SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 24.02.2012, 20:04   #171
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Себастьян Буемі: Force India і McLaren дуже швидкі

Запасний пілот команд Red Bull і Toro Rosso Себастьян Буемі, поспостерігавши за ходом тестів у Хересі і Барселоні, висловив свою думку про деякі команди і рівні їх підготовки до сезону.

"Не дивлячись на відсутність сходинки на носовому обтічнику, команда McLaren виглядає дуже сильно, - сказав Буемі. - Вони зібрали швидкий болід, який ще й відрізняється завидною надійністю. Крім того, команди Red Bull і Force India ще дуже гарні, особливо мене здивував прогрес останньої команди. Знімаю капелюха перед зусиллями Мальї, який вивів свою команду на новий конкурентоспроможний рівень. Хто найгірший серед лідерів? Напевно, Ferrari, судячи з усього, у них знову проблеми зі стабільністю боліда на швидкісних ділянках ".
Старий 26.02.2012, 21:43   #172
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Льюїс Хемільтон про останні тести у Берселоні

Пілот команди McLaren Льюїс Хемільтон розповів про те, що на останній серії передсезонних тестів завжди стає ясно, хто і чого досяг за півроку підготовки до нового сезону.

"Багато хто говорить, що картина стане зрозумілою тільки під час кваліфікації першого Гран-Прі, - сказав Льюїс. - Я ж вважаю, що вона прояснитися вже у перших числах березня. Повірте, більше верхівку протоколів таблиці результатів слабкі команди займати не будуть. Топ-команди почнуть випробовувати кваліфікаційний режим, ось тоді почнуться веселощі.

Крім того, команди привезуть перші новинки на обкатку саме сюди, що теж не мало розповість про рівень підготовки наших конкурентів. Ми точно готуємо деякі оновлення, але про це говорити я поки не буду, почекаю до Барселони.

Якщо говорити відверто, то я дуже хвилююся саме перед останньою тестовою сесією. Не знаю, напевно, тому, що саме тоді всі наші недоліки стане видно ".
Старий 28.02.2012, 17:42   #173
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Деймон Хілл: Дженсон Баттон може стати чемпіоном

Екс-пілот Формули-1 і чемпіон сезону-1996 Деймон Хілл висловився про те, хто ж, на його думку, має найбільші шанси виграти титул чемпіона.

"Зрозумійте мене правильно, я анітрохи не вигороджую свого земляка, а лише висловлюю свої спостереження і припущення, - сказав Хілл. - З усіх пілотів топ-команд, які реально здатні боротися за титул, я можу виділити тільки одного, хто за останні два роки зробив прогрес над собою і своїм рівнем майстерності. Йдеться про Дженсона Баттона. Цей пілот вміє чисто проводити гонки і пілотувати болід, немов по рейках. Ця унікальна якість відразу привернула мою увагу до нього. Мало хто здатний так одразу вести болід без коригування курсу і на граничній швидкості. З кожним роком він покращував цю якість і тепер здатний домогтися куди більшого, ніж за останні два роки. Інші пілоти теж сильні, але чомусь мені саме Дженсон вселяє впевненість у моїх судженнях".
Старий 29.02.2012, 14:14   #174
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

ФІА хоче знизити швидкість на піт-лейн

Федерація автоспорту вирішила ще більше посилити рамки безпеки по ходу всього гоночного сезону Формули-1, обмеживши швидкість пересування по піт-лейну. Згідно з діючими правилами під час більшості Гран-Прі швидкість під час пересування по піт-лейну в гоночному режимі обмежена 60 км / год, у кваліфікаційному режимі - 100 км /год.

"З метою максимальної безпеки ми вирішили розглянути питання про обмеження швидкості у пересуванні по піт-лейну, - прокоментував питання Президент ФІА Жан Тодт в інтерв'ю Autosprint. - Посудіть самі, у всіх швидкісних гоночних серіях вже діє обмеження, що суворо забороняє протягом усього гоночного сезону, на всіх трасах, перевищувати швидкість в 60км / год. Я розумію, що це вдарить по гоночній стратегії, але безпека повинна стояти вище тактичних інтересів. У минулому році, скільки було аварій при виїзді з піт-лейна? Ми хочемо повністю викоренити це явище ".
Старий 01.03.2012, 13:58   #175
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Ніко Росберг: Наша задача № 1 - перемогти

Пілот команди Mercedes Ніко Росберг розповів про те, яке завдання перед ним і Міхаелем поставило керівництво на сезон-2012.

"Команда вклала всю себе: душу, сили, кошти, довгі місяці наполегливої і важкої роботи у те, щоб дати мені та Міхаелю швидкі боліди, - сказав Росберг. - Тепер керівництво вимагає від нас такої ж віддачі, тому й завдання стоїть просте і складне одночасно - принести стайні першу перемогу. Я вважаю, що це цілком можливо, крім того у мене і Шумахера тепер нова боротьба за звання першого, хто зможе перемогти за кермом нового Mercedes ".
Старий 01.03.2012, 19:18   #176
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Нік Хайдфільд: Я дуже хочу повернутися у Формулу-1,

Екс-пілот Формули-1 Нік Хайдфільд, якого попросили з команди Renault в обмін на більш грошового Бруно Сенну, якого також звільнили по закінченню сезону-2011, сказав, що він має намір повернутися у королівські гонки, правда, якщо зможе знайти додаткові гроші.

"Я дуже хочу повернутися у Формулу-1, - повідомив Хайдфільд в інтерв'ю Servus TV. - Тут я провів найкращі роки своєї гоночної кар'єри, і королівські гонки завжди були моєю метою в житті. Після того, як мені не вдалося знайти собі місце на сезон -2012, я змушений був відійти в бік, але з твердим наміром повернутися у цей чемпіонат. Зараз єдине що мені потрібно для цього, це знайти додаткових спонсорів, пошуком яких я займуся одночасно з виступами в гонках на виживання. Це престижні перегони, де завжди представлені гучні компанії. Якщо я зможу досягти успіху у цих змаганнях, то мною обов'язково зацікавляться".
Старий 02.03.2012, 14:42   #177
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Марк Веббер: Попереду на нас чекає Гран-Прі Австралії

Пілот команди Red Bull Марк Веббер зміг показати лише четвертий результат на тестах у Барселоні, але абсолютно не приділив цьому ніякої уваги, сказавши, що його стайня посилено готується до першого Гран-Прі сезону-2012.

"Попереду на нас чекає Гран-Прі Австралії, саме до нього ми й готуємося на останніх тестах у Барселоні, - сказав Веббер. - Я не скажу, що наші справи кепські, все йде згідно з графіком і робочим планом. Нам ще належить відпрацювати деякі елементи і пункти завдань, але в цілому ми вже закінчили свою тестову програму.

Скажу прямо, трьох тестових сесій дуже мало, щоб повною мірою вивчити особливості нового боліда, але наш колектив високопрофесійний і разом ми справляємося з усіма труднощами ".
Старий 02.03.2012, 14:43   #178
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Рубенс Баррікелло став пілотом IndyCar

Новини про те, що Рубенс Баррікелло ось-ось стане пілотом американської гоночної серії IndyCar, чекав із завмиранням серця весь гоночний світ. Ніхто не залишився осторонь і байдужим до долі ветерана Формули-1, який втратив місце у королівських перегонах. Тепер він проведе сезони 2012 і 2013 з командою KV Racing, пліч-о-пліч зі своїм давнім другом Тоні Канаане.

"Я нарешті зважився на цей крок, - повідомив у своєму офіційному зверненні Баррікелло. - Це було не просто, так як я обіцяв дружині не переходити в IndyCar, але вона не змогла нічого зробити з моєю спрагою до перегонів і швидкості. Це моє життя і я вдячний всім, хто був причетний до мого переходу у KV Racing. Особливо я радий, що буду боротися за перемоги з моїм другом Тоні Канаане, який, власне і запросив мене сюди.

Відразу хочу попередити, не чекайте від мене високих результатів, тому що я новачок у цій серії, багато чого для мене ще не зрозуміле, але по ходу сезону у всьому розберуся і тоді постараюся здивувати шанувальників овалів пристойними результатами ".
Старий 03.03.2012, 11:43   #179
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Президент Mercedes: У Формулі-1 команда є унікальною

Віце-президент Mercedes Норберт Хауг навідріз відмовився навіть від думки здійснити давню задумку за новим пунктом в Угоді, згідно з яким у чемпіонаті стане можливою політика клієнтських відносин між командами. Мова йде про те, щоб дозволити малим командам з обмеженими бюджетами купувати торішні боліди топ-команд їхні розробки і технології.

"Формула-1 завжди тим і відрізнялася, що кожна команда є унікальною, - повідомив з цього питання Хауг. - У кожної команди свій болід, свій двигун і своє ім'я. Ця унікальність завжди привертала безліч шанувальників і глядачів у цей дивовижний світ королівських гонок. Якщо малі команди отримають можливість купувати боліди у топ-стаєнь, це вже буде не те. Нехай всі беруть приклад з Williams, які завжди всього досягали своєю працею, навіть чемпіонських титулів".
Старий 04.03.2012, 10:46   #180
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Марк Веббер: Не судіть Льюїса

Пілот команди Red Bull Марк Веббер закликав критиків не судити суворо торішні помилки Льюїса Хемільтона, оскільки у цьому сезоні британець покаже, що носить звання чемпіона не дарма.

"Не судіть Льюїса, часом бувають у будь-якої людини в житті такі моменти, коли труднощі та проблеми виникають практично одночасно, - захистив свого опонента на трасі Веббер. - Він пережив не кращий свій рік у кар'єрі й особистому житті, але це в минулому. Я впевнений в тому, що цього разу Хемільтон буде одним з претендентів на титул чемпіона, про це говорять його результати і рівний пілотаж на тестах. Льюїс готовий і я його побоююся ".

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:36.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум