SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 12.02.2012, 22:41   #251
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

До Туреччини Шаран взяв 26 гравців

Літак з карпатівською делегацією на борту з львівського аеропорту імені Короля Данила Галицького вилетів о 15:15. Головний тренер «Карпат» Володимир Шаран на другий навчально-тренувальний збір до Туреччини взяв 26 гравців:

Воротарі – Андрій Тлумак, Мартін Богатінов, Роман Мисак, Олександр Ільющенков;

Захисники – Іван Мілошевіч, Ігор Ощипко, Степан Гірський, Тарас Петрівський, Роман Подоляк, Вадим Болохан та Ґреґор Балажіц;

Півзахисники – Ігор Худоб’як, Андрій Ткачук, Олег Голодюк, Ярослав Мартинюк, Даніло Авелар, Ігор Озарків, Ерік де Олівейра, Муртаз Даушвілі;

Нападники – Вільям Батіста, Михайло Кополовець, Лукас Перес, Сергій Зеньов, Володимир Гудима, Олександр Касьян та Олександр Гладкий.
Старий 13.02.2012, 12:16   #252
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Вперше за останні років 12, з тих пір як в 2000 році команду покинув Лев Броварський, "Карпати" очолив колишній гравець команди.

В інтерв'ю Контракти.UA тренер побічно дав зрозуміти, що надалі буде дотримуватися обраного колишнім тренерським штабом шляху, позначивши при цьому завдання, поставлені перед ним керівництвом клубу.

- Володимире Богдановичу, кілька днів тому "Карпати" повернулися з навчально-тренувального збору в Туреччині, який був для вас як тренера ознайомчим. Спільну мову з гравцями знайшли швидко?
- У своїх інтерв'ю футболісти відзначають, що атмосфера всередині колективу хороша. Це їхня думка і відчуття. Як на мене, то так воно і є. Нормальний мікроклімат. Не знаю, який був до цього, але впевнений, що був повний порядок, а потім сталося так, що психологічно команда виявилася не готовою до першої частини чемпіонату.

- Олег Кононов говорив, запорукою єврокубкового прориву був той факт, що він зумів переконати команду повірити у свої сили. Але потім ця віра була втрачена.Тепер вам доведеться зробити те, що вдалося Олегові Георгійовичу, заново?
- Мені здається, що віра не була втрачена. У команді залишилися ті ж люди, пішли тільки Денис Кожанов і Разван Кочіш. Основною причиною невдачі можуть бути тільки внутрішні проблеми в команді. Я не знаю про них досконально, але вважаю, що в турнірній таблиці команда посідає не те місце, яке повинна займати.

- Існує думка, що серія невдач в єврокубках, навіть в тих матчах, коли команда виглядала дуже добре, надломила "Карпати" психологічно. Мовляв, після цих поразок львів'яни стали діяти з краще укомплектованими командами обережно ...
- Упевнений, що безкомпромісності "Карпати" не втратили. Команда у Лізі Європи грала добре, за неї переживала вся Україна, всі наші українські суперники, зокрема, я, як тодішній тренер "Олександрії". Особливо в матчі з "Галатасараєм" не повірите, що я творив у себе в кімнаті, коли Федецький зрівняв рахунок в доданий суддею час.Але в цілому. Вважаю, з командою речі відбуваються логічні. Бувають підйоми і спади, від яких не застраховані не тільки "Карпати". Сподіваюся, що нинішній спад - тимчасовий.

- Ваші попередники на посту наставника "Карпат" говорили, що президент клубу Петро Димінський вимагав від них, щоб команда не просто грала на результат, а в першу чергу показувала видовищний футбол. Не кожному тренеру це вдавалося. Вам теж висунули таку умову?
- Звичайно. Я відразу сказав Петру Петровичу, що я за видовищний футбол, той, який подобається уболівальникам. Я прекрасно розумію президента. Він робить все можливе, щоб команда виглядала яскраво. Звичайно, багато залежить від того, які гравці в розпорядженні і тренерського штабу. Вважаю, що з нашим підбором виконавців цілі, поставлені Димінським, реалізувати реально. Тим більше, що у нас буде підсилення, тому можна працювати, досягати успіху і показувати дійсно видовищний футбол.

- В Олександрії футбол, демонстрований місцевою командою, людям
подобався.Враховуючи це, як сприйняли слова власника клубу Миколи Лавренко, що гра команди була «валідольною»?
- Чудово розумію президента, але думаю, що "валідольною" він вважав не стільки якість гри, скільки хвилювання за результат. Гра уболівальникам подобалася, люди мені самі про це говорили. Ми грали в хороший футбол, в той, в який могли грати, маючи під рукою виконавців певного рівня. Президент хотів, щоб ми частіше вигравали, обігравали «Зорю», «Оболонь», «Динамо». Ну, може, не "Динамо" та хоча б команди рівня "Олександрії". Врахуйте, що до початку чемпіонату вболівальник не знав майже нікого їх гравців «Олександрії». Але президент хотів нормальний результат, щоб спокійно сидіти на трибуні, а не хвилюватися. Це його право. Грою майже всі були задоволені.

- Ви не говорили президентові "Олександрії", що перед тим, як вимагати результат, потрібно забезпечити відповідний кадровий потенціал?
- Казав, але ми хотіли дати шанс тим хлопцям, які здобували путівку у вищу лігу.Президент мене підтримував, як підтримував тоді, коли ми виходили в прем'єр-лігу. У нас був нормальний колектив, не знаю, який зараз. Зізнаюся, що в літнє міжсезоння я хотів, щоб клуб придбав одного-двох гравців. Сказали потерпіти до зими. Ось я і до зими дотерпів.

- Що для вас означає повернення до Львова після стількох років мандрів Україною?
- Для мене це крок вперед. Буду прагнути підняти карпатівських дух, підняти команду з 13-й позиції. Але головне - у мене є бажання дуже багато працювати. Дай Бог, щоб ця робота була вдалою. Тут дуже важлива підтримка вболівальників і президента.

- Петро Димінський дав вам час на формування команди або вимагає результат уже до закінчення поточного сезону?
- Завдання поставлені чіткі: вийти через Кубок України в Лігу Європи і зайняти місце не нижче десятого в чемпіонаті. Вимоги дуже серйозні, я прекрасно усвідомлюю відповідальність. Але буде гра, буде якість - все буде в порядку.

- Свого часу ви говорили про те, що вам імпонувало співпрацю з Михайлом Фоменко в "Динамо". Як позитивний момент ви називали той факт, що Михайло Іванович до останнього не говорив, хто буде грати в основному складі. Зараз теж керуєтеся таким принципом?
- Я намагаюся дотримуватися думки Фоменко, але разом з тим переконаний, що хоча б за день до матчу склад команди потрібно знати і награвати. За день-два можна поміняти хіба що кілька позицій, тому обрану основу треба награвати під суперника і виходячи з цього планувати тренування тактичного плану. Вирішувати, яким буде склад в день гри, неправильно. Звичайно, можуть бути суб'єктивні причини, коли людина захворіла або ще щось в цьому роді. Але це вийнятки.

- Ви розповідали, що німецький фахівець Берндт Штанге, з яким ви працювали в "Дніпрі" був прихильником залізної дисципліни, аж до того, що всі гравці повинні виходити в однакових носках на тренування, кожен футболіст був зобов'язаний помити свій м'яч. Порушники штрафувалися ...
- Зараз в цьому питанні я повністю наслідую Штанге. Так було в "Олександрії", так поступаю і з приходом в "Карпати". Всі повинні тренуватися в однакових щитках, однакових шкарпетках. З одного боку, зараз це не проблема, але нерідко буває, коли футболісти самовільно можуть одягнути "Адідас", "Найк". Але раз "Карпати" виступають в екіпіровці Joma, то давайте її дотримуватися. Тому що в першу чергу це команда, з таких дрібниць починається дисципліна. Я хлопцям в "Карпатах" все пояснив і вони, здається, мене зрозуміли.

- Сергій Ковалець від співпраці зі Штанге перейняв інше. З його ініціативи футболісти "Металіста", а потім і "Оболоні" їздили на збори за дніпровським зразком з дружинами ...
- Я в команді тільки два тижні, тому дещо буду міняти в процесі роботи. Якщо команда буде показувати результат, то заради Бога, можуть їхати і з дружинами, і з дівчатами. Головне, щоб грали і показували гру.

- Олег Кононов говорив, що при ньому серце "Карпат" завжди буде українським. Ви будете дотримуватися цього напрямку чи для вас національність футболістів, котрі виходять на поле, не принципова?
- У першу чергу буду робити ставку на українців, тим більше, що у "Карпат" дуже хороша школа. Але якщо іноземець буде сильніше, то буду ставити його. У мене є принцип, в команді повинен бути присутнім дух, а дух повинен бути у тих людей, які дійсно хочуть грати в "Карпатах". Росте багато хороших доморощених гравців, яких я буду активно підпускати до основи. Можливості представників молодіжного складу вивчити ще не встиг, але юні Олександр Іллюшенко, Роман Мисак, Ярослав Мартинюк, Володимир Гудима, Степан Гірський вже в обоймі, це футболісти, яких я знаю і на яких розраховую. Всі вони - місцеві, доморощені хлопці. Дух у нас присутній, але потрібно кожен день пояснювати, щоб були готовими психологічно, щоб він не пропав. Я однозначно за те, щоб грали лише українці. Але якщо Лукас чи Ерік сильніше, то на поле виходитимуть вони. Для мене головне, щоб у команді був характер. Якщо характеру немає - це не команда.
Старий 13.02.2012, 17:24   #253
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

"Карпати" прилетіли в Туреччину

В неділю, рівно о 17:00 літак з футболістами «Карпат» на борту приземлився в аеропорту Стамбула. За дві години делегація «зелено-білих», яка налічує 39 чоловік, вирушила далі на Анталію, де і проведе найближчі два тижні.

В Стамбулі до команди приєднався карпатівський новобранець Олександр Гладкий, який з поміж інших львівських футболістів виділявся одягом: уся команда була в фірмових клубних спортивних костюмах, в той час як володар Кубка УЄФА 2009-го року ще не встиг перевдягнутися і був в «цивільних» джинсах та чорній куртці.

В літаку, який прямував на Анталію, Гладкий сидів поруч із Сергієм Зеньовим. Однак в дорозі хлопці майже не спілкувалися: перший дивився фільм, а другий читав книжку. На це в обох пішло ледь менше години – стільки часу тривала подорож до узбережжя Середземного моря.

Ще за годину після прильоту «Карпати» опинилися в п’ятизірковому готелі Selin Kamelya, що розташований в селищі Чолакли. Втім, як і на минулих зборах, прилеглу територію вивчати ніхто не став – на дворі було вже темно. Відтак львів’яни лише повечеряли та пішли відпочивати перед першим днем других тренувальних зборів.

Втім, ще перед сном, партнери зібралися разом, щоб привітати з уродинами словенського захисника Ґреґора Балажіца, якому виповнилося 24 роки. Цього разу традиційне «Многая літа» першим затягнув... Ні, не Ерік, а Володимир Шаран. А далі привітальну пісню в унісон підхопила вся команда.
Старий 13.02.2012, 18:53   #254
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Шаран: "На третьому зборі буде багато тактичних і теоретичних занять"

На третьому зборі львівських "Карпат" буде багато тактичних і теоретичних занять.

Про це офіційному сайту клубу розповів наставник команди Володимир Шаран.

"Звичайно, найкраща робота – це коли усе в комплексі. Треба додати у швидкості, багато буде тактичних та теоретичних занять", - сказав він.

"Крім того ми запланували одразу чотири спаринги: 15-го лютого, 18-го, 20-го та 24-го. Таким чином під час цього етапу підготовки ми будемо вже визначатися з основним складом. Як не як, не за горами перша офіційна гра", - зазначив наставник.

На питання, чи вже визначив для себе він кістяк команди, Шаран відповів: "Звичайно. Я придивлявся, працював з хлопцями і вже певні думки щодо цього маю. Дай Бог, щоб всі здорові були – це найголовніше".
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 13.02.2012, 21:10   #255
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Квитки на "Таврію" з 1-го березня

Перепустки на матч 22-го туру чемпіонату України між «Карпатами» та сімферопольською «Таврією» надійдуть у продаж 1-го березня.

Матчем проти «Таврії» 11-го березня «Карпати» відкриють футбольний сезон у Львові. Придбати перепустки на довгоочікуваний поєдинок можна буде в касах стадіону «Україна» (щодня з 12:00 до 17:00), а також у магазинах «Фанат» на вулиці Вороного, 3, Івана Франка, 32 та на вулиці Липова Алея, 5 (ТЦ «Україна»).

Графік роботи магазинів «Фанат»

вул. Вороного, 3
• Понеділок – п’ятниця: з 10:00 до 20:00
• Субота – неділя: з 11:00 до 19:00

вул. Івана Франка, 32
• Понеділок – п’ятниця: з 10:00 до 19:00
• Субота – неділя: з 11:00 до 17:00

вул. Липова Алея, 5
• Вівторок – неділя: з 10:00 до 17:00
• Понеділок – вихідний

Найдешевші квитки у фан-зону коштуватимуть 20 гривень і за традицією будуть розповсюджуватись в офісі Громадської організації «Завжди вірні» (пл. Міцкевича, 6/7) з 5-го березня. Найдорожчі перепустки у центральні сектори коштуватимуть 100 гривень.

Графік роботи офісу ГО «Завжди вірні»:
• Понеділок – п’ятниця: з 17:00 до 20:00

Зазначимо, що зважаючи на численні побажання вболівальників, ФК «Карпати» проводить активну роботу з вдосконалення системи продажу квитків. Так, у найближчих планах клубу відкриття так званих віддалених кас (точок реалізації квитків у супермаркетах в найбільш населених районах міста), запровадження онлайн-продажу квитків через Інтернет та за допомогою мережі терміналів миттєвої оплати. Усі нововведення планується втілити вже з нового чемпіонату.

Незабаром зазнає змін і система проходження вболівальників на стадіон «Арена Львів». Якщо під час матчу «Карпати» – «Динамо» діяла звична контрольно-пропускна система, то з нового чемпіонату вболівальники потраплятимуть на стадіон через турнікети.

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ АБОНЕМЕНТІВ!

Попри всі намагання адаптувати пластикові абонементи Karpaty Club Card під контрольно-пропускну систему стадіону «Арена Львів», зробити це виявилось неможливим. Таким чином усі власники перепусток на домашні матчі «Карпат» отримають по п’ять безкоштовних квитків.

Власники абонементів у 14-17 сектори стадіону «Україна» отримають квитки у фан-зону нового стадіону (А08 – А11). Власники класичних Karpaty Club Card отримають квитки у сектор А04, володарі срібних та золотих Karpaty Club Card розташуються у секторах А30 та А31. Таким чином, система залишається така ж, як і на поєдинок «Карпат» проти київського «Динамо».

Обмін абонементів на квитки розпочнеться у суботу, 25-го лютого, в магазині «Фанат» на вулиці Вороного, 3. Уболівальники зможуть ОТРИМАТИ ОДРАЗУ 5 КВИТКІВ на матчі «Карпат» проти «Таврії», «Олександрії», донецького «Металурга», «Волині» та «Кривбаса».

ФК «Карпати» цілком розуміє, що завдає своїм найвідданішим уболівальникам – власникам абонементів – зайвих клопотів у вигляді необхідності одного разу завітати до центрального магазину «Фанат». У період реалізації пластикових карток сезону 2011/212 на домашні матчі команди на стадіоні «Україна» про переїзд на «Арену Львів» не йшлося. Приносимо свої вибачення і гарантуємо максимально теплий прийом у «Фанаті» під час обміну абонементу на квитки. ФК «Карпати» докладе усіх зусиль, аби вже з наступного сезону власники абонементів якомога комфортніше і без зайвих клопотів могли відвідувати «Арену Львів» і підтримувати команду.
Старий 13.02.2012, 21:51   #256
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Гладкий вже на зборі Карпат в Анталії

Вже екс-нападник дніпропетровського "Дніпра" Олександр Гладкий, який відданий в оренду у львівські "Карпати", прибув у розташування біло-зелених на збір до Туреччини.

Як повідомляє офіційний сайт "Карпат", після прильоту на турецький збір у Стамбул в неділю, 12 лютого, футболісти "Карпат" оселилися в п'ятизірковому готелі Selin Kamelya, який розташований в селищі Чолакли.

Делегація "Карпат", яка налічує 39 осіб, пробуде в Анталії протягом двох тижнів.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.02.2012, 10:57   #257
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

З відновленням весняної частини чемпіонату на нашому сайті стартує новий конкурс для наших користувачів.

Конкурс буде проходити у 10 турів. У кожному турі Вам потрібно буде дати відповідь на 5 питань.

- Рахунок матчу.
- Гравець, який заб'є гол за "Карпати".
- Інтервал першого забитого голу в матчі.
- Кількість попереджень у "Карпат".
- Гравець, якого першого замінять у складі "Карпат".

НАРАХУВАННЯ БАЛІВ

1) Рахунок матчу.
- 3 бали за правильно вказаний результат матчу.
- 5 балів за правильно вказаний рахунок.

2) Гравець, який заб'є гол за "Карпати"(вказати лише одного).
- 1 бал за варіант "ніхто не заб'є".
- 2 бали, якщо вгаданий гравець нападник.
- 3 бали, якщо вгаданий гравець півзахисник.
- 4 бали, якщо вгаданий гравець захисник.
- 10 балів, якщо вгаданий гравець воротар.
- 10 балів за варіант "Суперник заб'є у свої ворота".

3) Інтервал першого забитого голу:
0-15
16-30
31-45+
46-60
61-75
76-90+
1 бал за правильну відповідь.

4) Кількість попереджень у "Карпат".
2 бали за правильну відповідь.

5) Гравець, якого першого замінять у складі "Карпат".
3 бали за правильну відповідь.
ПРИЗИ

1-ше місце - ігрова футболка львівських "Карпат".

2-ге місце - ексклюзивна роза (з підписом гравця "Карпат")

3-тє місце - вимпел.

1) Рахунок матчу "Зоря" - "Карпати".

3) Інтервал першого забитого голу в матчі:
0-15
16-30
31-45+
46-60
61-75
76-90+

УВАГА!!! Прийом прогнозів закінчується за 15 хв. до початку матчу. Відповідь можуть надсилати лише зареєстровані користувачі. Правильні відповіді на запитання відправляти на ОП(особисті повідомлення) користувачу KONKURS. Всі питання залишайте нижче – у коментарях. Відповіді викладені у коментарях не братимуть участь в конкурсі. ВСІ ВІДПОВІДІ в ОП.
ПРИКЛАД ЗАПОВНЕННЯ
1) Рахунок матчу "Зоря" - "Карпати".
0:1

Петрівський

3) Інтервал першого забитого голу в матчі:
61-75

0

Петрівський
Старий 14.02.2012, 14:13   #258
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

"Карпати" хочуть взяти Фаркаша "за так"

Як вже повідомлялося, львівські "Карпати" планують підписати словацького оборонця Павєла Фаркаша, але лише зараз стали відомими обставини трансферу.

Умови, що пропонують "Карпати", сайт румунського "Васлуя". де грає Фаркаш, назвав "унікальними".

"Васлуй" може похвалитися унікальною пропозицією у футбольному світі: після значних інвестицій в покупку словака, український клуб "Карпати" звернувся до нас з "казковою" пропозицією", - пишуть румуни.

"Вони хотять взяти Фаркаша безкоштовно, пропонуючи лише 20% від наступного продажу футболіста", - йдеться далі.

Справа в тому, що термін угоди Фаркаша з клубом добігає кінця влітку 2012-го року, тому "Карпати" за півроку можуть отримати футболіста взагалі безкоштовно.
Старий 14.02.2012, 19:06   #259
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Вболівальники хочуть бачити Худоб'яка капітаном

За результатами опитування, яке проходило на нашому сайті можна зробити висновок, що львівські вболівальники повністю довіряють Ігору Худоб'яку у ролі капітана.

В опитуванні "Кого Ви хочете бачити капітаном "Карпат"?" 43% проголосували за Худоб'яка. Друге місце зайняв сербський захисник "зелено-білих" Іван Мілошевіч, який набрав 14% голосів. На третьому місці іспанський легіонер "Карпат" Лукас. В його активі 9% голосів від користувачів нашого сайту.
Старий 14.02.2012, 19:06   #260
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Гладкий: "Я залишився задоволеним всім, що побачив тут"

На півдорозі в Анталію до «Карпат» приєднався новобранець команди Олександр Гладкий. Вже наступного дня нападник провів своє перше тренування в таборі «зелено-білих». Амбіції футболіста не можуть не порадувати тренерський штаб на чолі з Володимиром Шараном.

– Вчора ти провів перший день з командою. Яке перше враження про команду?
– Я залишився задоволеним всім, що побачив тут. Хочу подякувати хлопцям – вони мене добре прийняли. Хороший колектив, дружня атмосфера тут присутня і чудова команда. Тому можу констатувати, що в плані прийому пройшло все дуже добре.

– З ким ти оселився в готелі?
– З Андрієм Тлумаком. Він, мабуть, найдосвідченіший в команді серед гравців. Я його знаю вже давно, ми неодноразово зустрічалися на полі один проти одного. Загалом я й інших хлопців знав ще за молодіжними збірними, за матчами один проти одного. Тобто знайомі в мене тут вже були.

– Коли ти дізнався, що тобою цікавляться «Карпати», якою була твоя перша реакція?
– Дізнався я про це від Володимира Богдановича Шарана, який до мене зателефонував і запропонував переїхати до Львова, сказавши, що на мене розраховує. Вже після цього в мене не було жодних сумнівів щодо переїзду.

– Раніше ти неодноразово виходив на поле проти «Карпат» в матчах чемпіонату. Які тоді склав враження про нашу команду?
– «Карпати» на моїй пам’яті завжди були хорошою і сильною командою, яка ставила перед собою найвищі завдання. Зайвого представлення ця команда не потребує. Пригадую, коли «Карпати» брали участь в Лізі Європи минулого сезону, я дивився матч з «Галатасараєм». Тоді львів`яни пройшли в основний раунд, показавши хороший футбол проти сильного турецького суперника. Тому я чудово знав, що тут хороші гравці і що собою представляє ця команда.

– Вчора в тебе був перший робочий день в новій команді. Не важко було?
– Ні. Все пройшло добре. Зараз у всіх командах проходить найважливіший процес підготовки до сезону. Тому я і налаштував себе на роботу і максимальну віддачу.

– Свого часу, виступаючи за інші команди, ти відзначався голами у воротах «Карпат»...
– ... А тепер я гратиму за них. Тому і не хочу про це говорити.

– А є в тебе футбольна мрія?
– Кожен футболіст про щось мріє і чогось прагне. Я не є виключенням. Я хочу потрапити до заявки збірної України. Але насправді це мрія, яку дуже важко буде втілити, адже останній рік в мене випав в ігровому плані. Проте ще є час, є 10 матчів чемпіонату, в яких я спробую щось довести. Треба забивати як можна більше і показувати хорошу гру. А вже там побачимо – як Бог дасть.

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 4 11.04.2016 20:38
"Мультифід" або декілька голів на 1 антену. Porter Вибір супутникогово обладнання 14 17.07.2015 11:50
Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? Porter Не знаєш, де написати? Пишем тут. 3 30.08.2010 00:24

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:57.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум