![]() |
|
|
#3152 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
[ JSC SPORT +3 FEED ] Telecom 2A (3.0°E) 11066 H 10000 | Biss | SID :0001
|
|
|
|
#3153 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Дід у своєї старої запитує:
- Послухай, Мань. Ось помру я, як ти мене поховаєш? Аж надто ти скупа у мене, що ні купиш, все тобі - дорого! А куди гроші берегти, у могилу їх не забереш?! ... - Прямо скуповуючи! Поховаю не гірше олігарха! Костюм замовлю дорогий, в церкві батюшка відспіває, все як у людей буде! Вирішив дід перевірити бабку. Через тиждень, після розмови прикинувся, що помер ... Бабка одягає йому трико, футболку, кеди. Кладе в труну і плачем голосить: - І на кого-ж ти мене покинув?! ? Куди-ж ти зібрався! ... Дід піднявся, вилазить з труни: - На футбол ... е. .. твою мать!
|
|
|
|
#3155 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
А чи знаєте ви, якщо їжак
трахне гадюку вийде метр колючого дроту. Загадка, тільки троха з матами...... стоїть хуйня без ніхуя, хуяк хуйня і ніхуя. Що за хуйня і нахуя?? (громовідвід) Приїжджає американець з відрядження з України, та й розказує друзям: - Уявляєте, в Україні такі розвинені діти! Ось йду я по місту і дивлюся - восьмирічний хлопчик розв`язує прямо на стіні будинку рівняння з кількома знімними: х, у, і взагалі не зрозумілим мені математичним знаком. Кaпітaн aтомного підводного човна визивaє стaркомa: - А що це зa поштовх був хвилини дві нaзaд? - Тa це ... Мічмaну Ковбaсюку прийшлa рaдіогрaммa, що його жінкa поїхала з якимось хaхaльом на Багами відпочивати. - Ну і? - Піз*ец Багамам... 50% українців з великим задоволенням повісили б Януковича. 30% повісили б Януковича без задоволення. 20% ще не визначилися, з якими почуттями вони б це зробили.
|
|
|
#3156 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Кращі анекдоти за сьогодні...... Намагаючись сховати нову заначку, Василь знайшов стару і на радощах пропив обидві. *** Пожежник Степан мовчки дивився на язики полум’я, які вириваються з вікон, і ничого не робив. Ну а що?! Банк горів, кредит гасився. *** Якщо написати шпаргалки на грошових купюрах, то спроба викладача відібрати шпаргалку у студента – це вже розбій. *** Кращий випускник року в школі менеджерів зумів налагодити оптові поставки свинини з Ізраїлю до Афганістану! *** У березні в театрі Юрія Куклачова йдуть тільки вистави для дорослих. *** - Переможемо шизофренію разом! – Подумали я. *** Відношення числа членів делегації до кількості спортсменів на Олімпіаді – індекс корупції в країні. *** - Товаришу інспектор, перепаркуйте машину з переходу. раз ви ДПС, вам можна чи що? - Так, можна. - Круто, а я – пожежник, може мені на заправці покурити? *** - Все, я йду від тебе! - Хто ти? І навіщо ти приходила? *** У Молдавії за другу дитину уряд виділяє мішок цементу. Але витратити його можна тільки на освіту. *** Дупа велосипедиста, що в’їхав у рекламний щит, 17 хвилин була обличчям компанії AVON. |
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Скачав на смартфон додаток "Біблія",через тиждень прийшло 100 оновлень....
|
|
|
|
#3159 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
якщо партія ''Удар'' одержить
перемогу на виборах,то бої у Верховній раді стануть цікавішими!
|
|
|
#3160 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Анекдоти дня:
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! З усіх моїх якостей позитивний тільки резус-фактор! *** Пропала винагороду. Тому, хто знайде – собака. *** Розбирав в шафі шкарпетки … Зрозумів, що 200 шкарпеток – це не 100 пар, це 200 шкарпеток .. *** У школі вчителька вичитує хлопця: - Це дуже погане слово. Де ти його чув? - Мій тато так говорить. - Не смій повторювати. Ти навіть не знаєш його значення. - Знаю. Це означає, що машина знову не заводиться. *** Вчені розкопали яйце динозавра. Якщо вони будуть копати далі, ймовірно, відкопають і самого динозавра. *** Дівчина виходить з ванної і говорить: - У тебе в ванній висять два рушники: один під літерою “М”, інший під літерою “Ж”. Я взяла той, який під літерою “Ж”. Я правильно зрозуміла, “Ж” – для жінок, «М» – для чоловіків? - Ні, “М” – для морди. *** Щось тебе на роботі давно не було видно. Де пропадав? - Відправили на курси підвищення кваліфікації. - Навчився чомусь корисному? - Ще б пак! Тепер вмію спати на робочому місці з відкритими очима. *** Один мужик говорить іншому: - От не пам’ятаю, що обіцяв дружині. Чи то випити два кухлі пива і прийти в дев’ять чи дев’ять кухлів і прийти в два? |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |