SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 26.02.2012, 21:37   #151
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Таврія" повернулася до Сімферополя

26-го лютого футболісти сімферопольської "Таврії" повернулися з навчально-тренувального збору, який кримчани проводили в турецькій Анталії.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Попереду у сімферопольців підготовка до першого офіційного матчу сезону, який відбудеться 4-го березня.

В цей день "Таврія" на Республіканському стадіоні "Локомотив" прийматиме донецький "Металург".
Старий 27.02.2012, 12:45   #152
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Карпати повернулися до Львова

Вчора зелено-білі завершили свій тренувальний збір у Туреччині і вирушили додому. До Львова Карпати прилетіли чартерним рейсом з Анталії.

Головний тренер клубу Володимир Шаран дав інтерв'ю відразу в аеропорті, розповівши про найближчі плани Карпат. Сьогодні відбудеться одне тренування, у вівторок гравці отримають вихідний. А вже починаючи з середи команда почне підготовку до поєдинку 21-го туру УПЛ проти луганської Зорі.
Старий 27.02.2012, 20:09   #153
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Ілсіньо: Я отримав хороший урок

Втікач з "Шахтаря" півзахисник Ілсіньо повністю розкаявся у своєму вчинку та буде робити все можливе, аби відпрацювати на 100% контракт з "Шахтарем".

Про це заявив сам бразилець під час зустрічі з фанами клубу, повідомляє офіційний сайт "гірників".

"Я повернувся, ніби до себе додому. Пригадую спілкування з людьми, згадую мову. Я повернувся туди, де жив раніше. Повернувся додому. Буду дуже старатися, щоб завоювати місце в складі, скористатись своєю можливістю. Я добре тренуюся і роблю для цього все", - запевнив віе.

"Я отримав хороший урок. Зрозумів, що помилявся, й усвідомив свою помилку. Але я повернувся в Донецьк, аби знову бути в "Шахтар" і грати за цю команду! Докладатиму максимум зусиль і намагатимуся знову забити гол "Динамо", як робив це раніше", - продовжив він.

За словами Ілсіньо, в нього були дві пропозиції від російських клубів, пропозиція від італійської "Катаньї", а також деяких клубів із Арабських Еміратів.

"Інтернасьонал" хотів придбати права на мене, підписавши зі мною контракт на п'ять років. Але не було такої можливості. Людина з клубу – екс-футболіст, з яким я раніше разом грав, – мені чітко пояснила ситуацію, до якої я потрапив. Вона відверто пояснила мені процеси, що відбуваються. У моє становище увійшли та відпустили", - розповів він про ситуацію в Бразилії.

"Моя дружина та моя дитина вже тут. А "Донбас-Арена" - найкращий стадіон у світі. В усякому разі, з-поміж тих арен, які я бачив, ця найкраща. На обігрів трибун я також звернув увагу. Це дуже добре для усіх, хто тут є присутнім", - зазначив Ілсіньо.

"Чи хотів би вже в неділю вийти на поле? Якщо Містер поставить мене до складу – я готовий грати! Ми добре підготовлені. Але щодня продовжуємо покращувати показники. "Дніпро" завжди був дуже складним суперником. Це сильна команда, яку непросто обіграти". - оцінив він наостанок найближчого суперника.
Старий 28.02.2012, 12:02   #154
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

В оренді Чорноморця гравець збірної Албанії

Сьогодні Чорноморець підписав угоду з бухарестським Динамо про оренду 24-річного албанського нападника Еліса Бакая.

Оренда розрахована до кінця поточного сезону, і виключне право викупу футболіста належить одеському клубу.

Еліс Бакай народився 25 червня 1987 року в Тирані (Албанія). Зріст - 175 см, вага - 68 кг. В даний час Бакай перебуває в розташуванні першої збірної своєї країни, якій 29-го лютого потрібно провести товариський матч з Грузією
Старий 28.02.2012, 17:36   #155
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Каменюка буде капітаном "Зорі"

На загальнокомандних зборах "Зорі" було затверджено, що капітаном команди відтепер буде півзахисник Микита Каменюка.

Раніше капітанську пов'язку носив голкіпер Ігор Шуховцев, який у це міжсезоння залишив "Зорю" та завершив кар'єру гравця.

Віце-капітанами команди обрані Ілля Галюза й Олександр Грицай, пише прес-служба луганчан.
Старий 28.02.2012, 17:37   #156
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Яковенко назвав склади на Португалію й Ізраїль

Головний тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко визначився з двома групами гравців, котрі відправляються на товариські поєдинки проти Португалії й Ізраїлю.

Сам наставник на чолі 17 виконавців вирушає до Португалії, де у середу відбудеться спаринг з місцевою "молодіжкою", пише прес-служба ФФУ.

Зустріч відбудеться у місті Санта-Марія де Фейра, що біля Порту. Початок о 17:00 за київським часом.

Тим часом, Геннадій Литовченко везе умовну команду "Б" в Ізраїль, де вона також у середу, 29 лютого, на стадіоні "Мошава" у місті Петах-Тіква поміряється силами з місцевими 21-річними гравцями. Початок - о 16:00 за київським часом.

Список на матч з Португалією:

Воротарі: Максим Коваль ("Динамо" Київ), Ігор Левченко ("Зоря" Луганськ)

Захисники: Ігор Пластун ("Оболонь" Київ), Темур Парцванія ("Динамо"), Євген Опанасенко ("Металург" Запоріжжя), Сергій Кривцов ("Шахтар" Донецьк), Юрій Путраш ("Таврія" Сімферополь)

Півзахисники: Дмитро Гречишкін ("Іллічівець" Маріуполь), Євген Шахов ("Дніпро"), Андрій Богданов ("Арсенал" Київ), Роман Безус ("Ворскла" Полтава), Сергій Рибалка( "Динамо"), Артур Карноза ("Нафтовик" Охтирка)

Нападники: Пилип Будківський ("Іллічівець"), Віталій Каверін ("Дніпро"), Олександр Караваєв ("Шахтар"), Олексій Бабир ("Волинь")

Список на матч з Ізраїлем:

Воротарі: Олександр Ільющенков ("Карпати" Львів), Максим Денчук ("Металіст" Харків)

Захисники: Сергій Люлька ("Динамо" Київ), Олександр Насонов ("Дніпро" Дніпропетровськ), Іван Ордець, Максим Жичиков (обидва - "Шахтар" Донецьк)

Півзахисники: Руслан Бабенко ("Дніпро"), Андрій Цуріков ("Металург" Запоріжжя), Євген Макаренко ("Динамо"), Василь Прийма ("Металург" Донецьк), Дмитро Хомченовський ("Зоря"), В’ячеслав Турчанов ("Оболонь"), Олександр Нойок ("Шахтар")

Нападники: Єгор Іванов ("Іллічівець"), Євген Павлов ("Волинь" Луцьк), Микола Вечурко ("Арсенал"), Олег Баранник ("Ворскла"), Семен Жарий ("Зоря").
Старий 29.02.2012, 14:09   #157
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Лаштувка: "Дніпро" може відібрати очки у "Шахтаря"

"Дніпро" може відібрати очки у "Шахтаря" у матчі 21 турі чемпіонату України, що пройде у найближчу неділю.

Про це заявив воротар "Дніпра" Ян Лаштувка.

"Це буде наша перша гра в другому колі. Але, незважаючи на те що " Шахтар" - дуже хороша команда, на виїзді нам завжди вдавалося грати на рівних з ними. Перед майбутнім матчем ми дуже добре попрацювали на зборах, щоб відвезти з Донецька очки", - цитує чеха офіційний сайт клубу.
Старий 01.03.2012, 13:54   #158
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Папа Гуйе дебютував за збірну Сенегалу

29-го лютого в товариському матчі проти збірної ПАР дебютував за збірну Сенегалу захисник харківського "Металіста" Папа Гуйе.

Матч закінчився нульовою нічиєю, а сам Папа відіграв всі 90 хвилин.

Тепер один з кращих захисників української Прем'єр-ліги точно не зможе приміряти на себе форму збірної України. Раніше активно ходили розмови про натуралізацію сенегальця, так як він не був заграний за збірну своєї рідної країни.

У 2009 році Папа отримував виклик до сенегальської збірної, однак відмовився виступати за неї, а в інтерв'ю, гравець відзначав бажання виступати за збірну Україну. Але тепер в цьому питанні поставлено крапку: Папа Гуйе - гравець збірної Сенегалу, інформує ua-football.com.
Старий 01.03.2012, 19:10   #159
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Лисицький у "Кривбасі" до кінця 2014 року

Керівництво футбольних клубів "Дніпро" та "Кривбас" досягли домовленності про перехід футболіста Віталія Лисицького до складу криворізького клубу.

Гравець уже провів переговори з керівництвом ФК "Кривбас", пише прес-служба клубу.

Сторони досягли згоди по умовам особистого контракту та прийняли рішення про підписання договору (контракту) до кінця 2014 року.
Старий 01.03.2012, 19:11   #160
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

"Прикарпаття" можуть не допустити до весняної частини чемпіонату

У ПФЛ не бачать перспектив надійного фінансування івано-франківського ФК "Прикарпаття".

Про це заявив президент Професіональної футбольної ліги Мілетій Бальчос, пише прес-служба організації.

На сесії міської ради Івано-Франківська Бальчос виступив перед депутатами та докладно поінформував про стосунки, що склалися між засновниками клубу.

"Один із засновників, міська рада, виконав зобов’язання згідно із договором про правонаступництво та заснування клубу. Інша сторона в особі ТОВ "Скорзонера" жодного з них не реалізувала. Саме це є причиною "нульової" ситуації у частині фінансування клубу", - сказав він.

За його словами, ДК ПФЛ прийнято рішення, у разі, якщо до 10 березня засновники ТОВ "Футбольний клуб "Прикарпаття" не виконають всіх зобов'язань, то клуб буде позбавлений права заявляти гравців на весняну частину чемпіонату України.

Президент ПФЛ закликав депутатів виважено підійти до розв’язання проблеми та прийняти об’єктивне рішення у частині подальших стосунків між засновниками. Наразі ж прийнято рішення провести найближчим часом збори засновників, аби поставити крапку у цьому питанні.

Закладки

Мітки
......

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини тенісу U4EL Теніс 1397 30.01.2026 09:13
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:54.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум