька преса.

На цій посаді Баббель змінив звільненого Хольгера Станіславські. Останньому вказали на двері після поразки команди в матчі чвертьфіналу Кубка країни з "Гройтер Фюрт".

Нагадаємо, Баббель очолював "Герту" до грудня 2011 року. "Хоффенхаймом" він буде керувати вже в наступному матчі команди з бременським "Вердером", який відбудеться в рамках 21-го туру національної першості.
Старий 10.02.2012, 09:31   #1668
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Сієна б’є Наполі у півфіналі Кубка Італії

У першому матчі 1/2 фіналу Кубка Італії "Сієна" вдома впоралася з "Наполі". Господарі перестарались, забили аж три м'ячі, один з них у свої ворота. Команди тепер зіграють у Неаполі.

"Сієна" - "Наполі" - 2:1 (1:0)

Голи: Режіналдо 42, Д'Агостіно 66 - Пезолі 86 (автогол)

"Сієна": Фареллі, Бельмонте, Пезолі, Контіні, Анжело, Д'Агостіно, Гацці, Россі, Режіналдо (Джорджі 70), Манніні (Бріенца 63), Богдані (Ларрондо 51)

"Наполі": Де Санктіс, Кампаньяро, Каннаваро, Ароніка (Лавессі 57), Маджіо, Джемала, Гаргано, Суніга, Гамшик, Пандєв (Варгас 71), Кавані

Попередження: Пандєв 18, Манніні 19, Кампаньяро 23, Россі 87
Старий 10.02.2012, 09:32   #1669
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Німецькі ЗМІ: Роббен зверхньо поводився на тренуванні

Півзахисник мюнхенської "Баварії" Арьєн Роббен на останньому тренуванні вів себе зухвало і намагався командувати партнерами по команді, повідомляє німецька преса.

Згідно з інформацією джерела, футболіст збірної Нідерландів вів себе таким чином тому, що не вийшов на поле в останньому матчі команди, що відбувся в рамках чвертьфіналу Кубка Німеччини з "Шутгартом".

Наставник "Баварії" Юпп Хайнкес був дуже задоволений грою своїх підопічних і навіть не думав про те, щоб задіяти Роббена. Останній був цим більш ніж незадоволений.

Німецькі ЗМІ намагаються передбачити, як довго ще повинні будуть в "Баварії" терпіти поведінку футболіста.
Старий 10.02.2012, 11:19   #1670
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Молодь "Шахтаря" програла румунам

Молодіжний склад донецького "Шахтаря" у контрольному матчі програла одноліткам з румунського "Отопені".

Контрольний матч

"Шахтар" (молодь) – "Отопені" (Отопені, Румунія) – 0:1 (0:0)

"Шахтар" (1-й тайм): Гальчук, Караваєв, Вакуленко, Ордец, Жичиков, Нойок, Нехтій, Кисіль, Стебловський, Гришин, Загорулько.

"Шахтар" (2-й тайм): Важинський, Єфремов, Череда, Дуць, Писко, Кольцов, Малишев, Нехтій, Гринь, Чурко, Загорулько (Кисіль, 65)

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:08.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум