![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Анекдоти дня: 22.09.2012 Як добре було раніше: береш газетку і йдеш в туалет. А зараз прямо як в експедицію туди збираєшся: ноутбук, iPad, два мобільники. *** У Чеченську республіку привезли шоу крокодилів. Всім було жуть, як страшно. Але, переборовши власний страх, крокодили все ж зважилися виступити. *** Нявкнув на кота, а він на мене подивився, як на повного ідіота, – видно, я дурість якусь на їхньому мовою сказав. *** - Машину купив, але не їде чогось, зараза! - За скільки купив? - За 18 тисяч. - Я за стільки ж холодильник купив, він теж не їде … *** Цілуються хлопець з дівчиною, дівчина: - Ти купив презервативи? - Ні! - А цілуєш так ніби вже купив. *** На асфальті написано: “Аню, дай мені шанс!” Я не втримався і припаркувався на слові “Шанс” *** Дружина – чоловіку: - Коли тобі хочеться сексу, я для тебе просто розетка. Чоловік: - Це ти розетка, а хороша дружина – трійник! *** П’ять речей, які жінка повинна зробити у своєму житті: 1. Відкрити очі подрузі 2. Піддатися хвилинній слабкості 3. Взяти гроші зі словами “Падлюка, за кого Ви мене маєте?! 4. Схуднути на 3 кг 5. Уважно вивчивши мобільник чоловіка, вирахувати, хто така Олег Миколайович *** Зараз котам в лотки насипають спеціальний наповнювач, а раніше клали газети. Саме тому сучасні коти так погано орієнтуються в поточній політичній ситуації. *** - Вовочка, хто був твоєю першою вчителькою? - Хімічка. У восьмому класі. *** Маленька дівчинка запитала свого брата: - Що таке любов? - Це коли ти кожен день крадеш у мене з портфеля шоколад, а я продовжую класти його в одне і те ж місце. *** Я взагалі люблю людей. Як шкода, що з 1861 року їх не можна дарувати. *** Пеpеповнений тpоллейбус. - Будь ласка, чи не завдавам клопотів пеpедати на квиток? - Ти чо, інтелігент, в натурі?! - Що ви! .. Що ви! .. Аж ніяк! .. Таке ж бидло, як і ви … *** Даішник зупинив Даїшника. Тут як кажуть – ні дати, ні взяти … *** Михайло Боярський на уроках геометрії малював пара-пара-параболи. *** Блондинка збирається в турпохід: Треба взяти стрінги. Мати каже: Палатку хоча б взяла - Будуть стрінги – буде палатка, все буде. *** Приходить дружина додому. Її зустрічає чоловік. Замість привітання вона каже чоловікові: - Дорогий, я прийшла до висновку, що нам потрібно розлучитися! Чоловік їй відповідає: - Обома рогами за! |
|
|
|
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |