Купив AMIKO 8900, завтра хочу від нього позбутися, сиділи сьогодні з товаришем цілий день біля того тюнера.
1 день це надто мало що б досконало розібратися з ресівером на базі ОС Лінукс, це Вам не Орртон 4003ХД чи Опен С1 - заливив софт виставив параметри карти... Тут треба трохи мозгами попрацювати , на форумах посидіти і тд.тп..., зате коли розберешся на ресівери без ОС навіть дивитися не захочеш...
Цитата:
Потрібно витягувати карту і перезагружати тюнер. Дзвонив до оператора для активації, оператор відповів що тюнер складний і порадив перешити його старою прошивкою 1.2.07. Перепрошив і знову телефоную щоб включили сигнал на мій тюнер, сказали чекати 20 хвилин. Чекав 35, результату як не було, так і нема. Незнаю, чи то ми тупі, чи тюнер, чи той оператор?
Який ЕМУ стоїть ??? Якщо mgcamd то кіна на Екстрі не буде..., треба ставити і конфігурувати ЕМУ OSCaм для цього ресу i Шпарку...
Ось нарив на одному форумі конфірурацію
Цитата:
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Не вникаючи глибоко в тонкощі конфігурації oscam у мене картка запрацювала на таких налаштуваннях:
У зв"язку з тим що цей пост досить старий, Вам прийдеться правити і доповнювати oscam.srvid, більше по темі Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Версії Ему OsCam є для ресіверів на mips процесорах (ресівери DreamBox) та sh4 (Amiko 8900, OpenBox Cx і тд.тп...), версії ЕМУ для sh4 діляться на версії для Е2 і Спарк...
Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!